|
שלום לכולם  יש לא מעט מז'רז'רים במתוקים בפורום עם נסיון רב. האם תוכלו לרכז בדיון זה פתיונות דמי מומלצים למתוקים? סוג דמוי ( ג'יג , דמוי וכ'ו), לאיזה דג מיועד, משקל, תמונה וכ'ו. כך כל דייג המתעניין בתחום יוכל להיעזר ולהשכיל מהמידע ומהנסיון שלכם. מודה מראש, מארט 
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 11, 2017, 00:07:31 AM על ידי Marat Matzkin
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
אין כאן חברים המז'רז'רים במתוקים?  מארט 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
זה די מורכב יש ספינרים בצבעים שונים לפי המוזה של הדגים באותו יום. ג'יגים קטנים 3-7 גרם דמויים קטנים של 3-4 ס"מ בסגנונות שונים טיובים קטנים מסיליקון עם ג'יג הד של 2 גרם. דגי המטרה אצלי בעיקר עדדים וביניוות מבחינת תמונה, אני יכול לצלם את קופסת הדמויים בכללי
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
ניקלים של castmaster בצבע כסוף, וצבע כסוף כחול. 3.5 ס"מ אורך. תפס עדדים וביניות בצורה מאד יפה.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
דיג בכנרת ודיג בירדן אלו שני דברים שונים. אמנם יש כאלו שיגידו לך שהם עובדים עם ניקל קאסטמאסטר 7 גרם בצבע זהב ותופסים בשני המקומות אבל יש הרבה מעבר לזה... בירדן הדמוי האולטימטיבי מבחינתי זה ה-SNUB50 של RIVER2SEA. בכנרת זה הג'יג 10 גרם של ג'יגפרה.
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
דיג בכנרת ודיג בירדן אלו שני דברים שונים. אמנם יש כאלו שיגידו לך שהם עובדים עם ניקל קאסטמאסטר 7 גרם בצבע זהב ותופסים בשני המקומות אבל יש הרבה מעבר לזה... בירדן הדמוי האולטימטיבי מבחינתי זה ה-SNUB50 של RIVER2SEA. בכנרת זה הג'יג 10 גרם של ג'יגפרה.
תודה  דג המטרה שלי בז"ירז'ור זו הבינית. מארט 
|
|
|
|
|
תודה  דג המטרה שלי בז"ירז'ור זו הבינית. מארט  עם דג המטרה שלך הוא הבינית , אז מיניסיוני בכינרת אני ממליץ לך ברזלים- ג'יג'ים, ניקלים, ציקדות כדי שיוכלו לעוף רחוק ולשקוע כי ככה לפחות אני תפסתי 90% מהביניות שלי.
|
|
|
|
|
|
תודה  מארט 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
עכשיו הזמנתי מהם. מארט 
|
|
|
|
עומר שמו
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
25
|
|
עכשיו הזמנתי מהם. מארט  סחטיין. בפורום שהזכרתי ראיתי ביניות מרשימות מאוד נתפסות עליו, מעניין איך זה יעבוד בארץ. מצפה לעדכון עם פתיחת העונה  אגב, כשחיפשתי את הדמוי הזה בעצמי נתקלתי באתר הזה אבל היה נראה שהוא שולח רק לפולין ולבריטניה. אני טועה ויש משלוח בינלאומי? כמה יצא לך סך הכל?
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 20, 2017, 22:31:37 PM על ידי עומר שמו
|
|
|
|
|
|
עכשיו הזמנתי מהם. מארט  סחטיין. בפורום שהזכרתי ראיתי ביניות מרשימות מאוד נתפסות עליו, מעניין איך זה יעבוד בארץ. מצפה לעדכון עם פתיחת העונה  אגב, כשחיפשתי את הדמוי הזה בעצמי נתקלתי באתר הזה אבל היה נראה שהוא שולח רק לפולין ולבריטניה. אני טועה ויש משלוח בינלאומי? כמה יצא לך סך הכל? 4.63€ לדמוי ומשלוח 5.10€. קניתי 6 דמויים, ועדיין המשלוח נשאר 5.10€. 6 דמויים כולל המשלוח עלו לי סה"כ 132 ש"ח. מארט 
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 20, 2017, 22:41:50 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
עכשיו הזמנתי מהם. מארט  סחטיין. בפורום שהזכרתי ראיתי ביניות מרשימות מאוד נתפסות עליו, מעניין איך זה יעבוד בארץ. מצפה לעדכון עם פתיחת העונה  אגב, כשחיפשתי את הדמוי הזה בעצמי נתקלתי באתר הזה אבל היה נראה שהוא שולח רק לפולין ולבריטניה. אני טועה ויש משלוח בינלאומי? כמה יצא לך סך הכל? 4.63€ לדמוי ומשלוח 5.10€. קניתי 6 דמויים, ועדיין המשלוח נשאר 5.10€. 6 דמויים כולל המשלוח עלו לי סה"כ 132 ש"ח. מארט  בס"ד נראה לי שהדמוי הזה הוא סוג של חידוש לכינרת... אשמח לשמוע שכשהוא יגיע איך הביניות מגיבות עליו. האם יכול להיות שהוא גם יתאים לדייג של פורלים?
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|