הדו"ח: אז עוד יציאת דיג מהנה שעברה על כוחותינו, דג שלא נדע מה הוא היה תקף באכזריות יתר ונעלם בדיוק כמו שבא ביחד עם הסיליקון ובהמשך אחרי שכבר התעייפתי חרגתי ממנהגי וז'ירז'רתי ביישבה ודווקא אז ננעלתי על הצידקה המדהימה של ג'קסון ! נכנס לסלע והתבצר, אבל רגע לפני שהרגשתי ששוב ניצחו אותי נגמר לו הכח והוא יצא להצטלם וחזר לביתו ! לאחר מכן שמעון ננעל על טרכון עם הג'יגפארה 20 גרם. זהו חברים, אם נהנתם הירשמו לערוץ ולחצו על הפעמון, כך תוכלו להתעדכן ברגע שיעלה הסרטון הבא.
אחלה סרטון ארז, נהנתי לראות אותו וללא ספק יש בו כמה תובנות חשובות. התפלאתי לראות אותך מופתע/מתבאס טיפה מהסיטואסציה... אבל זה לימד אותי כמה דברים ללא ספק. תודה רבה על הסרטון והשיתוף
סרטון כיפי, ודוח יפה ומפורט. באיזה ציוד השתמשת כאן, ארז? הכיפוף של המקל היה חזק מאוד... זה אותו מקל ימאגה עד 100 גרם מהסרטון הקודם? כנ"ל, מעניין אותי החוט שנקרע בנעילה הראשונה, איזה טסט היה? נקרע בקשר בלידר או בבד? תודה על השיתוף!
אכן לא נדע מה היה הדג שתקף וחתך חיש מהר... המאבק עם הלוקוס המתחפר היה מעניין - סוף טוב הכל טוב.. הדמוי חזר והלוקוס גם יצא וגם חזר לשחות... הטרחון של שמעון היה קינוח חביב - שנתן תוצאה של דג שיצא ושוחרר לכל אחד מהצמד-חמד
קובי, הפעם זה הסט לייט הימאגה בליסטיק 5-24 גרם. העד 100 גרם זה הכבד המקל אפיה.
מה שנקרע היה הלידר, סיגואר 25 ליברה אבל אני לא מתפלא, סלעים חדים מאוד ולוקוס לא קטן מעליל הלידר יקרע מהר בלחץ כזה. כל המפרט המדויק של הציוד רשום בתיאור של הסרטון, בליחה על המשולש הקטן מהנייד יפתח כל הדוח ומפרט הציוד.
הניסיון שלי עם לוקוס שיורד לסלע... לתת לו מתח חזק לכמה דקות עם "פליקים" על החוט... ואז הרפיה של דקה שתיים... ומכה חזקה... היו כמה מקרים שזה עבד מצויין!