פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   זירזור |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: זירזור (נקרא 3575 פעמים) |
הדפסה |
|
אביאל...
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
זירזור
« ב- : יולי 14, 2017, 17:23:50 PM » |
|
יש לי חכת זירזור 7 עד 30 שני חלקים החלק עליון של החכה באמצע החלק נישבר מה ניתן לעשות? תודה מראש לעונים
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
לזרוק לפח. אין באמת מה לעשות עם זה. אם תבדוק תגלה שחלק עליון חדש יעלה כמו עוד מקל קומפלט, לתקן כמובן שאין מה לדבר, וגם משומש לא תמצא, כי כולם שוברים תמיד את החלק העליון... תתחדש במקל חדש, ושמור עליו כדי לא לחזור על השבירה....
*הערה קטנה- להבא כדאי ומומלץ לתת כותרת אינפורמטיבית לדיונים, ולא כותרת כללית מדי. הכותרת מאפשרת לנו לדעת במה עוסק הדיון, לכן היתה מתאימה פה יותר כותרת כמו למשל "מקל ז'ירז'ור שבור- מה עושים?"
|
|
עריכה אחרונה: יולי 14, 2017, 18:55:15 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
|
לזרוק לפח. אין באמת מה לעשות עם זה. אם תבדוק תגלה שחלק עליון חדש יעלה כמו עוד מקל קומפלט, לתקן כמובן שאין מה לדבר, וגם משומש לא תמצא, כי כולם שוברים תמיד את החלק העליון... תתחדש במקל חדש, ושמור עליו כדי לא לחזור על השבירה....
באותה דעה! לא מזמן שברתי את החלק העליון של מקל ג'יג חדש בגלל חיפזון של הוצאת ציוד דייג במחסן- התבאסתי בדיוק לחמש דקות. אם זה היה קורה בדרך לים, הייתי מתבאס הרבה יותר. לכן אני תמיד חוזר ואומר שיש להוביל את הציוד בטובוס או בהרדקייס כדי למגן כמה שיותר על המקל. זה ממזער את הסיכוי לנזק אבל עדיין לא מונע את הנזק של המקל עד הכנסתו או לאחר הוצאתו . מארט 
|
|
עריכה אחרונה: יולי 14, 2017, 18:32:11 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
קרה לי בידיוק אותו דבר בתחרות בכנרת.... המקל האהוב עלי daiwa croscast 1-10 נשבר בידיוק במקום שתיארת... בחנות דורשים על החלק העליון 300.... לא החלטתי עדיין מה לעשות... 
|
|
|
|
|
קרה לי בידיוק אותו דבר בתחרות בכנרת.... המקל האהוב עלי daiwa croscast 1-10 נשבר בידיוק במקום שתיארת... בחנות דורשים על החלק העליון 300.... לא החלטתי עדיין מה לעשות...  במחיר הזה ועוד טיפה, אפשר להביא את אותו המקל, חדש! מארט 
|
|
|
|
|
קרה לי בידיוק אותו דבר בתחרות בכנרת.... המקל האהוב עלי daiwa croscast 1-10 נשבר בידיוק במקום שתיארת... בחנות דורשים על החלק העליון 300.... לא החלטתי עדיין מה לעשות...  במחיר הזה ועוד טיפה, אפשר להביא את אותו המקל, חדש! מארט  צודק מארט... מניח שהכוונה היא בהזמנה מחו'ל.... בחיים לא הזמנתי מקל באינטרנט...קצת מפחד מזה אפילו... ןדבר שני...המקל דיי חדש...כלומר להואסיף על ה300 עוד כסף .... עדיין לא יודע מה לעשות.....
