פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   . |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: . (נקרא 3055 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
 |
.
« ב- : אפריל 22, 2017, 16:18:33 PM » |
|
.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2023, 18:34:20 PM על ידי Fishen
|
|
|
|
|
|
|
עדיף שתשאל את ארז לא?| ולא נראה לי שהוא גם יגיד לך את מקום התפיסה. בכל זאת מקומות דייג לא מגלים,
|
|
|
|
|
|
|
עדיף שתשאל את ארז לא?| ולא נראה לי שהוא גם יגיד לך את מקום התפיסה. בכל זאת מקומות דייג לא מגלים,
למה לא יגיד? למה לא מגלים? אם זאת הגישה, אז גם לא מגלים מבצעים, קישורים למוצרים וכיוצא בזה... אז מה בעצם מטרת הפורום? אבוי לנו עם גישה כזאת!!! מארט 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
למה לא יגיד? למה לא מגלים? אם זאת הגישה, אז גם לא מגלים מבצעים, קישורים למוצרים וכיוצא בזה... אז מה בעצם מטרת הפורום? אבוי לנו עם גישה כזאת!!! מארט  בסרטון שהוא העלה הרבה שאלו אותו איזה חוף זה והוא לא אמר את המיקום המדוייק של החוף, את האמת אני נגד לשתף מקומות סודיים שלא הרבה מכירים במקום כמו פה שכל אחד רואה ואחריי שבוע אתה תבוא למיקום שפירסמת ותראה מלא זבל ודייגים, אבל לאנשים שאני מכיר אותם אים לי בעיה להגיד,
|
|
|
|
|
|
|
למה לא יגיד? למה לא מגלים? אם זאת הגישה, אז גם לא מגלים מבצעים, קישורים למוצרים וכיוצא בזה... אז מה בעצם מטרת הפורום? אבוי לנו עם גישה כזאת!!! מארט  בסרטון שהוא העלה הרבה שאלו אותו איזה חוף זה והוא לא אמר את המיקום המדוייק של החוף, את האמת אני נגד לשתף מקומות סודיים שלא הרבה מכירים במקום כמו פה שכל אחד רואה ואחריי שבוע אתה תבוא למיקום שפירסמת ותראה מלא זבל ודייגים, אבל לאנשים שאני מכיר אותם אים לי בעיה להגיד, אני לא מכיר אותך, ושאלת אותי גם בפרטי וגם בפורום וקיבלת לכל שאלה תשובה! אם הנתינה הינה חד צדדית בפורום, לא רואה שום סיבה מוצדקת לקיומו!!! לא מכיר כמעט אף אחד באופן אישי בפורום, אבל תמיד אשמח לחלוק עם החברים בידע ובכל פיסת מידע שיש ברשותי, וכך גם מצפה מאחרים!!! תמיד יש ויהיו לצערי אנשים שרק שואבים מידע ולא רוצים לחלוק!!! מארט 
|
|
|
|
|
|
|
רובן ככולן של נקודות הדיג שלי אני מספר ומשתף באהבה, לי אין בעיה לשתף. אך ברגע שאני מגיע למקום שחבר שלי הזמין אותי אליו ואין ברצונו לשתף את כולם במקום אז אני מכבד את הבקשה שלו ולא אפרט איפה זה נמצא. אגב, כל שובר גלים עם עומק יעבוד מעולה.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 22, 2017, 21:12:39 PM על ידי Erez Cohen Fishing Videos
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
רובן ככולן של נקודות הדיג שלי אני מספר ומשתף באהבה, לי אין בעיה לשתף. אך ברגע שאני מגיע למקום שחבר שלי הזמין אותי אליו ואין ברצונו לשתף את כולם במקום אז אני מכבד את הבקשה שלו ולא אפרט איפה זה נמצא.
