| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 14/7/2017 | כנרת - צפון | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| בוקר | גיג קטן - חיקוי GT 3 גרם | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 10 | שוחררו |
| בוקר | גיג קטן - חיקוי GT 3 גרם | אמנון מצוי (עדדי) | 10 | שוחררו |
| בוקר | גיג קטן - כסוף עם פסים אדומים 3 גרם | אמנון מצוי (עדדי) | 40 | שוחררו |
| 9:30 | גיג קטן - כסוף עם פסים אדומים 3 גרם | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 1 | בערך 350 גרם |
הדו"ח:
עונת הכנרת הולכת ומתחממת והפעם מצטרף אלינו לסיבוב כנרת גיל. (הבת שלי העדיפה בריכה
). אנחנו מגיעים מוקדם יחסית וב5:45 אנחנו כבר במים וכל הגזרה רוחשת אקשן. קפיצות של עדדים, ביניות ושפמנונים בכל האזור.
זריקה ראשונה ולאחר כמה שניות נתפסת הבינית הראשונה
שלאחריה הגיעו עוד כמה ביניות קטנות. בשלב מסויים, היתה רגיעה בפעילות וכנראה שזה נבע מלהקת שפמנונים גדולה שהסתובבה על פני המים.
החלפתי לטופווטר לנסות לתפוס אולי איזה שפמנון ולבדוק את גבולות החכה שלי, אבל דווקא אז נתפס לי איזה עדד
. נסיון גם עם דמויים אחרים, ללא מענה מצד השפמנונים.
עוד כמה דקות עוברות והם נרגעו ואז חזרו שוב הביניות לסיבוב נוסף
.לאחר כשעה וקצת, הביניות נרגעו ועברנו לגזרת העדדים שלהם לקח קצת זמן להתעורר אבל בסוף נמצא הבור שלהם
.

בהתחלה עם אהבו את ה GT 3 גרם ובשלב מסויים לא רצו לתקוף יותר ואז היה צורך להתחיל להחליף דמויים ומקומות עד שנמצאו שוב והדמוי הרצוי לאותו רגע (במקרה השלי ג'יג כסוף 3 גרם עם פסים אדומים)

בסביבות 9 וקצת, החבר'ה חזרו לנקודת ההתחלה לבדוק אם חזרו לשם הביניות ואני נשארתי לחפש עוד קצת עדדים.
באחת הזריקות, כשהג'יג כבר מתקרב אלי, אני מקבל תקיפה חזקה בהפתעה עם יציאת חוט מכובדת
(תראו בסרט) ולאחר מאבק מהנה של דקה, יצאה בינית בינונית שנתפסה מהלחי ולכן היתה התנגדות חזקה. אני ממשיך בסריקת השטח שלי ומגיע לבור של אקשן עדדים במשך שעה וקצת ללא הפסקה
, פשוט תענוג של בוקר.נתפסו אצלי מעל 50 עדדים וכ 10 ביניות.
הג'יג המככב היום היה 3 גרם כסוף עם פסים אדומים (ראו בסרט).
תהנו מהסרט של תפיסות היום (היו עוד הרבה תפיסות שלא נכנסו לסרט)
כל הדגים שוחררו בשלום חזרה

ציוד:
חכה : Black Hole Rockfish S-762-UL-ST 0.4-5gr 2.29m
רולר: Shimano Sedona 1000
חוט: Daiwa J-Braid X8 PE0.6 9Lbs+ 30 ס"מ שוק לידר נילון פשוט שקוף 0.2 מ"מ
דמויים: חיקוי ג'יג GT 3 גרם, ג'יג סיני 3 גרם כסף עם פסים אדומים, טיוב סיליקון.

האמת שאני מחכה לראות ממך איזו תפיסה של חתיכה גדולה מהכינרת.