| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 8/4/2017 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| בוקר | גיג קטן - ג'יג וכלב של ima | לברק-חלק | 2 | שוחררו |
| בוקר | דמוי סיליקון - סילקון ג'ג הד וג'יג 20גרם | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 3 | שוחררו |
הדו"ח:
טוב נתחיל מזה שאני לא 100% עוד מלפני המפגש דלקת פרקים ביד ימין במרפק אין אפשרות לעבוד עם משקל מעבר ל15 גרם

ביום המפגש בדרום מכרתי את הקיאק האהוב שלי אחד המעשים הקשים שיציא לי לעשות הלב נשבר (אבל יש דינרוס )
מגיע לאלכס לחנות ורוכש מקל של apia מדגם blue line legacy במשקלים 1-15 תודה לאלכס כוכב הים על ההמלצה אחד המקלות הכי טובים שנתקלתי
גם קונה רולר סטרדיק 3000c משומש מאבירם כהן הגבר
אקצר מתעדכן על ציוד לפי המצב הפיזי
יום אחרי מגיע עם אודי ויעקב ךחוף ומחפשים אקשן אחרי חיפושים אני נועל לברק חמוד על ג'יג ורוד של ג'יגפרה ומשחרר אותו לחופשי
אודי אחרי קצת זמן נועל גם אחד חמוד על ima cobra וגם הוא משוחרר לחופשי אז יש סיפתח לחכה ואחלה יום עם החברים
מאז ועד השבת יצא בורר שדי וזהו
היום מגיע עם אודי לחוף ומתחילים סריקות הים פשוט פצצה המון זירות נפתחו ויש הרבה מה לעשות
מגיעים לבור מסוים ואודי רואה בגלים דגים אבל לא מזהה
אחרי עבודה הוא נועל טלוויזה לא קטנה בכלל שחוזרת לים בתור אוכל (לא שרדה)
ממשיכים עבודה ואני עובר לduel hardcor זה של הסרגוסים
ולאחר כמה הטלות מקבל נעילה יפיפיה ויש פייט פצצה הרולר מזמר והדג בדרך אלי ואז משתחרר ממש קרוב ואני מצליח לזהות שזה לוקוס בסביבות הקילו שניצל עקב הקרסים הקטנות והחלודות
לא נוראה ממשיכים אחרי עוד כמה בורות אודי נועל לוקוס יפיוף על ג'יג וכמובן משחרר אותו בהנאה
אני ששמתי לב להמצאות הלוקוסים היום כבר עובר לסיליקון עם ג'יג הד שכבר נתן תוצאות עם לוקוסים ותוך כדי גם אומר לאודי זה בדוק יעבוד (אף אחד לא באמת יודע ההסתברויות מנצחות כל נסיון)
זורק פעם או פעמיים ויש דג
כמובן יצא לוקוס קטן שחזר לשחות ובהנאה
ממשיך עוד קצת ונועל עוד אחד על אותו הסיליקון וגם הוא חוזר לים
לשחות בפאנן
עד פה הכל טוב אבל מה עם איזו ארוחה
מתחילים לחזור לכיוון הרכב ואני זוכר רק את הלוקוס שברח לי אני רוצה אותו לא מעניין אותי כלום
ממשיכים לכיוון הרכב ואז אני נתקע בסלע אז מהדק את הקלאץ ומושך מהרולר עד שנקרע

ממשיך לכיוון הבור שברח בו הלוקוס ואודי כבר מתקדם ולי כבר אין את הסיליקון שתכננתי לעבוד איתו בבור הספציפי
מחליף לדמוי קטן שיורד ממש עמוק זורק כמה הטלות ובוווםםםםם יש נעילה והדבר הראשון שאני מרגיש זה אך המרפק שלי פשוט מתפרק והכאבים עולים בד בבד עם האנדרנלין
ממשיך את הפייט תוך כדי שאני צועק לאודי לבוא ואז הדג פשוט נותן ריצה לכיוון הים והדמוי ניתק

בשניות האלו שהדג כבר היה קרוב הבחנתי שזה או לברק של קילו וחצי או מוסר משהוא טוב שברח על נפשו
מחזיק את הדמוי בחד ואז אני רואה שהקרסים פשוט התעקמו להן מהריצה
בודק את הקלאץ ומבין ששכחתי לפתוח אותו שוב אחרי שקרעתי את הסיליקון מהסלע

לא נורא היה עוד יום מלא בחוויות עם אודי הגבר
תודה לאל על ימים יפים כאלו
מחכה כבר להחלים ולחזור לעשות טרור לדגים זה חסר לי מאד
חג שמח וכשר ובכלל כל טוב אנשים

.
) אבל חבל לגרום נזק חמור יותר.