|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
תומר תפיסה הזיות שיא חדש ומטורף מברוק  יאלה תן בראש 
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אני מבין שלוהט בכינרת  כל הכבוד אין ספק שצריך ידע,מקצועיות,קור רוח ויד רגישה עם ציוד כזה,באמת שאפו  ולגבי השחרור..באמת אין מילים  אם הבנתי נכון נתפס מפה?  בהצלחה בהמשך 
|
|
|
|
|
|
|
תומר אח יקר  לראות את קיאק המזל שלי מככב אצלך בתמונות פשוט גורם לצמרמורת  לראות את הקיאק מתמלא לאט לאט בעוד אנטנות עם ציקדות  לראות את הלישים חסרי הפעילות שהעלו אבק צובעים את הקיאק בצבעי אדום ומקשטים אותו  לראות שהקיאק ממשיך לפנק ולגרום לכל מי שעליו לשבור שיאים חדשים ומהר  פשוט כיף גדול.. לקראת סופ"ש צפה לטלפון  וחתונה במרכז לא תעצור אותך מלארח לי חברה  אבי אחי עכשיו שיש מנוחה מהים אתה צריך להגיע לכנרת תקפוץ בהזדמנות אם הקיאק וצא איתנו ועוד מעט מקווה שנתראה בים!! הקיאק מזל שלך יריח עוד הרבה דגים ,שומר עליו בקנאות 
|
|
|
|
|
|
|
אני מבין שלוהט בכינרת  כל הכבוד אין ספק שצריך ידע,מקצועיות,קור רוח ויד רגישה עם ציוד כזה,באמת שאפו  ולגבי השחרור..באמת אין מילים  אם הבנתי נכון נתפס מפה?  בהצלחה בהמשך  הבנת נכון דור לא סתם נתפס מהפה ממש שאב את הציקדה בתוקפנות
|
|
|
|
|
|
|
אין ספק שזו חוויה מדהימה בטח על אולטרה להוציא קרפיון כזה. צריך להיות מיומן מאוד כל הכבוד שהצלחת. יופי של דג זה זכר אגב. והכי כבוד על השחרור  תודה איתמר לא היה קל להוציא אותו מהמים בסיטואציה שהייתי בה ללא הציוד המתאים ובכל זאת היה לי התענוג לשחרר אותו 
|
|
|
|
|
|
|
תפיסה עם טעם של עוד , הפתעה כמו שדייג אוהב ...בטח בכנרת . נו ...מתי כבר נראה איזה כסיף או משהו אחר ..?? אחלה עונה בכנרת 
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
תומר אח יקר  לראות את קיאק המזל שלי מככב אצלך בתמונות פשוט גורם לצמרמורת  לראות את הקיאק מתמלא לאט לאט בעוד אנטנות עם ציקדות  לראות את הלישים חסרי הפעילות שהעלו אבק צובעים את הקיאק בצבעי אדום ומקשטים אותו  לראות שהקיאק ממשיך לפנק ולגרום לכל מי שעליו לשבור שיאים חדשים ומהר  פשוט כיף גדול.. לקראת סופ"ש צפה לטלפון  וחתונה במרכז לא תעצור אותך מלארח לי חברה  אבי אחי עכשיו שיש מנוחה מהים אתה צריך להגיע לכנרת תקפוץ בהזדמנות אם הקיאק וצא איתנו ועוד מעט מקווה שנתראה בים!! הקיאק מזל שלך יריח עוד הרבה דגים ,שומר עליו בקנאות  מה בהזדמנות ? שבת אני בכנרת עם כל הנבחרת  ויורשי העצר 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
|
תפיסה עם טעם של עוד , הפתעה כמו שדייג אוהב ...בטח בכנרת . נו ...מתי כבר נראה איזה כסיף או משהו אחר ..?? אחלה עונה בכנרת  אני יגיד לך בתאכלס..אישית.. בחיים לא ראיתי מישהו שתפס כסיף גם לא בפיתיון וגם לא בזירזור יש אפשרות בכלל לטרגט אותו? 
