| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 26/4/2017 | ירדן - צפון לכנרת | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 18:00 | דמוי דג בינוני - רפאלה כסופה | בינית ארוכת ראש (קרסין) | 1 | 2.700 ק"ג |
| 18:20 | דמוי דג בינוני - רפאלה כסופה | בינית ארוכת ראש (קרסין) | 1 | 3.000 ק"ג |
| 18:35 | דמוי דג בינוני - רפאלה כסופה | בינית ארוכת ראש (קרסין) | 1 | 3.300 ק"ג |
| 19:00 | דמוי דג בינוני - רפאלה כסופה | בינית ארוכת ראש (קרסין) | 1 | 4.100 ק"ג |
הדו"ח:
איך להתחיל??

ביום ראשון גיחה קצרצרה עם היתקלות בבינית עצבנית שהשתחררה

ביום שלישי דוגמית חביבה שקיבלה בוק (עלתה תמונה בדוח של צור)

רביעי הגדול מגיע ואני מחליט לרדת בשעה נורמלית ולא לאור אחרון ומצרף אלי חבר מהעבודה.
השמיים אפורים עם אובך זוועתי, חם ולח ברמות מגעילות ופה ושם משב רוח קליל.
לא בדיוק התנאים המועדפים עלי...

לפחות לא עד אתמול...

מגיע לנקודה ומתחילים עם דמויים של ריבר2סי (SNUB50).
נגלה אחרונה של קיאקים עוברת ונכנסים לעבודה.
זמן קצר לאחר מכן אני מקבל מכה מהירה, ריצה ושחרור

ממשיכים לעבוד אבל אין תגובה ואני מחליט לבדוק דמוי של רפאלה שצולל למטר וחצי .
העומק הכללי נע סביב חצי מזה אבל יש תעלה עמוקה על הסיבוב ושם הוא אמור להגיע לקרקעית ואולי למשוך אש...

מתחיל לעבוד ולגרד את הקרקעית...

עלים, סופים, ריגים ישנים, בוץ על הלשונית ומה לא אבל פתאום משום מקום, השעה 6, מגיעה מכה וצלילה עם נגיחות
עבודה זהירה ותמרון ליד הצמחיה שמעל המים ולבסוף נוחתת בינית ראשונה שנשקלת על 2.700 ק"ג

תמונות ושחרור וממשיכים לעבוד...
זורק לפה וזורק לשם אבל אין תגובה ואני חוזר לתעלה.
הזמן עובר והשעה 6 ורבע והמכה הבאה מגיעה

נגיחה למטה ומעט במעלה הזרם ואז זינוק מהמים כמו סלמון ואני רואה בינית בגודל דומה שלבסוף עולה לנשום אויר ונשקלת על 3 ק"ג

עשר דקות נוספות והשלישית מתפוצצת על הדמוי
עם חיתוכים במים וריצות לכול הכיוונים ומעט במעגלים ולרגע חשבתי שזה שפמנון אבל כמו שתי הקודמות, גם היא, עולה לפני המים ומתחברת לגריפר ונשקלת על 3.300 ק"ג 
חברים שבדיוק נחתו לידנו מקבלים מופע בלייב ונכנסים לאטרף אבל היום זה היום שלי ואין מקום שני

7 בדיוק והמכה האחרונה להיום מגיעה והפעם משהו עקשן, כבד שמסרב לעלות למעלה במשך כמה דקות ארוכות אבל אחרי 3 הקודמות אני בטוח בסט ועם קצת תמרון אני מביא אותה לשפת הגדה ומחבר לה את הגריפר

בינית לפינאלה, נשקלת על 4.100 ק"ג

תמונות ושחרור וחזרה לעבודה אבל לאחר מכן לא היתה אפילו נגיעה עד החושך...
אבל בינינו, אחרי 4 חתיכות כאלו, מי צריך יותר ??

יום כזה עוד לא היה לי...

חוויתי ימים עם עשרות ביניות ואטרפים שנמשכו שעות אבל כאלו גדלים, לסוג הזה, לא יצא לי עדיין...
היו אתמול עוד כמה ביניות שלא עברו את הקילו וביניהן כמה ביניות גדולות קשקש אבל הן עדיין בתחילת העונה ולא בדיוק שיא האקשן...
כול המשקלים נשקלו על משקל דיגיטאלי ועוגלו ל-100 הקרובה וכוללים את משקל הגריפר (כ-150 גרם) למי שזה ממש משנה...
הציוד הוא חכת HELLFIRE 2.40 מ' של טרבוקו, רולר אוקומה ספינה 2500 וחוט 15 ליברות של פאוור פרו.
הדמוי המנצח להיום – רפאלה

תודה למוטי שהצטרף, היה סבלני, פירגן, עזר לשלוף את הדגים מהמים וצילם

תודה לטרבוקו, תודה לאוקומה, תודה לפאוור פרו ותודה לרפאלה
ותודה לכם על ההקשבה

בהצלחה לכולם ולא לשכוח לשחרר ביניות