פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   מקל שור ג'יג, אולי major craft skyroad? |
עמודים: [1] 2 3 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מקל שור ג'יג, אולי major craft skyroad? (נקרא 7803 פעמים) |
הדפסה |
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מחפש לשמוע חוות דעת ממי שמשתמש במקל מסדרת skyroad של מייג'ור קראפט, באופן כללי על הסדרה אבל בעיקר על המקלות בקטגורית שור ג'יג, אני מתעניין במקל מדגם skr 1002 plg, מקל באורך 10 פיט (3 מטר) בטווח משקלים 15-70, לשור ג'יג ופופינג בינוני. אשמח לחוות דעת מבעלי ניסיון...
תודה-קובי
|
|
עריכה אחרונה: מאי 09, 2017, 15:40:59 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
אני משתמש במקל skyroad דגם surf 10 פיט משקלי זריקה 7-35 מרוצה ממנו מאוד ובכלל חכות של מייגור קראפט חכות מעולות 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אני משתמש במקל skyroad דגם surf 10 פיט משקלי זריקה 7-35 מרוצה ממנו מאוד ובכלל חכות של מייגור קראפט חכות מעולות  אני שמח לשמוע. הציוד של מייג'ור קראפט אכן ציוד טוב, אבל הסדרות השונות הן ברמות שונות. למה אתה משווה את המקל? יש לך רפרנס למקל דומה מיצרן אחר? בעיקרון המקל שאני מדבר עליו הוא מאותו סדרה כמו שלך (skyroad), אבל שלך מקטגוריה אחרת (seabass?). למרות זאת, המפרטים צריכים להיות דומים, וכך גם הרמה או איכות המקל...
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
מה העיניינים קובי ,הקטע שלא התעסקתי כל כך עם חכות זרזור אחרות שאוכל להשוות אותה פחות או יותר אליהם יש רק מהחברה הזאת אצלי ועוד חכה נוספת לייט ,בכל אופן הנה הדגם שאצלי של skyroud surf
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
אלה המקלות של השור גיגינג
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
תודה, אסלן. את הטבלאות האלה אני כמובן כבר מכיר, וגם את המפרטים. מה שחסר לי זה חוות דעת של מי שעבד עם המקל, ואולי גם בהשוואה למקלות אחרים. מישהו יודע על הסדרה הזו, איך היא נחשבת בין הסדרות של מייג'ור קראפט? מהגבוהות ביניהן או בסיסית? על הנייר עושה רושם של מקל מעניין ואיכותי, עם טווח משקלים טוב לצרכים שלי וגם לא מאוד זול, עולה כ-1400 שקל בארץ... ממתין בסבלנות לעוד תגובות...
|
|
|
|
|
חברים, מבין אלו שעושים שור ג'יגינג, באיזה מקלות אתם משתמשים: אורך, טווחי משקל, חברה, דגם וכ'ו. מארט 
|
-------------------------------
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
אם אני זוכר נכון ( אני לא בטוח בדגם נאמר פה שהמקל די "פריך" ושנשברו 2 כאלו ומייגור קארפט די איכזבו בדגם הזה אני חושב ששרון אמר את זה אבל שוב ממש לא בטוח תדבר איתו
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
|
בהצלחה בבחירת המקל למים העמוקים של אילת  מארט 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
תודה מארט. אני אשמח לעוד חוות דעת אם יהיו כאן, ובמקביל אני מתייעץ בערוצים נוספים. כאן ראוי לציין את מארט, חבר פה בפורום שלי ולו לא היה קשר קודם, שיוצא מגדרו בניסיון לסייע לי מאחורי הקלעים. חיבר ביני ובין חבר בעל נגיעה בנושא, שהיום עשה לי לא מעט סדר בדברים. מארט מברר, בודק, מחבר, מתעניין שוב ובסוף אפילו הציע לבדוק אפשרות למחיר משופר. מארט- תודה רבה! נראה לי שזו דוגמה למהות של הפורום פה, אנחנו כולנו אנשים עם תחום עניין משותף, אבל בלי בסיס קודם, ומנסים לעזור, לייעץ ולתרום אחד לשני מניסיוננו כמיטב היכולת, אבל מארט לוקח את זה עד הקצה!
