eliorlevi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום, אני מתכנן בפסח לעשות אוהלים בכנרת במטרה של דייג בזרזור, רציתי לשאול עם שווה כל המאמץ ? (התחילה העונה?) 
|
|
|
|
|
מצטרף לשאלה
|
-------------------------------
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אם מזג האוויר בשבועיים הקרובים יהיה כמו שהתחיל היום והאצות יעלמו סיכוי טוב שבפסח נתחיל לראות פעילות לנסות תמיד שווה גם אם לא יהיה דייג טוב לפכות תהנה מחופשה נעימה בצפון לדעתי עדיף מלרבוץ מול הטלוויזיה או מסך הטלפון 
|
|
|
|
|
אחלה.אני כנראה נוסע,כתבתי בפורום הזירזור שאלה לגבי חופים, איזה חופים הכי מומלצים אני יודע שיש איזור כלשהו שבו יש מים מליחים (ראיתי בסרטון של שי מלכה) ולא הבנתי לגבי נקודותץ מישהו יכול למקד אותי לנקודות ספציפיות שידוע שנוחות להגעה ברכב פרטי (לא 4 על 4) וידוע שאפשר לתפוס אמנונים או ביניות (לא יודע מתי העונה כלכך..)
|
|
|
|
eliorlevi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם מזג האוויר בשבועיים הקרובים יהיה כמו שהתחיל היום והאצות יעלמו סיכוי טוב שבפסח נתחיל לראות פעילות לנסות תמיד שווה גם אם לא יהיה דייג טוב לפכות תהנה מחופשה נעימה בצפון לדעתי עדיף מלרבוץ מול הטלוויזיה או מסך הטלפון  תודה ! ואכן אתה צודק נמאס לשבת מול המחשב ולראות סרטוני דייג הגיע הזמן למעשים 
|
|
|
|
|
אם מזג האוויר בשבועיים הקרובים יהיה כמו שהתחיל היום והאצות יעלמו סיכוי טוב שבפסח נתחיל לראות פעילות לנסות תמיד שווה גם אם לא יהיה דייג טוב לפכות תהנה מחופשה נעימה בצפון לדעתי עדיף מלרבוץ מול הטלוויזיה או מסך הטלפון  תודה ! ואכן אתה צודק נמאס לשבת מול המחשב ולראות סרטוני דייג הגיע הזמן למעשים  בכללי נמאס לשבת מול המסך 
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
מקווה לדגום את הכנרת אחרי פסח קחו בחשבון כי בפסח הכנרת עמוסה לעייפה
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מקווה לדגום את הכנרת אחרי פסח קחו בחשבון כי בפסח הכנרת עמוסה לעייפה
בדיוק 
|
|
|
|
|
יש חדשות מאתמול ומהיום? מארט 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
תמיד כדאי לנסות. אם אתה כבר מגיע לקמפינג תיקח איתך ציוד מה כבר יכול להיות. 
|
|
|
|
|
תמיד כדאי לנסות. אם אתה כבר מגיע לקמפינג תיקח איתך ציוד מה כבר יכול להיות.  קמפינג? ממש לא! אם נוסע לדוג, אז קמפינג... אבל לא בחול המועד פסח, כשכל עם ישראל שם! מארט 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
תמיד כדאי לנסות. אם אתה כבר מגיע לקמפינג תיקח איתך ציוד מה כבר יכול להיות.  קמפינג? ממש לא! אם נוסע לדוג, אז קמפינג... אבל לא בחול המועד פסח, כשכל עם ישראל שם! מארט  אם הוא נוסע לכינרת לטובת קמפינג עם משפחה או חברים בפסח כמו שזה נראה שזה מה שהוא מתכנן. ועל הדרך חושב להביא ציוד ככה סתם לבדוק אז למה לא? ויש חופים שלא מלאים באנשים האמן לי מארט אני חי את הכינרת. גם אני הולך בפסח לכינרת אבל אני לחוף פרטי אז לא נחשב 
|
|
|
|
|
בפסח הזה בימים של שמש באזור השעות 8:30 יש סיכוי כי הביניות ישתפו פעולה וגם נעדדים התחילו לטעום עדיין לא האטרף של העונה אבל לפי התחזית מי שכבר בכנרת שינסה סביר להניח כי יזכה לתקיפה
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|