כמו שתיראו בסרטון היה פייט לא קצר במיוחד שבמהלכו עברה לי המחשבה האם לסגור את הקלאץ' או לא ועד כמה זה עשוי להשפיע על החכה, את ההחלטה רואים בסרטון... לא יכולתי להרשות לעצמי שיקרה משהו לחכה לפני טיסה לחו"ל. אחר כך הגיע גם קינוח נחמד בדמות לברק על פופר שבהתחלה הייתי בטוח גומבר אבל מיד הבנתי שזה לא פייט של מר גומבר...
אחלה סרטון ואחלה דו"ח! ארז, למה החשש שהמקל הוא זה שייפגע? אני סבור, שהפיוז הראשון במידה והקלאץ' סגור מדי, הוא פיצוץ החוט, זאת בהנחה שאתה כמובן משתמש בחוט שהטסט שלו תואם לנתונים של המקל. בסופו של דבר, זה בכל מקרה מה שקרה... בכל מקרה, תמיד כיף לראות את הסרטונים שלכם, לקרוא את הדו"חות, וללמוד מכל פרט! תודה על השיתוף
תודה רבה לכולם חברים... למרות כל ההשערות מה היה קורה אין 100%, כמו שאמרתי לא הרגשתי שאני יכול לקחת סיכון שיקרה משהו למקל בדיוק לפני נסיעה לחו"ל... נכון שיש לחכה טסט וכמובן שאני עובד במסגרת הטסט אבל זו לא חכה שמיועדת להרים דג באוויר, חכה ללברקים בהגדרה ולא ללוקוסים ולמה אני אומר את זה, כי אם אני אקח דק ששןקל נניח 2 קילו ואנסה להרים באוויר סיכוי גבוה מאוד שהחכה תישבר והחוט לא יקרע, לכן בסרטון הזה אני בטוח שהיה מדובר בלוקוס שנמצא בזווית ממש מתחתי, הלוקוס הזה היה גדול מ 2 קילו והפעולה של לסגור קלאץ ולהרים חזק הייתה מדמה סוג של הרמת הדג באוויר מבחינת הכוחות המופעלים על המקל ולכן לא סגרתי קלאץ. בכל אופן זה הכל תאוריות, אין שחור או לבן... הכל טודו בום... לפחות הרווחתי כמה שניות מענגות כי גם ככה הלוקוס היה חוזר לשחות.
תודה לכולם
עריכה אחרונה: יוני 17, 2017, 13:43:00 PM על ידי Erez Cohen Fishing Videos