| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 16/6/2017 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מסירה - טרולינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 7:00-8 | דמוי דג בינוני - יוזורי, הלקו | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 3 | 20+ |
הדו"ח:

צאו לים דייגים, הכל רותח,
הכל מבעבע, הטונות סועדות!
בתכנון הייתה יציאה משולבת ,
ג׳יג בתקלות, מאוחר יותר גרירות באלבקור.
יוצאים מהמרינה והמנוע מצפצף בכל פעם שהטורים עולים. מספר נסיונות ובדיקות ומחליטים לחזור .
מה לעשות. זה כנראה לא היום שלנו. או שכן. אתם תשפטו.
מחליטים לחזור בטרולינג לכיוון המרינה כשמסביבנו מושכות את עינינו הטוניות שממלאות את כרסן השמנה בלהקות של ביזרי או סרדין.
גם הציפורים נוחתות מהשמיים כמטוסי קרב, מתרסקות את תוך הפסטיבל. ומה איתנו? מה אנחנו עיזים? מורידים 4 רפאלות, חוטים דקים, 50-60 ליברות, הלקו 16 אדום לבן חוטפת את הפצצה הראשונה. יציאת חוט של השמחות? (ככה יוסי?)
עשר דקות עבודה עדינה עם הדג, תוך הירהורים עצמיים על למה לעזאזל הוא לא זז?
2-3 נגיחות מצד הדג מנחיתות אותי חזרה לסירה ומתחיל לעבוד איתו. נתנה לי להזיע השחורה הזו במשקל 10 ק״ג .
התארגנות קצרה, שינוי מערך, נכנסת לה היוזורי אדום לבן היישר אל תוך המערכה. 2 דקות והיא חוטפת גם כן אכילה. אלי מתחיל לעבוד. ההלקו לפתע מצטרפת לחגיגה. אלי ממשיך ואני מצטרף לעבודה. שני חברים, עומדים זה לצד זה עם מקלות מכופפים ורולרים צורחים. איזו הפקה.
עוד כמה דקות והדגים בזה אחר זה עולים לסירה.
ניקוז דם ולקרח. נקיון והתארגנות אחרונה. זוכרים שבכלל היינו בדרכנו למרינה? איך שהיום הזה שינה כיוון,
אם לא הייתי שם לא הייתי מאמיןן.

, אולי התכוונת לחוט 0.5 ממ ?