|
|
|
|
|
קרה לי בידיוק אותו דבר בתחרות בכנרת.... המקל האהוב עלי daiwa croscast 1-10 נשבר בידיוק במקום שתיארת... בחנות דורשים על החלק העליון 300.... לא החלטתי עדיין מה לעשות...  במחיר הזה ועוד טיפה, אפשר להביא את אותו המקל, חדש! מארט  צודק מארט... מניח שהכוונה היא בהזמנה מחו'ל.... בחיים לא הזמנתי מקל באינטרנט...קצת מפחד מזה אפילו... ןדבר שני...המקל דיי חדש...כלומר להואסיף על ה300 עוד כסף .... עדיין לא יודע מה לעשות..... אנסה לברר ביום שני עם החברים שלי ב-Daiwa Italy/Germany, אם יש אפשרות לארגן חלק עליון למקל, ומה העלות. מארט 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
קרה לי בידיוק אותו דבר בתחרות בכנרת.... המקל האהוב עלי daiwa croscast 1-10 נשבר בידיוק במקום שתיארת... בחנות דורשים על החלק העליון 300.... לא החלטתי עדיין מה לעשות...  במחיר הזה ועוד טיפה, אפשר להביא את אותו המקל, חדש! מארט  צודק מארט... מניח שהכוונה היא בהזמנה מחו'ל.... בחיים לא הזמנתי מקל באינטרנט...קצת מפחד מזה אפילו... ןדבר שני...המקל דיי חדש...כלומר להואסיף על ה300 עוד כסף .... עדיין לא יודע מה לעשות..... אנסה לברר ביום שני עם החברים שלי ב-Daiwa Italy/Germany, אם יש אפשרות לארגן חלק עליון למקל, ומה העלות. מארט  כל הכבוד מארט  נקווה שחברים שלך יוכלו לעזור
|
|
|
|
|
קרה לי בידיוק אותו דבר בתחרות בכנרת.... המקל האהוב עלי daiwa croscast 1-10 נשבר בידיוק במקום שתיארת... בחנות דורשים על החלק העליון 300.... לא החלטתי עדיין מה לעשות...  במחיר הזה ועוד טיפה, אפשר להביא את אותו המקל, חדש! מארט  צודק מארט... מניח שהכוונה היא בהזמנה מחו'ל.... בחיים לא הזמנתי מקל באינטרנט...קצת מפחד מזה אפילו... ןדבר שני...המקל דיי חדש...כלומר להואסיף על ה300 עוד כסף .... עדיין לא יודע מה לעשות..... אנסה לברר ביום שני עם החברים שלי ב-Daiwa Italy/Germany, אם יש אפשרות לארגן חלק עליון למקל, ומה העלות. מארט  מעריך מאוד את העזרה שלך לא מובן מאליו תודה רבה
|
|
|
|
|
 |
|
|
קרה לי בידיוק אותו דבר בתחרות בכנרת.... המקל האהוב עלי daiwa croscast 1-10 נשבר בידיוק במקום שתיארת... בחנות דורשים על החלק העליון 300.... לא החלטתי עדיין מה לעשות...  במחיר הזה ועוד טיפה, אפשר להביא את אותו המקל, חדש! מארט  צודק מארט... מניח שהכוונה היא בהזמנה מחו'ל.... בחיים לא הזמנתי מקל באינטרנט...קצת מפחד מזה אפילו... ןדבר שני...המקל דיי חדש...כלומר להואסיף על ה300 עוד כסף .... עדיין לא יודע מה לעשות..... אנסה לברר ביום שני עם החברים שלי ב-Daiwa Italy/Germany, אם יש אפשרות לארגן חלק עליון למקל, ומה העלות. מארט  מעריך מאוד את העזרה שלך לא מובן מאליו תודה רבה תומר, לדעתי זה מובן מאליו!!! הפורום קיים לא רק בשביל העלאת דוחו"ות, שאילת שאלות וכ'ו. אז אם יש אפשרות לפחות לנסות לעזור, בכל תחום שהוא , זו המהות של להיות חבר פורום! נכון, יש לי "קצת קשרים" בחברות הדייג המובילות, אבל באותה מידה אם הייתי צריך עזרה בתחום אחר, גם אני הייתי מצפה לעזרה. כל חבר פורום "חזק" בנושא מסויים, ובנושא שהוא חזק הוא יכול לעזור לחבר אחר. ולעניין מקל הדאיווה שנשבר החלק העליון - השבוע אני אקבל תשובות מחו"ל לגבי החלק, וגם לגבי מקל חדש.משם נראה איך נתקדם. בעניין הפחד להזמין מחו"ל מקלות: את כל ציוד הדייג שלי אני מקבל מחו"ל. אין ספור מקלות match, feeder, וז'ירז'ור. כולם מגיעים אליי בטובוס קשיח ומעולם לא הייתה "תקלה". הבעיה היא אחרת: עכשיו מייצרים את המקל שברשותך בטסט של 3-10 גרם. לי הצליחו לארגן לפני כ-4 חודשים, בדיוק כזה מקל שברשותך 1-10 גרם. לכן מחכה לתשובות.... מארט 
