| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 22/4/2017 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 20 - 30 מטר | דיג מקיאק בים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 0650 | דמוי סיליקון - בלאק מינו | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 1 | 2+ |
הדו"ח:
יום רביעי
חופשי מעבודה , התחזית מדהימה, מחליט שיש לנצל את הים לפני הפגרה שנכפית עלינו מאגף הדייג.
אבל אמצע שבוע רב החברה עובדים ...אבל רונן ואלי מפנים 1/2 יום ומחליטים על יציאה קצרה (6 במיים 11 לכל המאוחר בחוף)

מתארגנים זריז על קו המיים , ים שקט כמו בריכה, האמת אני יודע שבד"כ ים כזה נחמד מבחינת השייט אבל לא מניב הרבה...בכל מקרה חושב אופטימי ונכנסים
מתחילים לנוע לנקודה... ואחרי 200 מטר , המסך של הפיש נכבה ....
מה קורה? מכה מימין ...מכה משמאל ...כלום מסך שחור ......... אני שונא להיות במיים כמו עיוור
....מדווח לחברה בקשר שאני מתעכב לבדיקה ואחבור אליהם בהמשך....פותח את מכסה הסוללה ונרגע .בסך הכל השתחרר הסנדל..מחבר והעסק שב לחיים 
מפדל במרץ לסגור פער..וחובר לנקודה ..עבודה עם סיליקון 80 גרם ...וממש דופק לחברה בדלת על הריף...... אחרי 20 דקות משהו פותח את הדלת
והוקקקקקקקקקק.......מתחיל פייט נחמד ..מרגיש שלברנש למטה יש משקל ..ואכן עולה לו אירדי במשקל של 2 קילו +.
..מבסוט ממשיך לנקודה הבאה......ושוב אותו סגנון של "הקש בגג"...אבל ללא מענה .פתאם אלי שואג..........מה זה....איזה כוחחחחח......
ואני רואה אותו עושה סקי עם הקיאק......לאט אני צועק לו ...לאט......עבודה של 3-5 דקות ועולה לו לוקוס אדום של 8 קילו שבלע סבידה שלמה שהורדה למיים . אלי מבסוט עד השמיים אכן בהמה אמיתית. 
בהמשך עובר לגיג ...הורדה ראשונה ויש ניקור ומשהו משונה בגלגול למעלה...ועל קרס 0/3 עולה ברקן חצוף.

הורדה נוספת של הגיג ...וכאן היה לי משהו מדהים .....רואה בפיש את הגיג יותר לקרקעית ..בדרך להקת פלמידות נכנסת מימין במסך הפיש עוברת על הגיג....החכה מקבלת פצצה והחוט חוזר בלי כלום sml_bang;והלהקה ממשיכה .......... אין אין על המנוולות האלה עם שיני היהלום

עד היציאה שום וכלום ואנחנו על החוף ב11 כמו שקבענו
הי האחלה יום ...אחלה חברה ...ים מדהים ואפילו לוקוס שכבר נטרף בתנור בשישי בערב