|
|
|
|
|
|
|
תומר אח יקר  לראות את קיאק המזל שלי מככב אצלך בתמונות פשוט גורם לצמרמורת  לראות את הקיאק מתמלא לאט לאט בעוד אנטנות עם ציקדות  לראות את הלישים חסרי הפעילות שהעלו אבק צובעים את הקיאק בצבעי אדום ומקשטים אותו  לראות שהקיאק ממשיך לפנק ולגרום לכל מי שעליו לשבור שיאים חדשים ומהר  פשוט כיף גדול.. לקראת סופ"ש צפה לטלפון  וחתונה במרכז לא תעצור אותך מלארח לי חברה  אבי אחי עכשיו שיש מנוחה מהים אתה צריך להגיע לכנרת תקפוץ בהזדמנות אם הקיאק וצא איתנו ועוד מעט מקווה שנתראה בים!! הקיאק מזל שלך יריח עוד הרבה דגים ,שומר עליו בקנאות  מה בהזדמנות ? שבת אני בכנרת עם כל הנבחרת  ויורשי העצר  שיאאלהה הייתי בא כמו טיל מתייצב חבל שלא יצא השבת הזו ודווקא השבת הזו... אני כל שבת בכנרת  אתם תחגגו שם אחי תהנו ! 
|
|
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
שאפו תומר, מפציץ כל יציאה, להוציא משקל כזה בזרזור ועם אולטרה לייט זו מקצוענות אמיתות ונראה שזה בעימותים, כל הכבוד ושתמשיך כך כל יציאה
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תומר אח יקר  לראות את קיאק המזל שלי מככב אצלך בתמונות פשוט גורם לצמרמורת  לראות את הקיאק מתמלא לאט לאט בעוד אנטנות עם ציקדות  לראות את הלישים חסרי הפעילות שהעלו אבק צובעים את הקיאק בצבעי אדום ומקשטים אותו  לראות שהקיאק ממשיך לפנק ולגרום לכל מי שעליו לשבור שיאים חדשים ומהר  פשוט כיף גדול.. לקראת סופ"ש צפה לטלפון  וחתונה במרכז לא תעצור אותך מלארח לי חברה  אבי אחי עכשיו שיש מנוחה מהים אתה צריך להגיע לכנרת תקפוץ בהזדמנות אם הקיאק וצא איתנו ועוד מעט מקווה שנתראה בים!! הקיאק מזל שלך יריח עוד הרבה דגים ,שומר עליו בקנאות  מה בהזדמנות ? שבת אני בכנרת עם כל הנבחרת  ויורשי העצר  אבי דחה את היציאה בשבוע וגם אני יהיה השבת הזו לא נוכל לארח לכם חברה לצערי
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תומר כל הכבוד על המפלצת כשראיתי אותך מרחוק שט במעגלים ליד האי לא הבנתי מה עובר עליך רק אחרי שחזרת הבנתי מה הסיבה דרך אגב אחרי שעזבתם נשארתי עם הבחור על הסירה ישבנו בנקודה על עוגן ומשום מקום אני מקבל פצצה למקל ויציאת חוט מטורפת כמעט חצי שפולה אני תקוע במקום לא יכול לזוז בגלל העוגן ונלחם עם מפלצת שלא רוצה לעלות אחרי כמה דקות שהדג מגיע מתחת לקיאק הוא מתנתק והניקל חוזר עם משולשת פתוחה  לצערי לא היה לי המזל שלך אפילו לא זכיתי לראות מה זה היה
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מברוק גדול על השיא תומר, כגודל הקרפיון  החיוך שלך אומר הכל, ללא ספק הפתעה הפתעתית, יש להניח שלא ציפית לשיא הזה על האולטרה... מהתאורים שלך נשמע שזו היתה חוויה אדירה, עם הרבה פייט והרבה פרפורי בטן... ללא ספק היתה כאן גם הרבה מקצוענות - שנשאה פרי מתוק... נראה שמישהו נהנה השנה בכנרת, ובגדול 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|