| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 14/5/2017 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| לפני 5 | דמוי סיליקון - FISH AROW | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 2 | 1.630 |
הדו"ח:
שלום חברים

אחרי שבת מהנה אצל חבר טוב, קובע עם דן זעפרני בנקודה.. (הבחור לומד קשה וכל חלון משתדלים לנצל
)מגיעים לים פוגשים את החברים... (כרגיל שרון פותח לכולם קפה וגם מפרגן במקל בריאות
)מתחילים עבודה, יש פה ושם קפיצות, אבל לא רציני...
שם סיליקון עם ג'יג הד לבדוק מה מטייל על הריצפה, פתאום רואה מעקב של חתיכה גדולההה
, נראה משהו כמו גומבר או אריען, היה ממש קרוב את ראיתי שזה לא לברק או ברקודה.. מנסה עוד כמה זריקות ואין כלום.לאט לאט מתקרב אור ראשון, יש קצת ברקודות במים שמתפוצצות, אבל אין מענה, דמויים ,טופ וואטרים, סיליקונים- נייט היענות

בערך- 5,6 מקלות נזרקות למים כל כמה דקות ואין נעילות...
לפני כמה דוחות יצא לברק מכובד אחרי ששמתי שעה את הראש ובזריקה הראשונה יצא...
הפעם מבלי לשים את הראש, עוצר את כולם לנאום קל "טוב חברים שימו לב
- מצביע עם השפיץ של המקל לעבר נקודה סתמית ולא מיוחדת- עכשיו אני מוציא ברקודה", בלי מעקב או קפיצה, אבל עם הרבה אמונה פנימית וכמובן סיוע מהשמים... הבומבט והסיליקון נוחתים במים, ואני דרוך עם גלגול איטי... 2-3 מטרים וכל החברים תופסים את הראש בצחוק של "לא יאומן" נעולללללללללללל

אחד ההזויים שהיו...
לאט לאט מקרב אלי ועם עזרה של דן עם הרשת- יוצאת חתיכה של 615 גרם..
עם האוכל בא התיאבון- כמה זריקות נוספות והפעם קצת יותר קרוב עולה ברקודתפלצת שדפקה ריצה מהסרטים...
עשתה לי אחלה שימון לקלאצ' ברולר
... ממש ברקודה חזקה של 1.015..שש ושמח עם אור ראשון מקפלים ציוד, ונוסעים לשמור על הילדים בבית

תודה לבורא עולם
נ.ב האחריות של תמונות לדו"ח על שרון

בע"ה