|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 16/5/2017 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | גלי | 20 - 30 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:  מתחיל את היום ב4 מתחיל לעבוד עם המדיום רואה הרבה רתיחות ומחליט לעבוד עם גיגהד לבן ,אחרי כמה זריקות והמון רתיחות במים מרגיש פיצוף מתחיל לעבוד חזק יש התנגדות לא מעטה מקווה ומצפה לטרכון בסוף יוצא לוקוס בערך 700 גרם שחוזר הביתה, ממשיך לעבוד בציפייה לטרכון ולאחר כ3 זריקות בערך בום פיצוץ במקל מתחיל פייט והופס משתחרר ,ממשיך לעבוד 5 וחצי וכלום,מחליט שכבר מאוחר והשמש תיכף עולה מתחיל להתקדם לחוף כרגיל אותו מקום אותה שעה אותה חכה אולטרא לייט ,ואותו הגיג ים עובד יפה גלים מסודרים ומתחיל לעבוד בסביבות 6 וחצי נעילה ראשונה במקל פיצוץ חזק מלחמה עיקשת בא גל ולקח אותו חזרה ממשיך עבוד במרץ השמש בחוץ חזק והגיג מתחיל עבודאחרי 10 דק בערך בום עוד פיצוף הפעם יותר רציני מהקודם מלחמה עיקשת והגלים קשים מחליט לפתוח את השפולה ולשחרר חוט שיהיה פייט מעניין ושאוכל להביא אותו אליי ,לוקח חוט הבחור ומרגיש שזה משהו גדול מחלמה עיקשת ובסוף יוצא חמרמיר ענק, עובד ל אותה נקודה באותו השיטה ואחרי כמה זריקות שוב פיצוץ ממש על הגל שנשבר על החוף מלחמה יחסית מהירה ויעקשת ולהפתעתי יוצא לברק יפה ביותר מאושר עד הגג, ממשיך לעבוד ומדלג מהנקודה לאחרת יש רגיעה בערך של שעה ואז בום עוד פיצוץ אדיר מקל מקופף עד לחול. רואה את המרמיר בניסיון נואש לחמוק הוא מצליח להשתחרר בדקה ה90 אבל הוא כבר על החוף למזלי חתיכה ם ענקית זורק מהר נקודה וד פעם ובום בזריקה הראשונה עוד אחד שנותן מלחמת עולם ויוצא לאחר פייט עיקש נוסף היו עוד כ4 תקיפות רצינות שהשתחררו ובשעה 9 וחצי מחליט להתקפל מאושר ומחוייך.  אין על אולטרא לייט פשוט מאוהב בסגנון הזה 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 16, 2017, 10:59:59 AM על ידי yosi asuline
|
|
|
|
|
|
|
יופי של אקשן אחי והשלל יפה מאוד. אין על פייט של אולטרא לייט ,גם אני נותן יותר זמן אולטרא לאחרונה..  והעונג אדיר והדגים משתכנעים ביתר קלות עם דמוי קטן ויכולת התנועה שרק חכה אולטרא יכולה לתת. אתמול נפלתי על להקת טרחונים בחוף,במשקלים 400-700 גרם,הוצאתי 15 חתיכות וחזרתי הביתה עם יד כואבת  וחיוך מרוח...  נתראה בנקודה נ.ב איזה גיג עבדת?
|
|
|
|
|
|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה שרון ואתה צודק אין על הפייטים של האולטרא הכי כייף, הגיג שאיתו אני עובד זה גיגפרה 5 גרם ורוד מנצנץ... אני אעלה תמונה בהמשך...
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
איזה יופי צחי יציאות של אולטרה בפאן תפיסות יפות ומגוונות ההתאהבות שלך בסגנון מבורכת המשך הצלחות איש יקר 
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יופי של יציאה ושלל, הגזרה הדרומית מחממת מנועים לקראת עונת הטרולוסים
|
|
|
|
|
|
|
איזה יופי של תפיסות אחי  הכי כיף אולטרה לייט 
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
יופי של תפיסות 
|
|
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יופי של תצוגה על השחילר סידרת לעצמך אין ספק שאולטרה לייט בים נותן אחלה הנאה בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
|
אולטרה- הנאה!! תמשיך להפציץ 
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד צחי נראה שהים עושה לך רק טוב לאחרונה...  פשוט תענוג! ושיהיה לך בתיאבון ד"א למה הדוח שלך מתחיל ב-  ? מה עצבן אותך?
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 17, 2017, 17:58:01 PM על ידי אברהם כהן
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
כל הכבוד  עונת האולטרא נפתחה בזמן וכולם נהנים  5 גרם ? לאיזה מרחק עף גיג כזה ?
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
כיף של חגיגית אולטרה לייט  אתה מסודר לארוחת צהריים/ערב בתאבון
|
|
|
|
|
|
|
יופי של דוח ויופי של שלל אכן עונת האולטראלייט בעיצומה ומי שיודע לנצל את העסק נהנה ללא ספק  כל הכבוד לך והצלחה בהמשך העונה 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אין מה לומר צחי, אתה חוגג באולטרה ובגדול  מרמירים בגדלים מדהימים ולברק מכובד - מי צריך טרכונים?  מה היה הג'יג/הדמוי המנצח? ויש לך תובנות או השערות למה כל כך הרבה בריחות?
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|