|
|
עריכה אחרונה: יולי 16, 2017, 19:59:41 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
קרה לי בידיוק אותו דבר בתחרות בכנרת.... המקל האהוב עלי daiwa croscast 1-10 נשבר בידיוק במקום שתיארת... בחנות דורשים על החלק העליון 300.... לא החלטתי עדיין מה לעשות...  במחיר הזה ועוד טיפה, אפשר להביא את אותו המקל, חדש! מארט  צודק מארט... מניח שהכוונה היא בהזמנה מחו'ל.... בחיים לא הזמנתי מקל באינטרנט...קצת מפחד מזה אפילו... ןדבר שני...המקל דיי חדש...כלומר להואסיף על ה300 עוד כסף .... עדיין לא יודע מה לעשות..... אנסה לברר ביום שני עם החברים שלי ב-Daiwa Italy/Germany, אם יש אפשרות לארגן חלק עליון למקל, ומה העלות. מארט  מעריך מאוד את העזרה שלך לא מובן מאליו תודה רבה תומר, לדעתי זה מובן מאליו!!! הפורום קיים לא רק בשביל העלאת דוחו"ות, שאילת שאלות וכ'ו. אז אם יש אפשרות לפחות לנסות לעזור, בכל תחום שהוא , זו המהות של להיות חבר פורום! נכון, יש לי "קצת קשרים" בחברות הדייג המובילות, אבל באותה מידה אם הייתי צריך עזרה בתחום אחר, גם אני הייתי מצפה לעזרה. כל חבר פורום "חזק" בנושא מסויים, ובנושא שהוא חזק הוא יכול לעזור לחבר אחר. ולעניין מקל הדאיווה שנשבר החלק העליון - השבוע אני אקבל תשובות מחו"ל לגבי החלק, וגם לגבי מקל חדש.משם נראה איך נתקדם. בעניין הפחד להזמין מחו"ל מקלות: את כל ציוד הדייג שלי אני מקבל מחו"ל. אין ספור מקלות match, feeder, וז'ירז'ור. כולם מגיעים אליי בטובוס קשיח ומעולם לא הייתה "תקלה". הבעיה היא אחרת: עכשיו מייצרים את המקל שברשותך בטסט של 3-10 גרם. לי הצליחו לארגן לפני כ-4 חודשים, בדיוק כזה מקל שברשותך 1-10 גרם. לכן מחכה לתשובות.... מארט  אהלן מארט מסכים עם כל מילה שרשמת.... העזרה שלך באה בכיף ,גם אם בסוף לא יצא לפועל עצם העובדה והכוונה שלך לעזור היא מהות הפורום ואתה חבר פורום בנשמה אז גם אם יהיה תשובה וגם אם לא אני מודה לך על ההיענות 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
 |
|
|
קרה לי בידיוק אותו דבר בתחרות בכנרת.... המקל האהוב עלי daiwa croscast 1-10 נשבר בידיוק במקום שתיארת... בחנות דורשים על החלק העליון 300.... לא החלטתי עדיין מה לעשות...  במחיר הזה ועוד טיפה, אפשר להביא את אותו המקל, חדש! מארט  צודק מארט... מניח שהכוונה היא בהזמנה מחו'ל.... בחיים לא הזמנתי מקל באינטרנט...קצת מפחד מזה אפילו... ןדבר שני...המקל דיי חדש...כלומר להואסיף על ה300 עוד כסף .... עדיין לא יודע מה לעשות..... אנסה לברר ביום שני עם החברים שלי ב-Daiwa Italy/Germany, אם יש אפשרות לארגן חלק עליון למקל, ומה העלות. מארט  מעריך מאוד את העזרה שלך לא מובן מאליו תודה רבה תומר, לדעתי זה מובן מאליו!!! הפורום קיים לא רק בשביל העלאת דוחו"ות, שאילת שאלות וכ'ו. אז אם יש אפשרות לפחות לנסות לעזור, בכל תחום שהוא , זו המהות של להיות חבר פורום! נכון, יש לי "קצת קשרים" בחברות הדייג המובילות, אבל באותה מידה אם הייתי צריך עזרה בתחום אחר, גם אני הייתי מצפה לעזרה. כל חבר פורום "חזק" בנושא מסויים, ובנושא שהוא חזק הוא יכול לעזור לחבר אחר. ולעניין מקל הדאיווה שנשבר החלק העליון - השבוע אני אקבל תשובות מחו"ל לגבי החלק, וגם לגבי מקל חדש.