פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  הסדנא (תחזוקת ציוד + "עשה זאת בעצמך") (אחראי: צור.)
   3d printing. |
עמודים: 1 2 [3] 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: 3d printing. (נקרא 11819 פעמים) |
הדפסה |
|
|
גלופות של פאונד אנגלי, אפשרי? מארט כמובן. איך לא חשבתי על זה קודם... בעצם משתלם יותר להדפיס ציוד דייג  נב, אם תסתובב בירדן השנה ותמצא פלסטיקים צהובים על השיחים(דמויים)...אני רוצה את הקרסים חזרה  תעלה את התמונות של הדמויים המוכנים! מארט  יש כבר בעמוד 1 של שרשור זה. מה שבעמוד 1, ראיתי. אני מדבר על בובות לאחר צביעה, מוכנות לשימוש. מארט  צביעה? אוותר על התענוג. זה צהוב, מספיק לי. בעתיד אתארגן על זוהר בחושך ולבן. בשבילי תנועה זה הכי חשוב+ויברציה. עד היום היתי קונה דגם מאוד ספציפי בכול הצבעים(1.אם זה עובד-לא מתקנים. 2. נחמד וזול. 3. החזיק זרם חזק ובינוני.)...המסקנה היתה שדגם הספציפי עובד באופן זהה בכול הצבעים.
|
|
|
|
|
סטנד למצוף, מתכוונן 0-45 מעלות. float_flo_stick float_flo_stick_adapter float_flo_stick_adapter_knub float_flo_stick_adapter_y
-עדכון: לא בשבילי, חזרה ל Y הישן והמוכר.
סטנד למצוף רגיל יותר- רק הראש מתכונן- השותף ביקש שלישיה...
bank_stick_y
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 16, 2017, 21:06:36 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
|
מגלגל בוילים. כול צד מבריגים לפלטת עץ 20*10 סמ... 10mm_bolie_base 10mm_bolie_top
15mm_boil_base 15mm_boil_top
|
|
עריכה אחרונה: מאי 24, 2017, 18:52:51 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
|
גלופות של פאונד אנגלי, אפשרי? מארט כמובן. איך לא חשבתי על זה קודם... בעצם משתלם יותר להדפיס ציוד דייג  נב, אם תסתובב בירדן השנה ותמצא פלסטיקים צהובים על השיחים(דמויים)...אני רוצה את הקרסים חזרה  תעלה את התמונות של הדמויים המוכנים! מארט  יש כבר בעמוד 1 של שרשור זה. מה שבעמוד 1, ראיתי. אני מדבר על בובות לאחר צביעה, מוכנות לשימוש. מארט  צביעה? אוותר על התענוג. זה צהוב, מספיק לי. בעתיד אתארגן על זוהר בחושך ולבן. בשבילי תנועה זה הכי חשוב+ויברציה. עד היום היתי קונה דגם מאוד ספציפי בכול הצבעים(1.אם זה עובד-לא מתקנים. 2. נחמד וזול. 3. החזיק זרם חזק ובינוני.)...המסקנה היתה שדגם הספציפי עובד באופן זהה בכול הצבעים. הלבן התגלה אפיקטיבי יותר מהצהוב...לפחות השבוע...וכן, דגם חדש נולד(אני אוסיף להודעה הרלונטית)
|
|
|
|
|
shad2_plate- מרכז כובד לא טוב - מרכז כובד לא טובshad2_sound_eye shad_v7.3 - 2.5 g פאקמנים בפנים בין הלשונית לגוף הדמוי בחלק הקדמי-תחתון. - נבדק בשטח 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 10, 2017, 19:39:14 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
|
נראה פיצוץ  עגלה לקיאק, אתה יכול לבנות לי? כמובן בתשלום. מארט 
|
-------------------------------
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
נראה פיצוץ  עגלה לקיאק, אתה יכול לבנות לי? כמובן בתשלום. מארט  בס"ד מארט, נתת לי רעיון. אשתדל למצוא לך פתרון בקרוב.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
|
רציתי שתעשה את ה"מקורית". כבר הזמנתי כמה עגלות קיאק, בדיל מעולה. כשיגיעו, אתחיל לעשות בארטר על ציוד דייג , "ראש בראש ", במחירי עלות כך שלכולם ייצא טוב מזה. מארט 
|
|
|
|
|
רציתי שתעשה את ה"מקורית". כבר הזמנתי כמה עגלות קיאק, בדיל מעולה. כשיגיעו, אתחיל לעשות בארטר על ציוד דייג , "ראש בראש ", במחירי עלות כך שלכולם ייצא טוב מזה. מארט  אם יש לך בשימוש אז....עוד אחת? לא הבנתי ממש מה למה ומדוע 
|
|
|
|
|
רציתי שתעשה את ה"מקורית". כבר הזמנתי כמה עגלות קיאק, בדיל מעולה. כשיגיעו, אתחיל לעשות בארטר על ציוד דייג , "ראש בראש ", במחירי עלות כך שלכולם ייצא טוב מזה. מארט  אם יש לך בשימוש אז....עוד אחת? לא הבנתי ממש מה למה ומדוע  ממש לא - אין לי! מה שנשאר לי מהעגלה הקודמת שהייתה לי זה רק הגלגלים! פתחתי דיון ב"שוק פתוח" בעניין רכישת עגלה לקיאק. אף אחד לא פנה אליי. לאחר מכן עלה בראשי הרעיון שאולי אתה תבנה לי עגלת קיאק, אבל לא הגבת. אז החלטתי להזמין מחו"ל - עכשיו יותר ברור לך העניין  ? אני היפראקטיבי - לא מחכה יותר מדי  לא היה כל טעם לרכוש עגלה בארץ שהמחיר שלה נע בין 500- 600 ש"ח בארץ, כשאפשר להביא מחו"ל בהפרש מחיר משמעותי! "בניתי" דיל למס' עגלות (להוזיל את העלויות). מארט
|
|
עריכה אחרונה: יוני 17, 2017, 11:55:51 AM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נראה מצוין מישה.... ושאפו גדול על ההגשה המשתפת והמאוד מושקעת  רק איך שניכם, מישה ומאראט,  הגעתם מהמוצר המקורי לעגלת קיאקים?! על כך נאמר, אין גבול למרחקי ההפלגה בים היצירתיות... 
|
|
|
|
|
החלפת ציר בקליקר+כפתור קליקר+שדרוג לברגי אצבע. בAKIOS 757
עקב תקלה חוזרת ונשנית במנגנון הקליקר החלטתי להחליפו במשהו יותר בומבסטי. קליפס קפיץ הודפס מנילון(חלק זז ושחיקה שם תהיה גדולה) והשאר ABS.
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
החלפת ציר בקליקר+כפתור קליקר+שדרוג לברגי אצבע. בAKIOS 757
עקב תקלה חוזרת ונשנית במנגנון הקליקר החלטתי להחליפו במשהו יותר בומבסטי. קליפס קפיץ הודפס מנילון(חלק זז ושחיקה שם תהיה גדולה) והשאר ABS.
אתה רציני 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|