פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   לברקוס אמיגוס |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: לברקוס אמיגוס (נקרא 4609 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 16/4/2017 | צפון רחב : חיפה - חדרה | מים מלוחים | גלי | 20 - 30 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 17:30 | דמוי סיליקון - | לברק-חלק | 1 | 700 גרם בערך שוחרר לגדול |
הדו"ח:אהלן חברים שבוע טוב  אז מאיפה להתחיל,הכל התחיל במטרה לתפוס את הדג החמקמק הזה לא מזדמן לי הרבה לצאת ואני חדש בתחום ועקב סגירה של אכזיב  עובר ממקום למקום בכדי למצוא נקודות אטרקטיביות וסירות על הבוקר ובלגאן מה שקורה בחופים  אבל לא מתייאש כי ככה אני,הדגים בצפון בדילול אין ספק אבל עם קצת מאמץ לאלה שרשמו אני מתחיל להתייאש זה בשבילכם אז יש דגים וצריך פשוט לדעת לחפש מקומות נכונים בורות תעלות זרמים חוזרים אל תתיאשו זה יעבוד בסופו של דבר העיקר דבקות במטרה וההצלחה תבוא מבטיח shake2;תחפשו מקומות עם מה שרשמתי וכל הכאב ראש יצטמצם ותוכלו כך לאט לעלות קצת את הסיכויים אני גם עדיין בתחילת דרכי לומד ולומד כל יום כמו שרשמו פה בים זה למידה אין ספק אז שיהיה בהצלחה לכולם ותתחילו לתת עבודה ולתת בראש לדגים לא משנה גודל הדג העיקר שעושים עבודה נכונה והצלחתם  שותפי לדייג זכי מתקשר אליי לקראת צהריים מזמין לדייג ושאני אסרב אין חיה כזאת sml98;מתארגן על ציוד קל שני מגפיים ויאלה טוס ,מגיעים לנקודה סביבות 4 מתחילים לפמפם עבודה ים גלי רוח צפונית מגעילה שלא נותנת להעיף דמויים כמו שצריך,אז מה עושים מחמש את החכה בסיליקון פלוס גיג הד 7 גרם נותן העפה לאייה נפה  תוך כדי שתי הקפצות ונתינה לגל לסחוף טת הדמוי בהקפצה השנייה בזז קטן הרולר התחיל לדבר טיפה הוקסטון והדג על הסלעים  כמה תמונות וחזרה למים 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 17, 2017, 17:28:30 PM על ידי yosi asuline
|
|
|
|
|
|
|
איזה יופי של לברק!!!, אחלה של דוח 
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
איזה יופי של לברק!!!, אחלה של דוח  תודה גבר 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
אמרתי לך??? אם אתה מתמיד, לא מתייאש, מתמקד בדג המטרה ולא מתפרש על כול הסוגים בבת אחת, אתה תמצא אותו  יופי של ספתח ומכאן רק עולים 
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אמרתי לך??? אם אתה מתמיד, לא מתייאש, מתמקד בדג המטרה ולא מתפרש על כול הסוגים בבת אחת, אתה תמצא אותו  יופי של ספתח ומכאן רק עולים  תודה אח יקר 
|
|
|
|
|
|
טרחונסקי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סחתיין וכבוד על השחרור 
|
|
|
|
|
|
|
אחח איזה דו"ח אסלן!! תותח אתה! כל הכבוד! 
|
|
*ultralight* Rod-major craft n-one 0.8-15g Reel-shimano stradic ci4+ 2500hg Line- varivas 10×10 ,0.6pe,14lb -------------------------------- *Medium* Rod-Black hole cabin 8-38g Reel-shimano stradic 4000xg Line-ygk 1.2pe
|
|
|
|
|
יגעת ומצאת תאמין  מברוקוס על הלברקוס , אמיגוס  תודה על הדו"ח  מארט 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 17, 2017, 10:38:35 AM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אחח איזה דו"ח אסלן!! תותח אתה! כל הכבוד!  יגעת ומצאת תאמין  מברוקוס על הלברקוס , אמיגוס  תודה על הדו"ח  מארט  סחתיין וכבוד על השחרור  תודה אנשים יקרים 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מברוק על הספתח בלברקים  הם קצת חמקמקים, אבל עם ההתמדה, הם מגיעים 
|
|
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
כל הכבוד על ההתמדה, וכל הכבוד על השחרור
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
אסלן אחי ראשית כל מברוק מברוק מברוק כל דג שנתפס זה כמו שנקרעת המעטפת של האי וודאות ונכנס האור של האמונה שזה חלק גדול ובלתי נפרד מסגנון הז'רז'ור יש לך מדריך מדהים שיודע טוב מאד את העבודה ובמיוחד אך ללמד וכמובן יש את הפורום עמוס המידע כרגע טוב עשה לך הקטע עם החוף באכזיב זה שלח אותך לחפש ולסרוק במקומות אחרים גודל הדג לא משנה בכלל ואגב לברק בגודל הזה זה אחלה לברק ולרוב אלו הגדלים שיוצאים המון כבוד על השיחרור  סידרתי לך את התמונה בתוך הדוח 
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
|
זה לא אסלן ...זה אס - לי  תובנות , המלצות , החלטות ...בסוף מגיעים לתוצאות והצלחות  להגיע אל דג המטרה , לתפוס בטכניקה שעבדה ובסוף לשחרר - כבוד . המשך הצלחות , " תפסת מרובה לא תפסת .." כתב לך גיא המילים שלו , כ"כ נכון .
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
מברוק על הספתח בלברקים  הם קצת חמקמקים, אבל עם ההתמדה, הם מגיעים  תודה שרגא  כל הכבוד על ההתמדה, וכל הכבוד על השחרור
תודה צחי  אסלן אחי ראשית כל מברוק מברוק מברוק כל דג שנתפס זה כמו שנקרעת המעטפת של האי וודאות ונכנס האור של האמונה שזה חלק גדול ובלתי נפרד מסגנון הז'רז'ור יש לך מדריך מדהים שיודע טוב מאד את העבודה ובמיוחד אך ללמד וכמובן יש את הפורום עמוס המידע כרגע טוב עשה לך הקטע עם החוף באכזיב זה שלח אותך לחפש ולסרוק במקומות אחרים גודל הדג לא משנה בכלל ואגב לברק בגודל הזה זה אחלה לברק ולרוב אלו הגדלים שיוצאים המון כבוד על השיחרור  סידרתי לך את התמונה בתוך הדוח  יוסי אחי יש לך גם חלק בעיניין אני לא שוכח נתת טיפים ומודה לך  זה לא אסלן ...זה אס - לי  תובנות , המלצות , החלטות ...בסוף מגיעים לתוצאות והצלחות  להגיע אל דג המטרה , לתפוס בטכניקה שעבדה ובסוף לשחרר - כבוד . המשך הצלחות , " תפסת מרובה לא תפסת .." כתב לך גיא המילים שלו , כ"כ נכון . [/quot המון תודה אייל למדתי מהטיפים שלך גם 
|
|
|
|
|
|
|
אחלה דג כול הכבוד 
|
|
|
|