תודה ארז  הייתי יותר מבטוח, שאם זאת הייתה הנקודה שלך, היית משתף, כמו את שאר הדברים. מארט 
|
|
|
|
|
|
|
חברים יקרים אומר לכם את דעתי שאתה דג בחוף מסויים לטעמי אין בעיה לשתף במקום ....הרי לא נותנים נ.צ מדוייק אם אומר לך שדגתי בחוף תל ברוך ...הרי אני הולך בחוף 3 ק"מ צפונה / דרומה...אין לי בעיה שגם אתה תטייל שם ותנסה לדוג. בדיוק כמו בדייג מקיאק אני אומר לך מה הגזרה שבא אני דג ...אבל לא תקבל ממני נ.צ מדוייק של הסלע...צא תחרוש כמו שאני חורש מגלה מקומות חדשים כל פעם. לגבי ארז - מכיר את הבחור היטב , משתף בכיף מכל וכל ...לגבי מקומות שהוא מגיע דרך אנשים אחרים מבין לגמרי את גישתו לשמירת המקום שלהם על פי בקשתם. מבטיח לך שאם תגיע לכנרת ותחפש חופים עם שוברים או מזחים תתמקם ותדוג ..תגלה גם אתה מקומות מלהיבים לדייג. ולסיום קבל טיפ.... חוף הדקל ..לך דרומה מעט יש סלעים גדולים עמוד על אחד מהם שגר גיג של 10 -15 גרם ותתחיל לעבוד מבטיח לך שתהיה לך סיבה לדו"ח 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 22, 2017, 21:36:01 PM על ידי Shahar Cohen
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
חברים יקרים אומר לכם את דעתי שאתה דג בחוף מסויים לטעמי אין בעיה לשתף במקום ....הרי לא נותנים נ.צ מדוייק אם אומר לך שדגתי בחוף תל ברוך ...הרי אני הולך בחוף 3 ק"מ צפונה / דרומה...אין לי בעיה שגם אתה תטייל שם ותנסה לדוג. בדיוק כמו בדייג מקיאק אני אומר לך מה הגזרה שבא אני דג ...אבל לא תקבל ממני נ.צ מדוייק של הסלע...צא תחרוש כמו שאני חורש מגלה מקומות חדשים כל פעם. לגבי ארז - מכיר את הבחור היטב , משתף בכיף מכל וכל ...לגבי מקומות שהוא מגיע דרך אנשים אחרים מבין לגמרי את גישתו לשמירת המקום שלהם על פי בקשתם. מבטיח לך שאם תגיע לכנרת ותחפש חופים עם שוברים או מזחים תתמקם ותדוג ..תגלה גם אתה מקומות מלהיבים לדייג. ולסיום קבל טיפ.... חוף הדקל ..לך דרומה מעט יש סלעים גדולים עמוד על אחד מהם שגר גיג של 10 -15 גרם ותתחיל לעבוד מבטיח לך שתהיה לך סיבה לדו"ח  שחר  לא אני שאלתי על זיהוי החוף! מרתיחה אותי הגישה של שאיבת מידע מצד אחד, וחוסר שיתוף מצד שני, ועוד בפומבי! מארט 
|
|
|
|
|
|
|
מארט יקירי ברור לי שלא אתה שאלת את השאלה על החוף (אני קורא תמיד את כל השירשורים לפני שאני מגיב) לכן התגובה שלי הייתה כללית לכולם בנושא שבוע טוב ידידי 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אם היו רוצים לשתף איפה החוף או הנקודה היו מציינים את זה בדוח אם לא צינו ולא ענו כשנשאלה שאלה בעניין כנראה שיש סיבה אישית גם אני לא תמיד מציין נקודות מדויקות אלה נותן אזור כללי כבר היו לי לא מעט מקרים בעיקר בכינרת ששיתפתי נקודות ספציפיות ושבועיים לאחר מיכן כל העולם ואחותו היה שם עד לרמת שחיטת הנקודה זה לא עניין של חוסר רצון לשתף זה רצון לשמור על נקודות מסוימות לקח לי המון זמן לסרוק ולהכיר את הנקודות ואפילו היום יצאתי לחפש מקומות חדשים למרות התנאים הקשים שהיו המצב בו רוב החברים רק שואבים מידע ומקבלים הכול על מגש של כסף מבלי לתרום כלום מביא אותי אישית ובטוח חברים נוספים להימנע ממתן נקודות מדויקות אותם השגנו בעמל רב ושעות רבות בשטח וקילומטרים רבים של הליכה וחתירה ולהסתפק במתן אזור כללי
