|
|
-------------------------------
|
|
|
|
Tnx marat ימלך ברגע שאעשה מילוי חוט ברולר אולטרה (לא טיפלתי טוב בחוט והוא התפוצץ ברובו) אני אדאג שהדמוי הזה יגיע אלייי 
|
|
|
|
|
Tnx marat ימלך ברגע שאעשה מילוי חוט ברולר אולטרה (לא טיפלתי טוב בחוט והוא התפוצץ ברובו) אני אדאג שהדמוי הזה יגיע אלייי  אמרו לי שהדמוי לא עובד בארץ, אך למרות הכל אני רוצה לנסות- 1.35 ש"ח לדמוי שווה נסיון. מארט 
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 27, 2017, 00:24:38 AM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
|
לא עובד בארץ? לא עובד בכלל!! המלצה-תתרחק, חבל על הכסף. רפי אמר פעם, אם זכור לי, עדיף דמוי ב10 דולר במקום 10 דמויים בדולר(שלא עובדים)
|
|
|
|
|
לא עובד בארץ? לא עובד בכלל!! המלצה-תתרחק, חבל על הכסף. רפי אמר פעם, אם זכור לי, עדיף דמוי ב10 דולר במקום 10 דמויים בדולר(שלא עובדים)
בגילי קשה להשתנות. עד שלא אנסה לא אדע. ראית סרטונים בחו"ל עם תפיסות על הדמויים האלה (bass). לא יעבדו? אעשה מהם מחזיקי מפתחות. מארט 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מארט בגדול הדמוי הזה עובד פצצה כשהוא מיוצר ע''י החברות המוכרות כמו סטרייק פרו דאמיקי ג'אקסון ועוד ישנם גם חיקויים מוצלחים אבל לא הרבה כמו שאמרתי לך בשיחה אישית רוב החיקויים הללו לא היו מוצלחים וכל מי שניסה אותם התלונן על אותה בעיה הדמוי נשכב על הצד ונגרר כמו סתם חתיכת מתכת בלי שום וויברציה או תנועה שעניינה את הדגים אישית אני עובד עם הדמויים של סטרייק פרו אומנם יקרים סביב 45 שח ליחידה אבל עושים יופי של עבודה
|
|
|
|
|
גם הם היו סקפטיים....וזו לא פרסומת ! https://youtu.be/IYhA3_bqtXAכמו שאמרתי, לא יעבדו, יהיו אחלה מחזיקי מפתחות. מארט 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מקווה שמדובר באותם דמויים ושהם באמת עובדים אם כן אלו חדשות טובות יאלה שיגיעו נבדוק אותם
|
|
|
|
|
מקווה שמדובר באותם דמויים ושהם באמת עובדים אם כן אלו חדשות טובות יאלה שיגיעו נבדוק אותם הזמנתי גם סט בשבילך  מארט 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מקווה שמדובר באותם דמויים ושהם באמת עובדים אם כן אלו חדשות טובות יאלה שיגיעו נבדוק אותם הזמנתי גם סט בשבילך  מארט  
|
|
|
|
עומר שמו
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
25
|
|
מעניין מה שהעלת כאן. יושבת לי ציקדה כזאת כבר 3 שנים אולי באחת מהקופסאות דמויים שלא בשימוש, חשבתי שחבל על הזמן. אם לא ישתבשו התוכניות, מחר אצא לבדוק מה היא שווה.
|
|
|
|
|
אני עובד הרבה אם ציקדות ומניסיון אני אומר לך שזה יהיה אחלה מחזיק מפתחות  אני עובד רק אם damiki ו strike pro
|
|
|
|
|
אני עובד הרבה אם ציקדות ומניסיון אני אומר לך שזה יהיה אחלה מחזיק מפתחות  אני עובד רק אם damiki ו strike pro אותה תשובה כמו שלי רק שאני עובד עם סטרייק פרו וג'קסון 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 02, 2017, 19:21:33 PM על ידי palco782
|
|
|
|
|
|
אני עובד הרבה אם ציקדות ומניסיון אני אומר לך שזה יהיה אחלה מחזיק מפתחות  אני עובד רק אם damiki ו strike pro אותה תשובה כמו שלי רק שאני עובד עם סטרייק פרו וג'קסון  Palco אתה לא מזמן פתחת דיון שאתה מיואש ושלא מצליח לתפוס דגים . http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=28928.0עם הסטרייק פרו תפסת? אז איך זה שאתה נותן חוות דעת? כשיש נסיון נותנים חוות דעת, אבל כשאין...תבין לבד! זה בדיוק אם היית שואל לגבי דייג ה-Pike באזור אגם Guarda, ומשהו שאין לו מושג היה נותן לל נ"צ של אגם Luzern  קח את מה שכתבתי בצורה הכי חיובית שיש  מארט 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 02, 2017, 20:56:05 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
|
אני עובד הרבה אם ציקדות ומניסיון אני אומר לך שזה יהיה אחלה מחזיק מפתחות  אני עובד רק אם damiki ו strike pro [/quote אותה תשובה כמו שלי רק שאני עובד עם סטרייק פרו וג'קסון  Palco אתה לא מזמן פתחת דיון שאתה מיואש ושלא מצליח לתפוס דגים . http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=28928.0עם הסטרייק פרו תפסת? אז איך זה שאתה נותן חוות דעת? כשיש נסיון נותנים חוות דעת, אבל כשאין...תבין לבד! זה בדיוק אם היית שואל לגבי דייג ה-Pike באזור אגם Guarda, ומשהו שאין לו מושג היה נותן לל נ"צ של אגם Luzern  קח את מה שכתבתי בצורה הכי חיובית שיש  מארט  או ווה מאז כבר הספקתי לתפוס איזה 9 דגים מכובדים גם על ציקדות
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|