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תודה מארט. אני אשמח לעוד חוות דעת אם יהיו כאן, ובמקביל אני מתייעץ בערוצים נוספים. כאן ראוי לציין את מארט, חבר פה בפורום שלי ולו לא היה קשר קודם, שיוצא מגדרו בניסיון לסייע לי מאחורי הקלעים. חיבר ביני ובין חבר בעל נגיעה בנושא, שהיום עשה לי לא מעט סדר בדברים. מארט מברר, בודק, מחבר, מתעניין שוב ובסוף אפילו הציע לבדוק אפשרות למחיר משופר. מארט- תודה רבה! נראה לי שזו דוגמה למהות של הפורום פה, אנחנו כולנו אנשים עם תחום עניין משותף, אבל בלי בסיס קודם, ומנסים לעזור, לייעץ ולתרום אחד לשני מניסיוננו כמיטב היכולת, אבל מארט לוקח את זה עד הקצה!
קובי אני מסכים עם כל מילה שכתבת על מארט הבחור התחבר לפורום לפני מספר חודשים ואין יום שעובר מבלי שפתח נושא חדש או ענה לשאלות חברים אכן זו מהות הפורום וחבל שרוב החברים לא נוהגים כך לגבי השאלה שלך אינני מבין בתחום אבל כן אוכל לאחל לך בהצלחה באיתור המקל אותו אתה מחפש
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
מה בסוף הוחלט לגבי המקלות הסקאיי רוד בכללי אם אפשר חוות דעת קצרה מקלות טובים או שמבאסים  אני מדבר מבחינת מבנה חומר הכל
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מקל נוסף שנכנס למשוואה הוא daiwa jig caster mh, גם הוא באורך 3.05 מ' ומשקלי זריקה 25-90. קצת חסר לי המשקל התחתון בהשוואה למייג'ור קראפט (15-70), אבל הוא מפצה במשקל העליון, עדיין מקל עם רצועה רחבה מאוד של טווח המשקלים לעבודה. שני המקלות מתוכננים מבחינתי לשור ג'יג ופופינג (כולל פנסילים וסטיקים למיניהם). הרולר המתוכנן על הסט-אפ הזה, דרך אגב, הוא daiwa saltist 5000h, וחוט בסביבות 40 ליברה, שהרולר המדובר יכול לקחת כ-400 מטר ממנו עליו בקלות. אשמח שוב לתגובות מבעלי ניסיון, תודה!
|
|
עריכה אחרונה: מאי 09, 2017, 09:50:13 AM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
|
יש את הסקיירוד לחבר ונהנה ממנו למרות שכבד לעבוד איתו לאורך זמן ואני לא יודע עד כמה ניסה דברים אחרים. אני חוויתי עם 7-35 שבירה לא הגיונית בחיבור וכך עוד שתי אנשים שמכיר ששברו בדיוק באותו מקום(לא זרקתי משקל עודף ,הייתי 5 גרם מתחת למקסימום). הבלאנק של המקל לא הרשים אותי,אישית אוהב חכות קשיחות בשלושת רבעי החלק התחתון ,ולמעלה אני אוהב גמישות מסויימת סוג כזה של בלאנק נותן את כל טווח המשחק בכל סוגי הבובות. סדרה מסחרית ובינונית של מייג'ור קראפט. יש חכות הרבה יותר מעניינות,ובמיוחד שזו החכה החשובה והעיקרית לדעתי מבחינת משקלים בדייג באילת.
|
|
עריכה אחרונה: מאי 09, 2017, 09:53:07 AM על ידי דוראדו על החוף
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה