|
ronenmoa
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
57
הים הוא המנוע של הנשמה
|
|
תענוג של דוח ודגים ...כל הכבוד
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
נראה שהדגים מכירים אתכם וכשאתם שם..הם תוקפים כנראה שבאנו כולנו הם התביישו  שרון חייב למצוא איזה יום בחופש ולבוא אלייך להדרכה אישית  אבל המרחק מהים בעייתי בהצלחה בהמשך העונה חבר ! אפריל נכנס , מחכה לקבל תמונה שלך עם בן גוריון שמן 
|
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
|
וואוו נשמע שסיליקון תותח לדייג תותח מביאת תוצאות יפותת! אחלה דגים וכל הכבוד על השחרורים!! שבוע טוב גבר
|
|
*ultralight* Rod-major craft n-one 0.8-15g Reel-shimano stradic ci4+ 2500hg Line- varivas 10×10 ,0.6pe,14lb -------------------------------- *Medium* Rod-Black hole cabin 8-38g Reel-shimano stradic 4000xg Line-ygk 1.2pe
|
|
|
|
אודי קרמר
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שרונאס כל הכבוד אחי!!! אני חושב שזה לא הסיליקון זה אתה!!! יודע מתי והיכן ואת שיטת העבודה... כיף לפתוח את הבוקר ולקבל את התמונות שאתה שולח, זה משאיר אותי בעניינים גם שאין אפשרות להגיע לים... תמשיך להפגיז אח יקר
|
|
|
|
|
|
אודי קרמר
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שרונאס כל הכבוד אחי!!! אני חושב שזה לא הסיליקון זה אתה!!! יודע מתי והיכן ואת שיטת העבודה... כיף לפתוח את הבוקר ולקבל את התמונות שאתה שולח, זה משאיר אותי בעניינים גם שאין אפשרות להגיע לים... תמשיך להפגיז אח יקר
|
|
|
|
|
|
|
נותן חשק לעבור לגוד בדרום
 קראת לי את המחשבות. אחלה אקשן!!
|
|
|
|
|
|
|
 הבנתי שגם שחר בסביבה , תמסור לו ד"ש ממני...חשבתי שפרש  הקרדיט לסיליקון " נקי " שמור לו . שמח בשבילך , עקיצות בהתאם אבל לא הסגנון שלי night game  " עף כמו פרפר , עוקץ כמו דבורה " - שבוע טוב ושניפגש באקראי תמיד בחוף 
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד שרון, אני באמת חושב שזה יותר אתה, והרבה פחות הדמוי. כמו שפעם ראיתי שהוציאו גומבר על לא פחות מגזר שתקעו בו קרס. אז כשיש דגים איזה דמוי כבר יהיה פחות חשוב... לסיכום: לזרוק טוב, במקום לא טוב לא מביא תוצאות. לזרוק לא טוב במקום טוב זה כבר יותר טוב.... אבל לזרוק טוב במקום טוב שווה  אחרי זה, הדמוי זה רק הבונוס. תאמין לי, אתה ואייל, אתם שני ספרי חוקי ז'ירז'ור מהלכים על שניים 
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
|
מדהים אחי, איזה כיף ! דגים מהממים !
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
אודי קרמר
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שרונאס כל הכבוד אחי כן ירבו בקרים כאלה ממתין לעוד תמונות שלך עם לברקים של בוקר, תמיד עושה כיף
|
|
|
|
|
|
|
כל הכבוד, תענוג של תפיסות ודוחות אינפורמטיביים כרגיל.
פה במרכז, מנסה לטרגט לברקים כבר יותר מחודש ואין שום סימן...
|
|
|
|
|
|
|
שרון אחי איזה יופי של דוח! מדהים אותי כל פעם מחדש נשיקות שהים שולח לך בצורת לברק....תענוג! והטרכונים בדרך יא שרון 
|
|
|
|
|
|
תמירוס
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה שרון!!!! אחלה דג ואחלה דוח. המשך שבוע של השמחות אחי
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מכור לדוחות שלך שרון... נראה לי כי הקטע של "את מי אפגוש היום בים", חזק לא פחות מהקטע של "איזה דג אתפוס היום".... כל יציאה אצלך בינגו - גם ביום של בריחות (יום הדיג האחרון) יגיע הלברק היפה שלך שיתפוס טרמפ אל שולחנך... וכרגיל משתף בדמוי המנצח, לפי הכותרת חשבתי שכוונתך לסערה שהגיעה - אצלך היא רק ממשיכה.. שאפו גם על שחרור זוג הקטנים שנתנו לך עוד קצת עניין ואקש'ן... וכמובן תודה למי שצריך 
|
|
|
|
|
|
אלירן 87
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה על הדו"ח שרון הרבה מאוד מהלמידה שלי לגבי הזירזור היא מהדוחות שלך ושל התותחים הכבדים בפורום ועדיין ממשיך ללמוד מכל דו"ח חדש. במפגש לא יודע אם שמת לב אבל מי שעקב אחריך כמו סטוקר זה הייתי אני  ובכמה שעות של צפייה בשיטת העבודה שלך למדתי יותר מאשר כל מה שלמדתי בכמה חודשים מאז שהתחלתי לזרזר. תודה רבה!!! 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|