תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
3/2/2012 | מרכז - תל אביב | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
16:30 | אחר - לחם | שפמנון / ברבוט (שפמנון מצוי) | 1 | 2.6 |
הדו"ח:
שלום לכולם חברים,
בזמן האחרון אני לא כל כך פעיל בפורום עקב לחץ בלימודים מקווה שזה ישתנה

אז ככה :
אחרי חודש ללא דייג סוף סוף היום התאפשר לי ללכת. שואל את אבא שלי אם הוא רוצה ללכת איתי והוא משיב בחיוב.

ב3 וחצי כבר היינו על הדרך בדרך לירקון.. מגיעים ופותחים את שתי החכות שהבאתי מחמשים בלחם משובח ממאפיית הטאבון וזורקים

הקיאקים והסירות שהיו במקום לא הקלו על הדייג וכל 10 דקות נאלצתי להוציא את החכות מהמים.

בערך ב4 החכה קצת מתנדנדת .. מחליט לא לעשות כלום בתקווה שמשהו ייתפס אבל כלום לא נתפס

כעבור עוד חצי שעה בערך מקבל פיצוץ לחכה הקטנה מבינהן היא מתכופפת מאודדדדד !! אפילו באיזה שהוא שלב פחדתי שהיא תישבר

מחליט למשוך את הדג דרך החוט... כך שיש סיכוי גדול מאוד שהחוט יקרע והדג ישאר על החול וימות אבל אם אני לא אמשוך את החוט הדג עדיין ימות

שנייה לפני שהגעתי אל הדג החוט החליט להקרע

מכניס את היד לתוך הפה של הדג והוא מביא לי וואחד ביסססססססס

ועכשיו מתחיל המאבק מרים את הדג ששוקל כמעט 3 קילו ומכוסה בעוד 5 קילו בוץ אל הדשא שהיה שם ליד את כל זה אני עושה כך שכל מה שמחזיק מליפול לבוץ ולירקון הוא היד שלי שמחזיקה בעץ דק

אני מרים את הדג לדשא ואז החכם ... מתחיל להתפרפר שוב וליפול לבוץ בין כל העצים

מכניס את כל היד עד למרפק לבוץ ומושך אותו החוצה.. זהו עכשיו הוא לא יפול

לוקח אותו לברזייה הקרובה שוטף אותו מכל הבוץ (לא שאני לא צריך שטיפה מכל הבוץ שהיה עליי

)
מחפש בפחים שקית כדי לשקול את הדג תוך כדי שהרגל שלי רועדת מרוב אנדרנלין.. שוקל כמה תמונות וזורק אותו בחזרה למים

ברגע שראיתי אותו ממשיך לשחות הרגשתי שהצלחתי במשימה שלי