| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 3/6/2017 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 20 - 30 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 7 | גיג קטן - גיגפרה 5 גרם | מרמיר (שישן מסורטט) | ||
הדו"ח:
icon_pray;מתחיל את הבוקר ב4 במרינה למזלי פוגש את המנטור והאגדה יוסי אסולין בחיזוק משמעותי של הילד שהיום מלאו לו 13 שנים, אומר ליוסי היום המזל של הילד איתנו , מתחיל לעבוד במרינה רתיכות מטורפות מרדפים אבל לא ננעל כלום,בשעה 5 וחצי מחליט עם יוסי ללכת לעמק המרמירים, מתארגנים קלות שיפצורים אחרונים ויוצאים לדרך, מתחיל לזרוק אחריי רבע שעה בערך נעילה ראשונה יוצא לו אוט אוט חמוד מקבל נשיקה וחוזר לים, יוסי כבר בהרגשה שלו אומר אם יש אוט אוט יש דגים ויש לברקים, ממשיך לעבוד ולהתקדם לעבר עמק המרמירים ואחריי 10 דק שומע צעקה צחי בוא מהר אני רואה את יוסי נלחם עד המוות חכה מכופפת עד לריצפה זורק הכל ורץ לעזור לו אחריי מלחמה מקצועית אני רואה לברק מכובד ועוזר ליוסי להוציא אותו בבטחה צהלה ושימחה בזכות היומולדת של הילד המזל משחק לטובתנו יוצא לברק בערך 2 קג,נרגעים קצת וממשיכים לעבוד, מגיעים לעמק המרמרים איך שהאור מבצבץ, אני מחליף לגיג ורוד ונותן עבודה כרגיל יוסי מסתכל ומנסה ללמוד איך ומה אני עושה ותוך כדאי בום פיצוץ מלמחה נחמדה ויוצא לו מרמיר יפה, ממהר להכניס לשחירלר ולהמשיך בעבודה ממשיך ושוב אחריי כמה זריקות בום פיצוץ אדיר שוב מלחמה עיקשת לא מצליח להוציא את השג ואין לי מושג מהו מנסה מקשיב ליוסי איך ומה לעשות ושוב משתחרר לו אחריי פייט מהסרטים,
יוסי טוען אולי טרכון או בן גוריון,שוב עובד לא מוותר ואחריי דקה שוב פיצוץ לפנים מלחמה טובה הפעם ברוגע כמו שיוסי אמר ויוצא לא חמרמיר גדול, וככה החטה פיצוצין בריחות נעילות וחוויות, מחליטים להתקפל מאושרים, וחוגגים לבר יומולדת בשימחה והמולה
חוויה לצאת באנרגיות חיוביות ועוד יותר עם יוסי, תאמין לי אוהב אותך יא אח