|
|
להוציא שפמנון כזה על בוס עם חוט 0.25 ותלאי 0.18, זו כבר מקצוענות  האקשן איתם לפחות יותר מהנה מאשר העדדים אכן שרגא בהחלט פייט מהנה יותר מעדדי הכי גדול שיהיה למרות שגם החתיכות של 300 400 גרם כיף להוציא בבוס , מדי פעם מפתיעות אותי ביניות שגם הן נוגחות בצורה יפה ונותנות לי אחלה פייט עם הבוס , השיא היה לי בעונה שעברה עם בורי ענק שהשתחרר הוא ננעל בסביבות 4 לפנות בוקר עם זרחן .
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 14, 2017, 15:54:53 PM על ידי יוסי בן שמחון
|
|
-------------------------------
המרגוע מהים והשלווה הם הכל ,הדגים הם רק כבונוס ...
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
sloz
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה מאוד שפמנון כזה גודל על בוס וחוט 18 ללא ספק אתה מקצוען
אפשר פרטים על הבוס חברה ודגם?
|
|
|
|
|
|
|
תודה רבה מה עוד גם על קרס מס10 קטנטנה ללא עין . ערכתי סרטון של דקה בו אני מציג את החכת בוס https://youtu.be/cnvUaPQiYjoחברת jialong משקל 300 גרם
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
|
אפרופו שמירת הגב ועובי חוט: האם התנסית בדייג עם מקל pole וישיבה על seat box ייעודי? אתה יכול להגיע לאורך מקל 13 מ' ויותר, לרדת משמעותית בעובי החוט , ללא מעמסה על הגב. מארט 
|
|
|
|
|
|
|
אפרופו שמירת הגב ועובי חוט: האם התנסית בדייג עם מקל pole וישיבה על seat box ייעודי? אתה יכול להגיע לאורך מקל 13 מ' ויותר, לרדת משמעותית בעובי החוט , ללא מעמסה על הגב. מארט  מארט  זו היתה מכה מתחת לחגורה התגובה שלך הפול פישינג זה שלב אחד מעל חכת בוס .יבוא יום בע"ה ונלמד הסגנון המדהים שדורש מיומנות גבוהה רואה בתוכניות טלויזיה של איטליה טורנירים ונהנה מכל רגע 
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
|
אפרופו שמירת הגב ועובי חוט: האם התנסית בדייג עם מקל pole וישיבה על seat box ייעודי? אתה יכול להגיע לאורך מקל 13 מ' ויותר, לרדת משמעותית בעובי החוט , ללא מעמסה על הגב. מארט  מארט  זו היתה מכה מתחת לחגורה התגובה שלך הפול פישינג זה שלב אחד מעל חכת בוס .יבוא יום בע"ה ונלמד הסגנון המדהים שדורש מיומנות גבוהה רואה בתוכניות טלויזיה של איטליה טורנירים ונהנה מכל רגע  תרצה עזרה, בשמחה. מארט 
|
|
|
|
|
|
ilans
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה מה עוד גם על קרס מס10 קטנטנה ללא עין . ערכתי סרטון של דקה בו אני מציג את החכת בוס https://youtu.be/cnvUaPQiYjoחברת jialong משקל 300 גרם כמה חלקים? ומאיפה הזמנת?
|
|
|
|
|
|
|
תודה רבה מה עוד גם על קרס מס10 קטנטנה ללא עין . ערכתי סרטון של דקה בו אני מציג את החכת בוס https://youtu.be/cnvUaPQiYjoחברת jialong משקל 300 גרם כמה חלקים? ומאיפה הזמנת? החכה נרכשה בחנות דייג בחיפה.תענוג של פשוט איכות במחיר שלא בשמיים
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 15, 2017, 11:20:37 AM על ידי יוסי בן שמחון
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
|
כל הכבוד!! ספנון על בוס זה לא פשוט בכלל!!
|
|
*ultralight* Rod-major craft n-one 0.8-15g Reel-shimano stradic ci4+ 2500hg Line- varivas 10×10 ,0.6pe,14lb -------------------------------- *Medium* Rod-Black hole cabin 8-38g Reel-shimano stradic 4000xg Line-ygk 1.2pe
|
|
|
|
ilans
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יוסי, כמה חלקים החכה?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
|
אחלה פייט וסרטון יפה אהבתי את הקור רוח במלחמה מול הדג מראה על זה שאתה מכיר את הבוס טוב מאוד  תודה על השיתוף
|
|
|
|
|
|
|
יוסי אח יקר ! כל הכבוד ! אין עליך !
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
tsach
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הספמנונים האלה מכת מדינה כל מי שמתכנן בקיץ לדוג עם קפיץ בכינרת שיכין שפיץ פלייר וכפפות.
בכל אופן סרטון נחמד לא כל יום תופסים ספמנון על בוס
|
|
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52