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
 |
|
|
בס"ד קודם כל שבוע טוב לכולם... לגבי נתינת נ.צ על נקודות דייג טובות, אז ללא ספק זה נושא לא פשוט. מצד אחד השאלה היא אישית (לא משנה מי שואל אותה), אבל בפורום התשובה היא ציבורית. נכון שבדרך הזאת אחרים לומדים וזאת בעצם כל המהות של הפורום. אך ללא ספק במקומות בהם יש גם הרס אז אני מבין למה לא רוצים לשתף. כששואלים איפה אפשר לקנות מוצר מסוים לדייג אז מריבוי התשובות אפשר ללמוד הרבה וגם להשיג אחלה מחיר. ומה שבטוח שהרס לא יוצא מזה. כשמגלים בפומבי נ.צ. לדייג טוב אז אחת הסיבות שהוא טוב זה בגלל שהרבה אנשים לא מכירים אותו. ואם יגלו אותו אז התשובה לא תהיה כבר רלוונטית כי אחרי שיחרשו אותו מכל וכל הנקודה כבר לא תהיה טובה יותר. אבל!!!!!! אם נתעלם כרגע מהמצב הספציפי בו ביקשו מארז לא לגלות את המקום, אני אישית כן הייתי מצפה שאם יש משהו שנותן ותורם לאחרים, כגון מארט אבל לא רק מארט. יש כאן בפורום מספר אנשים שחולקים מידע, עוזרים ומשתפים ברמה שלעתי היא הרבה מעל למצופה, והופתעתי כאן מספר פעמים בעזרה כאן. לכן כפיתרון למצב הזה, הייתי מצפה שיענו לאותו חבר בפרטי עם התשובה. וזכרו כי כפיות טובה הינה המידה הרעה ביותר. הפורום הזה הוא מוצלח בזכות השיתוף ההדי שיש בו. 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 23, 2017, 22:42:27 PM על ידי אברהם כהן
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
|
חברים יקרים... אני בגדול בעד לשתף , אבל באמת כשזה יוצר מצב לא נעים עם חברים אני כמובן אכבד את חברים שלי.
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
tsach
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני חושב שמי שמז'רז'ר לא צריך לדאוג למקום שלו כי בדרך כלל העבודה היא בתנועה. כל זמן כשיש דיג עומדים ואם מפסיק משנים מיקום.
בזריקת פתיונות וישיבה על חוף ששם אתה רגיל לשבת במקום קבוע קצת מבאס להגיע ולראות שהוא תפוס כי פרסמת לכולם אז במקרה השני עדיף לתת מיקום כללי וכל אחד יתאמץ עוד טיפה כדי להגיע למקום טוב
בכל אופן צריך לכבד אחד את השני ואם לא מעוניינים לתת מיקום מדוייק זה בסדר גמור
|
|
|
|
|
|
|
כנראה לא הבנתם על מה התרעמתי! 1. אין חובה לשתף במקומות דייג מדוייקים, למרות שזיהיתי את החוף. 2. לא אני ביקשתי את זיהוי החוף. 3. יש כאלה ששואלים רק שאלות, ולא משתפים בדבר, וזה גם כמעט בסדר.... התרעומת הגדולה הייתה ההתבטאות הן בשמו של ארז והן שלא משתפים בנקודות. אני לא מצפה מחבר פורום שמבקש שישתפו אותו במידע, אבל מתבטא לחוסר שיתוף, ולא משנה עם זה לגבי זיהוי החוף. התבטאות זו הדליקה אצלי מנורה אדומה לגבי שיתוף עתידי, ואולי אצל החברים האחרים המשתפים באתר- חומר למחשבה  אז בואו נשתף רק את החברים הקרובים, במסרים אישיים וניתן לפורום הפומבי לגווע... מארט 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 24, 2017, 15:13:07 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |