פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   לברק של זריחה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: לברק של זריחה (נקרא 3125 פעמים) |
הדפסה |
|
|
צ׳יקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 29/5/2017 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 4:00 | דמוי סיליקון - | לברק-חלק | 1 | 0.7 |
הדו"ח:טוב אז אני פעם ראשונה כותב כאן בפורום, לא היה משהו מיוחד לדווח עד היום  המון יציאות והנאה מהים המדהים שלנו אבל ללא בונוסים, עד שיום אחד אני מכיר אדם מופלא, איש נדיר עם לב ענקקקק, את שרון האיש והאגדה, לפנות בוקר הוא אומר לי תחליף לסיליקון, כמה זריקות ושרון אומר הוא עליך תעצור גלגול.. אני מאט ומרגיש את הדג המיוחד הזה, הלברק החמקמק, שנים שאני מחכה לו, ובזכות הפורום הזה חזרתי לעניינים שרון והחברים עוזרים להוציא את הדג, ואני עומד ולא מאמין שזה סוף סוף עבד.. זה היה נראה יום מדהים ואז טרטור המנוע, הקפת רשת ענקית, ואיך שרון אומר אפשר לקפל, נגמר להיום  תודה לבורא עולם על בוקר נפלא, על דג לכבוד החג. ותודה לחברים היקרים שהכרתי כיף להיות חלק מהקהילה הזאת 
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד מברוק על הלברק הראשון  ... אני אישית עדיין מחפש אותו  הדוח הזה רק מראה כמה חשוב השיתוף בפורום בשביל שאנשים ילמדו מקריאה וגם יכירו אנשים חדשים בחוף שמהם יוכלו ללמוד. בלי הפורום כנראה שלא היה יוצא לך להכיר את שרון ושאר החברים שדרכם למדת את המלאכה. תודה על השיתןף, ומקווה שאחרי שהתמקצעת יותר נזכה לראות ממך יותר דוחות. 
|
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
בן אדם מדהים מדהים פגשת וללמוד ממנו לא חסר כל הכבוד המשך להצליח 
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
דו"ח ראשון ויפיפה שמעלה לי מיד שאלה  אתה כותב "כמה זריקות ושרון אומר הוא עליך תעצור גלגול.. אני מאט ומרגיש את הדג המיוחד הזה" האם לדעתך , או לדעת שרון שגם בטח יגיב פה בהמשך , אי עצירה לא הייתה מביאה לתקיפת הסיליקון ?  האם המשך הגלגול היה גורם לדג לסגת ללא תקיפה ?
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
צ׳יקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דו"ח ראשון ויפיפה שמעלה לי מיד שאלה  אתה כותב "כמה זריקות ושרון אומר הוא עליך תעצור גלגול.. אני מאט ומרגיש את הדג המיוחד הזה" האם לדעתך , או לדעת שרון שגם בטח יגיב פה בהמשך , אי עצירה לא הייתה מביאה לתקיפת הסיליקון ?  האם המשך הגלגול היה גורם לדג לסגת ללא תקיפה ? מה שאני למדתי היום זו החשיבות של להיות קשוב למה שקורה במים, הלברק הוא דג חשדן מאוד, במהירות גלילה גבוהה זה לא עובד, וכשיש מרדף אחרי הדימוי בתחושה שלי צריך "לא להפריע" ולהגיע למהירות ממש ממש נמוכה.
|
|
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
ממש הברקת אתמול  שרון סייע לך ויסייע לך גם בהמשך..  (ובבוקר קיבל גם את ההפתעה שלו  ) לצורך העניין, הנעילה שאני קיבלתי אתמול הייתה בגלגול בינוני רציף... זה שהוא השתחרר בסוף, כי לא נתתי הוקסט בזמן (התעסקי עם המצלמה  ) הכל עניין של "לקרוא את הסיטואציה".  בעיקרון, לדעתי שרון לא רצה שתסתכן באינסטינקט, לפעמים כשיש מעקב, אתה פשוט תגלגל מהר יותר... על אף שהרבה פעמים עצם זה שאתה מאט את הגלגול, הדג עצמו ננעל בצורה טובה יותר, בקיצור- זה טיפ חשוב, אבל לא מחייב לדעתי בכל מצב  עוד דבר חשוב שיתרום לדוחות הבאים שלך- פנק את החברים עם תמונה של הדג (בכל זאת- דג ראשון  )
|
|
|
|
|
|
|
מברוק על הלברק הראשון על איזה סיליקון נתפס?
|
|
|
|
|
|
צ׳יקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ממש הברקת אתמול  שרון סייע לך ויסייע לך גם בהמשך..  (ובבוקר קיבל גם את ההפתעה שלו  ) לצורך העניין, הנעילה שאני קיבלתי אתמול הייתה בגלגול בינוני רציף... זה שהוא השתחרר בסוף, כי לא נתתי הוקסט בזמן (התעסקי עם המצלמה  ) הכל עניין של "לקרוא את הסיטואציה".  בעיקרון, לדעתי שרון לא רצה שתסתכן באינסטינקט, לפעמים כשיש מעקב, אתה פשוט תגלגל מהר יותר... על אף שהרבה פעמים עצם זה שאתה מאט את הגלגול, הדג עצמו ננעל בצורה טובה יותר, בקיצור- זה טיפ חשוב, אבל לא מחייב לדעתי בכל מצב  עוד דבר חשוב שיתרום לדוחות הבאים שלך- פנק את החברים עם תמונה של הדג (בכל זאת- דג ראשון  ) זה החתיך 
|
|
|
|
|
|
צ׳יקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מברוק על הלברק הראשון על איזה סיליקון נתפס?
בומבט עם רגלו לבן פשוט. הדימוי הזול ביותר שהיה איתי תיק מלא ביפנים והרגלו הצנוע מביא את הדג.  מתחיל להפנים את המסר...
|
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
כל הכבוד על הלברק הראשון, מי ייתן ויהיה ראשון מבין רבים, בהצלחה
|
|
|
|
|
|
|
מברוק! הראשון הכי כיף  בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
|
ראשית ברוך הבא לפורום הדוחות דוח יפה עם דג טעים אבל מה שאהבתי זה את השיתוף פעולה של החברים בחוף שנתנו לך מניסיונם והכי חשוב זה.....שהתחלת "להפנים את המסר"  בהצלחה בהמשך העונה ידידי וכמובן שתף אותנו
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
|
|
מאור מזרחי
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
צ'יקו, מברוק על הלברק הראשון  אנחנו והחברים כאן בשביל לעזור אחד לשני בפורום וגם בים  בהצלחה ביציאות הבאות ומקווה שתכתוב כאן יותר
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|