פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  שוק פתוח (אחראי: rafi)
   למכירה שותפות בסירה (האופציה נסגרה) |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: למכירה שותפות בסירה (האופציה נסגרה) (נקרא 4702 פעמים) |
הדפסה |
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
לצערי הגדול השותף שלי נכנס לקשיים כלכליים והוא רוצה לצאת מהשותפות את התמונות של הסירה אפשר לראות בקישור הבא http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=25393.msg298555#msg298555מחיר מבוקש 15.000 ש"ח לסירה כושר שייט לשנה+ביטוח לשנה ומכונאי צמוד חינם  הסירה עוגנת באשדוד ורצוי שיהיה מישהו מאיזור המרכז אבל לא פוסל כל אפשרות להמשך קבלת פרטים נא להשאיר הודעה בפרטי עם מספר טלפון ואני אחזור אליכם
|
|
עריכה אחרונה: מאי 07, 2017, 16:52:17 PM על ידי בנצי (אלון )
|
|
-------------------------------
|
|
|
פליפר
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בנצי היקר ראשית צר לי על זה ששותפך נאלץ לצאת מהשותפות,עצוב לי לשמוע שאדם נקלע לקשיים ,במיוחד אם הוא שותף "חיובי" . למצוא שותף טוב זו משימה לא פשוטה שיכולה לעזור במימוש התחביב המשותף ולמנף אותו קדימה כל הזמן . ואין ספק שלהחזיק כלי לבד,זו משימה קשה,עד בלתי אפשרית . יחד עם זאת ,מציאת שותף שמתברר כטעות ,יכולה להפוך את התחביב לסיוט  עצתי הצנועה היא לנסות לפתור את העניין עם השותף כמובן אם זה רק קטע כספי בלבד !!! ובמידה ולא,לא להכניס למיטה כל אחד איש חכם אמר פעם : מקום שבו יש נשים בזול,יש רופאים ביוקר
|
|
|
|
|
המחיר שאתה מבקש זה לשנה? מה אני מקבל בתמורה לשותפות איתך?
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
המחיר שאתה מבקש זה לשנה? מה אני מקבל בתמורה לשותפות איתך?
המחיר הוא כדי לקנות חצי מבעלות על הסירה למעשה מי שיקנה יהיה שותף שלי בסירה חצי חצי מה שאומר שכל העלויות של החזקת הסירה יתחלקו חצי חצי ביני לבין מי שיקנה את השותפות מה שאומר שבעת מכירת הסירה לדוגמא המחיר שיתקבל יתחלק חצי חצי מה שאומר שכשצריכים לשלם עגינה לדוגמא אז העלות היא חצי חצי בקיצור המחיר הוא עבור קניה של חצי מהסירה שזה החצי של השותף שפורש מה אתה מקבל. אתה מקבל את האפשרות לצאת עם הסירה מתי שבא לך כי אתה הבעלים של הסירה עכשיו הייתי מובן יותר?
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
בנצי היקר ראשית צר לי על זה ששותפך נאלץ לצאת מהשותפות,עצוב לי לשמוע שאדם נקלע לקשיים ,במיוחד אם הוא שותף "חיובי" . למצוא שותף טוב זו משימה לא פשוטה שיכולה לעזור במימוש התחביב המשותף ולמנף אותו קדימה כל הזמן . ואין ספק שלהחזיק כלי לבד,זו משימה קשה,עד בלתי אפשרית . יחד עם זאת ,מציאת שותף שמתברר כטעות ,יכולה להפוך את התחביב לסיוט  עצתי הצנועה היא לנסות לפתור את העניין עם השותף כמובן אם זה רק קטע כספי בלבד !!! ובמידה ולא,לא להכניס למיטה כל אחד איש חכם אמר פעם : מקום שבו יש נשים בזול,יש רופאים ביוקר כן הוא שותף חיובי וכן זאת משימה לא פשוטה וכן זה קטע כספי בלבד מפטרים אותו מהעבודה או לחלופין הוא יכול להשאר אבל על משכורת נמוכה יותר בכל מקרה לא יהיה לו את המשאבים הנדרשים להחזקת הסירה כבר כעת הוא בקושי גומר את החודש אז כנראה שלא תהיה ברירה אם לא נמצא שותף ראוי הסירה תוצע למכירה כי להחזיק לבד את הסירה אני לא יוכל ברור שאני לא אקח כל אחד שבא לו ואני אברר על קנקנו של כל שותף פוטנציאלי המחיר הוא ממש לא בשמים וכמעט כל אחד יכול לקנות בכזה מחיר
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהצלחה בנצי השותף שלך ישלם פחות למכונאים מכל בעל סירה אחר-זה בטוח
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מצער לשמוע על עובדן העבודה של השותף מצער לשמוע שאחרי כל ההשקעה שהשקעת אתה תאלץ לאבד אותה מאחל לך שהעניינים יסתדרו ובונבונירה תישאר אצלך ולשותף הצלחה ופרנסה טובה
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אלון, מצער לשמוע על המצב, אבל למצוא שותף לסירה זה כמעט כמו חתונה. צריך לקבוע כללים של זכויות וחובות.
שיהיה בהצלחה ולפעמים שווה למכור ואז בעתיד לקנות אחרת או להחזיק לבד במידה ויש יכולת כלכלית.
