| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 30/5/2017 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 6:00 | דמוי סיליקון - רגלו ירוק | טרכון ים תיכוני | 1 | 0.5+ |
| 7:00 | דמוי סיליקון - רגלו ירוק | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | 0.5+ |
הדו"ח:
כבר תקופה שאני לומד המון מהדוחות שעולים פה בפורום ובמיוחד מהדוחות של אייל cargo plan.
קובע אם אייל בנקודה, מגיע לשם ב-5:00 ומתחיל להקפיץ סיליקון.
קצת אחרי מגיע אייל, אומרים שלום ולאחר תדרוך קצר מתחילים לדוג כל אחד בריכוז מוחלט בדייג תוך כדי סריקה של החוף ימינה ושמאלה.
בשעה 6:00 בערך אייל מסמן לי עם היד לבוא ואני חושב לעצמי מעניין מה הוא הוציא- ככה זה נסיון של שנים.!!
מתקרב לאייל במהירות ורואה טרכון יפיוף שנתפס על רגלו ירוק עם גיגהד.
אייל מניח את הדג אצלי בתיק וממשיכים לדוג.
אני מנסה הכל ולומד הרבה רק מלראות את הים, מזהים רתיחות ומבינים שיש משהוא גדול מסתובב בחוף זורקים הכל לכיוון אבל כלום בשעה 7 בערך אני קולט את אייל הולך אחורה ומבין שיש דג נוסף בחכה, כאשר אני מגיע אייל מזכיר לי שאלה ששאלתי אותו מזמן ״ הגיוני שגומבר יתקוף סיליקון״ ואכן יצא גומבר חמוד שבלע את הרגלו הירוק גם כן! איזה כיף!!!

בשעה 8 בערך אודי מתקשר אליי ואומר לי שהוא בחוף יחד עם הצוות של השמחות פה בפורום- יוסי אסולין ושרון דוראדו.
איזה כיף לראות אנשים טובים בחוף.

מדברים קצת, דגים קצת ומחליטים להתקפל הבייתה אבל לא לפני שדור ההמשך של שרון מצלם אותנו תמונה למזכרת.
שנייה לפני שהולכים אני אומר לאייל שיקח את הדגים שלו מהתיק שלי והוא אומר לי ״ שלך אחי, שיהיה חג שמח״
עשית לי את החג

כל יציאה לים היא שיעור בדייג - אין דבר כזה שאין דבר כזה, אם תאמין שיש דג והוא שלך אתה תוציא אותו.
שיהיה לכולם חג שמח וניפגש בשמחות