פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   חכת בולונז... |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: חכת בולונז... (נקרא 7687 פעמים) |
הדפסה |
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד אז אחרי התיעצויות ושיחת טלפון עם מארט, הלכתי עם ההצעה של מארט: TRABUCCO PRECISION RPL MATCH באורך של 4.20 מטר. מקווה שתגיע במהרה, ולדווח בהקדם 
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
תתחדש אברהם, מה המחיר..?
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
תתחדש ותהנה  אני מקווה שיגיע מהר. לא היית צריך להתבייש לקחת את המקל שלי. מארט 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
תתחדש אברהם, מה המחיר..?
בס"ד 400 ש"ח... עמד בתקציב ועוד נשאר עודף
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
תתחדש ותהנה  אני מקווה שיגיע מהר. לא היית צריך להתבייש לקחת את המקל שלי. מארט  בס"ד מארט תודה רבה לך על הכל  עכשיו נשאר למצוא חוט מתאים. המלצת לי על עובי 0.23, 0.25. יש חברה מומלצת או שאפשר חוט זול ופשוט?
|
|
עריכה אחרונה: יוני 13, 2017, 15:44:21 PM על ידי אברהם כהן
|
|
|
|
|
|
תתחדש ותהנה  אני מקווה שיגיע מהר. לא היית צריך להתבייש לקחת את המקל שלי. מארט  בס"ד מארט תודה רבה לך על הכל  עכשיו נשאר למצוא חוט מתאים. המלצת לי על עובי 0.23, 0.25. יש חברה מומלצת או שאפשר חוט זול ופשוט? כך חוט איכותי, sinking. אני משתמש בחוטים של החברות: Trabucco Cralusso Tubertini מארט  מארט
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מארט, תסביר לנו מה החשיבות של השימוש בחוט sinking לסוג הדייג הזה?
|
|
|
|
|
מארט, תסביר לנו מה החשיבות של השימוש בחוט sinking לסוג הדייג הזה?
ממש בשני מילים: בולונז או match, דגים בעזרת מצוף רגיש, עם משקולת קטנה. עם החוט לא יהיה sinking (שוקע), יהיה קשה עד בלתי אפשרי לטרגט את משחק העומק בין המצוף למשקולת התחתונה במיוחד במים מלוחים, ששם אפקט הציפה יותר חזק. מארט 
|
|
|
|
|
|
לעובי שלו טסט חלש מאוד! כנס לחנות דייג מקצועית באזור שלך או במפגש הקרוב באוקטופוס. אני יותר מבוטח שתמצא שם חוט מעולה. אחד החוטים המעולים שיצא לי להשתמש בהם: Look at this on eBay http://www.ebay.co.uk/itm/160908599493 אם אתה מזמין ממנו, מסור לו ד"ש ממני (חבר מאוד קרוב שלי). מארט 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 13, 2017, 18:26:10 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
לעובי שלו טסט חלש מאוד! כנס לחנות דייג מקצועית באזור שלך או במפגש הקרוב באוקטופוס. אני יותר מבוטח שתמצא שם חוט מעולה. אחד החוטים המעולים שיצא לי להשתמש בהם: Look at this on eBay http://www.ebay.co.uk/itm/160908599493 אם אתה מזמין ממנו, מסור לו ד"ש ממני (חבר מאוד קרוב שלי). מארט  בס"ד תודה רבה  הד"ש כבר נמסרה 
|
|
|
|
|
לעובי שלו טסט חלש מאוד! כנס לחנות דייג מקצועית באזור שלך או במפגש הקרוב באוקטופוס. אני יותר מבוטח שתמצא שם חוט מעולה. אחד החוטים המעולים שיצא לי להשתמש בהם: Look at this on eBay http://www.ebay.co.uk/itm/160908599493 אם אתה מזמין ממנו, מסור לו ד"ש ממני (חבר מאוד קרוב שלי). מארט  בס"ד תודה רבה  הד"ש כבר נמסרה  אם כבר מסרת ד"ש, כנס לשאר המוצרים שלו ותראה איזה מצופים יש לו...  מארט 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
תתחדש ותהנה  אני מקווה שיגיע מהר. לא היית צריך להתבייש לקחת את המקל שלי. מארט  בס"ד מארט תודה רבה לך על הכל  עכשיו נשאר למצוא חוט מתאים. המלצת לי על עובי 0.23, 0.25. יש חברה מומלצת או שאפשר חוט זול ופשוט? כך חוט איכותי, sinking. אני משתמש בחוטים של החברות: Trabucco Cralusso Tubertini מארט  מארט בס"ד מארט, ומה אומר על החוט הזה? http://www.tubertini.it/scheda_prodotto.php?id=757&tipologia=&sezione=אני פשוט לא רואה שהוא שוקע, אז לכן שואל.
|
|
|
|
|
זה חוט לדייג פתיונות מהחוף (surf). כתבתי לך איזה חוט מתאים... אל תחפש הרפתקאות. " לא sinking, לא קונה". מארט 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 13, 2017, 22:20:34 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
זה חוט לדייג פתיונות מהחוף (surf). כתבתי לך איזה חוט מתאים... אל תחפש הרפתקאות. " לא sinking, לא קונה". מארט  בס"ד אני יודע, וגם כבר הזמנתי את מה שהמלצת. פשוט יש איזה בעל חנות במלטה שהכרתי באינטרנט, ולאחר התידדות קצרה עמו, רכשתי ממנו מוצרים די בזול בהשוואה לחנויות אחרות באינטרנט. מאחר ואני יודע שהוא מוכר הרבה מהמוצרים של TUBERTINI, אז שלחתי לו משעות הצהריים אימייל בשאלה אם יש לו חוט של אחד מהחברות שהמלצת עליהם. פשוט שכחתי לציין לו שאני מחפש Sinking. וכמובן הקישור שצירפתי,זה מה שהוא הציע.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|