משם נראה איך נתקדם. בעניין הפחד להזמין מחו"ל מקלות: את כל ציוד הדייג שלי אני מקבל מחו"ל. אין ספור מקלות match, feeder, וז'ירז'ור. כולם מגיעים אליי בטובוס קשיח ומעולם לא הייתה "תקלה". הבעיה היא אחרת: עכשיו מייצרים את המקל שברשותך בטסט של 3-10 גרם. לי הצליחו לארגן לפני כ-4 חודשים, בדיוק כזה מקל שברשותך 1-10 גרם. לכן מחכה לתשובות.... מארט  בס"ד כל מילה בסלע 
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
קרה לי בידיוק אותו דבר בתחרות בכנרת.... המקל האהוב עלי daiwa croscast 1-10 נשבר בידיוק במקום שתיארת... בחנות דורשים על החלק העליון 300.... לא החלטתי עדיין מה לעשות...  במחיר הזה ועוד טיפה, אפשר להביא את אותו המקל, חדש! מארט  צודק מארט... מניח שהכוונה היא בהזמנה מחו'ל.... בחיים לא הזמנתי מקל באינטרנט...קצת מפחד מזה אפילו... ןדבר שני...המקל דיי חדש...כלומר להואסיף על ה300 עוד כסף .... עדיין לא יודע מה לעשות..... אנסה לברר ביום שני עם החברים שלי ב-Daiwa Italy/Germany, אם יש אפשרות לארגן חלק עליון למקל, ומה העלות. מארט  מעריך מאוד את העזרה שלך לא מובן מאליו תודה רבה תומר, לדעתי זה מובן מאליו!!! הפורום קיים לא רק בשביל העלאת דוחו"ות, שאילת שאלות וכ'ו. אז אם יש אפשרות לפחות לנסות לעזור, בכל תחום שהוא , זו המהות של להיות חבר פורום! נכון, יש לי "קצת קשרים" בחברות הדייג המובילות, אבל באותה מידה אם הייתי צריך עזרה בתחום אחר, גם אני הייתי מצפה לעזרה. כל חבר פורום "חזק" בנושא מסויים, ובנושא שהוא חזק הוא יכול לעזור לחבר אחר. ולעניין מקל הדאיווה שנשבר החלק העליון - השבוע אני אקבל תשובות מחו"ל לגבי החלק, וגם לגבי מקל חדש.משם נראה איך נתקדם. בעניין הפחד להזמין מחו"ל מקלות: את כל ציוד הדייג שלי אני מקבל מחו"ל. אין ספור מקלות match, feeder, וז'ירז'ור. כולם מגיעים אליי בטובוס קשיח ומעולם לא הייתה "תקלה". הבעיה היא אחרת: עכשיו מייצרים את המקל שברשותך בטסט של 3-10 גרם. לי הצליחו לארגן לפני כ-4 חודשים, בדיוק כזה מקל שברשותך 1-10 גרם. לכן מחכה לתשובות.... מארט  אהלן מארט מסכים עם כל מילה שרשמת.... העזרה שלך באה בכיף ,גם אם בסוף לא יצא לפועל עצם העובדה והכוונה שלך לעזור היא מהות הפורום ואתה חבר פורום בנשמה אז גם אם יהיה תשובה וגם אם לא אני מודה לך על ההיענות  חבל שלא כל החברים לא מבינים מה מהות הפורום תודה למארט על הנכונות לעזור תודה לתומר שיודע לתת מילת תודה ופרגון
|
|
|
|
|
אני מאוד מקווה שיהיו לי תשובות עד סוף השבוע - החברים שלי "עובדים על זה". מארט 
|
|
|
|
|
טוב, יש תשובות: את החלק העליון של המקל לא ניתן להשיג. השיגו מקל אחד אבל: עלות המקל ומשלוח לארץ בתוך צינור pvc, הינה 150€. לדעתי לא כדאי. אם בכל זאת תחליט, אפנה אותך. אני, במחיר הזה, לא הייתי קונה! מארט 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2