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
אתם ממש לא רציניים במחיר של 15000 ש"ח להיות בעלים של סירה ואף אחד לא מתעניין 
|
|
|
|
פליפר
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
בנצי היקר גילוי נאות:אני גם מחפש שותף,זה הכרחי ומקל מהרבה סיבות,בטיחות,כלכלית,חלוקת נטל,וכ"ו וכ"ו. הצרכים שלי קצת שונים,אבל לא בלתי פתירים . אני דייג בעל רשיון מקצועי וחשוב לי מאוד המרחק מהבית לנמל ! הסיבות שאנשים לא מגיבים הם בעיקר כי לא מתאים להם או גודל הסירה,או המיקום הגיאוגרפי(פחות נראה לי המחיר) אישית אני חושב שעשית עבודה נהדרת בסירה הן במנוע,והן בגוף,והכי חשוב לדעתי הוא פרטנר שיהיה קודם כל בן אדם אמיתי וישר,ואם הוא גם מקצועי שמבין דבר אחד או שניים במנועים חיצוניים וסירות אזי זה רווח נקי אני מאיזור זכרון,ואם היינו יותר קרובים,לא הייתי מהסס ופונה אליך מזמן !!! אולי הייתי מנסה לשכנע אותך ללכת ביחד לכיוון סירה גדולה וחדשה יותר,או שנשתמש בסירה שלי(חסקה 6.5 מטר) מאובזרת ברמה מטורפת  אבל המרחק,המרחק  מה שבטוח מי שיהיה שותף שלך רק ירויח,סבלנות איש יקר,השותף הנכון שמתאים לך יגיע  בינתיים תצא עם השותף הקיים,ותביא עוד טוניות. דרך אגב,שנה שעברה הצעת להעביר סדרת לימוד בדייג סבידות,ולהצטרף אליך מאוחר יותר באותו הלילה,וזה היה בדקה ה-90,ולא יכולתי להגיע לצערי  מקווה שבפעם הבאה,שכנראה תהיה בחורף הבא, תתריע קצת לפני בכדי אוכל להתארגן,להגיע ולפגוש אותך כבן אדם בשר ודם וגם אולי ללמוד דבר אחד או שניים בדייג הרכיכות שאני כל כך אוהב . בהצלחה,ושלא נשתה מי ים 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
בנצי היקר גילוי נאות:אני גם מחפש שותף,זה הכרחי ומקל מהרבה סיבות,בטיחות,כלכלית,חלוקת נטל,וכ"ו וכ"ו. הצרכים שלי קצת שונים,אבל לא בלתי פתירים . אני דייג בעל רשיון מקצועי וחשוב לי מאוד המרחק מהבית לנמל ! הסיבות שאנשים לא מגיבים הם בעיקר כי לא מתאים להם או גודל הסירה,או המיקום הגיאוגרפי(פחות נראה לי המחיר) אישית אני חושב שעשית עבודה נהדרת בסירה הן במנוע,והן בגוף,והכי חשוב לדעתי הוא פרטנר שיהיה קודם כל בן אדם אמיתי וישר,ואם הוא גם מקצועי שמבין דבר אחד או שניים במנועים חיצוניים וסירות אזי זה רווח נקי אני מאיזור זכרון,ואם היינו יותר קרובים,לא הייתי מהסס ופונה אליך מזמן !!! אולי הייתי מנסה לשכנע אותך ללכת ביחד לכיוון סירה גדולה וחדשה יותר,או שנשתמש בסירה שלי(חסקה 6.5 מטר) מאובזרת ברמה מטורפת  אבל המרחק,המרחק  מה שבטוח מי שיהיה שותף שלך רק ירויח,סבלנות איש יקר,השותף הנכון שמתאים לך יגיע  בינתיים תצא עם השותף הקיים,ותביא עוד טוניות. דרך אגב,שנה שעברה הצעת להעביר סדרת לימוד בדייג סבידות,ולהצטרף אליך מאוחר יותר באותו הלילה,וזה היה בדקה ה-90,ולא יכולתי להגיע לצערי  מקווה שבפעם הבאה,שכנראה תהיה בחורף הבא, תתריע קצת לפני בכדי אוכל להתארגן,להגיע ולפגוש אותך כבן אדם בשר ודם וגם אולי ללמוד דבר אחד או שניים בדייג הרכיכות שאני כל כך אוהב . בהצלחה,ושלא נשתה מי ים  מפעם לפעם אני יותר ויותר מעריך אותך רואים שאתה אדם עם ראש על הכתפיים ולא יורה מהמותן בכל התגובות שלך שקראתי המרחק הוא באמת מכשול רציני ואכן אם היינו קרובים יותר כנראה שהייתה נוצרת כאן חברות ושותפות טובה לגבי הסבידות עדיין לא מאוחר יש עוד כשבועיים שלושה להוציא סבידות בכמויות טובות וגם קצת אחרי מתי שתהיה באיזור המרכז צור קשר ונתאם במידה והים יאפשר ואם לא תמיד יש את שנה הבאה יש לך הזמנה פתוחה אצלי  רק תודיע מראש שאוכל להערך (עבודה) שולח לך טלפון בפרטי
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
בשעה טובה השותף מצא עבודה טובה והוא החליט בסופו של דבר להשאר למרות שהיו כמה מתעניינים
תודה למתעניינים ותודה למגיבים
|
|
עריכה אחרונה: מאי 07, 2017, 16:53:24 PM על ידי בנצי (אלון )
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|