תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
4/2/2012 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | גלי | מעל 50 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
08:00 | גיג בינוני - | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | יצא עם מאבק |
08:30 | סבידה מתה - מדאי | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | הזיז את המשקל |
12:00 | גיג גדול - | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 1 | 5 |
13:00 | גיג גדול - | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | 8 |
הדו"ח:
חמישי מגיע ועמו התכנונים מתי נצא? ולאן? בדיקת מזג אויר מראה ששישי אמור להיות עדיף על שבת. בודק עם חיים וליאור ומבין שרק שבת באה בחשבון מצידם , מה שהוביל לבדיקה אצל המסאטר שכמובן מקבל אותי בידיים פתוחות...
שישי אצל המאסטר:
נקבעה יציאה אצל מאסטר שרון , אנשי צוות : ארז (דג ארז), מאסטר שרון ,ליטל ואנוכי...לפי בדיקת מזג האוויר מצפה לנו ים יפה ואיתו כמובן הרבה תכנונים...
עם עליית השחר הבנו שאת הים היפה שחשבנו נראה עדיין בחלומות......
אבל האמת לא דאגתי...עם שרון גם בים כזה יש תוצאות, ובאמת שלא התאכזבתי...אמנם יציאה מאוד קצרה אבל עם...2:0 בסירה.
זה התחיל בפתיח של שרון עם מאבק יפה מאוד של דג לכיוון ה 10 ק"ג , רגע לפני העלייה לסירה שהגנץ' בחוץ ... היא הביאה חיתוך של החוט ושמרה על תוצאה מאוזנת, כנראה פלמידה יפה...( כמעט 1:0 לשרון ) משם זה המשיך לנשנוש בחכה של ארז ושנייה אחרי זה הנשנוש עובר אליי, אני לא מתאושש מהפנטוז על 1:0 ושרון מראה לנו מאיפה משתין הדג...עם אנטיאס יפה שעולה לו לסירה (1:0 לשרון). משם ממשיכים לנקודה אחרת , אני וארז כבר ממציאים תירוצים לליטל ועוד לא הספקנו לתכנן את השוויון ומיד מגיע לו גול נוסף = לוקוס יפה...וזה כבר 2:0 בסירה....כן כן הפסד במשחק חוץ...
שעה 12 הים אמר את שלו ואנחנו בחזרה למרינה...
שבת עם הצוות:
האמת נשארתי עם ידיים מגרדות, שישי היציאה הייתה קצרה וידעתי שבשבת מזג האוויר לא אמור להיות לטובתנו...מגיעים לסירה כמובן מצוידים עם כמה טיפים מהמאסטר, הצוות: ליאור, חיים ואני...מיד עם היציאה מהמרינה וישנה הפתעה = אין רוח, וים קרוב לשמן עם המון פיצוצים שלא זכורים לי הרבה זמן, ציפורים תוקפות, הסונר מצפצף בכל מקום...אפילו המשטרה בחזרה מספרת לנו על מפגש עם להקה גדולה של דולפונים , ממש תענוג.
עד שעה 12, אחרי מעברים בכל הנקודות שמרעישות את הסונר( אבל ללא תוצאות), אני מקבל מכה יפה על המקל ה UL החדש שלי , והנה מאבק יפה מאוד עם אדום בסביבות ה 5 קילו. יש דג יפה לצהריים בסירה.
משם מחליטים להמשיך לנקודה ישנה, והפעם חיים עם ה UL שלו מעלה את המשקל בסירה עם מאבק יפה עם אנטיאס יפה של 8 קילו בסירה.
חזרה למרינה על מנוע עזר לא מצליחה להוריד את הסיפוק מסוף השבוע של דיג מהנה מה שהיה האמת חסר בעקבות מזג האויר.
שבוע טוב