קינן
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
41
|
|
 |
סוג דיג
« ב- : מרץ 09, 2017, 23:20:51 PM » |
|
לאחר שמילאתי את המכונות של הכנרת נישאר לי כמות מכובדת של חוט shimano Technium 0.28 קילו 7.5 השאלה שלי האם יכול להתאים לי לדיג פיתיונות בים ואם כן לאיזה סוג דגים? פלוס שוק לידר חוט 0.40 22 קילו
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהחלט יתאים לדייג פתיונות חוף,בתנאי שהחוט מוגדר מתאים למים מלוחים,כדי שיחזיק מעמד מספיק זמן במלוחים ממליץ על שוק לידר קוני שמתחיל ב 0.28 ומסתיים ב0.50 +- ככה הקשר יהיה מספיק דק לעבור ללא כל בעיה בטבעות
|
|
|
|
קינן
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
41
|
|
באתר של שימנו הוא מוגדר לקרפיונים בתכלס אבל חשבתי להשתמש בו גם למכונות שאני משתמש לסרגוסים ומרמירים אבל מבחינת עמידות למים מלוחים איני יודע יש איך לבדוק ?
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
באתר של שימנו הוא מוגדר לקרפיונים בתכלס אבל חשבתי להשתמש בו גם למכונות שאני משתמש לסרגוסים ומרמירים אבל מבחינת עמידות למים מלוחים איני יודע יש איך לבדוק ?
שלח לשימאנו שאלה במייל אני מאמין שתקבל תשובה מדוייקת
|
|
|
|
|
שלח לשימאנו שאלה במייל אני מאמין שתקבל תשובה מדוייקת חוט ייעודי ללקרפיון, carp specimen, הייחודיות שלו שהוא שוקע (sinking line). לדייג פתיונות בים, הוא מצויין. מארט 
|
-------------------------------
|
|
|
קינן
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
41
|
|
עכשיו בדקתי שוב באתר שלהם הוא מופיע תחת ההגדרה למים מלוחים ובהגדרת לדיג קרפיון אני אמלא בנתיים מכונה אחת לאיזה דגים אני יכול ליעד את החוט?
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
עכשיו בדקתי שוב באתר שלהם הוא מופיע תחת ההגדרה למים מלוחים ובהגדרת לדיג קרפיון אני אמלא בנתיים מכונה אחת לאיזה דגים אני יכול ליעד את החוט?
דעתי בלבד... סרגוסים, מרמירים וכיוצ"ב - יתאים בודאות... מול דגים של 1/2 קילו עד קילו - יצריך עבודה נכונה וסבלנית... מעל קילו - יצריך יותר מקצוענות והרבה סבלנות - בין אם מול גומברים קופצים ובין אם מול דגים שמושכים אל הסלעים ובמיוחד בריפים כשהים גלי.. מעל 2ק"ג יהיה לא פשוט להתמודד עם חוט 0.28 ובמיוחד על ריפים ובים גלי, המון מקצוענות... בכל מקרה - רשת הרמה עם ידית ארוכה תהיה נחוצה מאוד...
|
|
|
|
קינן
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
41
|
|
זה הולך להיות מיועד לסט לייט מקל שני חלקים 5עד 25 גרם 270סמ אולי טלסקופית 300סמ 60 עד 160 גרם אז הכוונה לסרגוסים וכאלה חושבים שאפשר לטרגט איתו דגים יותר גדולים?
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
זה הולך להיות מיועד לסט לייט מקל שני חלקים 5עד 25 גרם 270סמ אולי טלסקופית 300סמ 60 עד 160 גרם אז הכוונה לסרגוסים וכאלה חושבים שאפשר לטרגט איתו דגים יותר גדולים?
אין בעיה גם ליעד לגומברים וטרכונים לא מצריך להיות מקצוען להוציא עם עובי כזה גומברים וטרכונים אני עובד עם 0.26 פלוס שוק לידר קוני מעיף משקולות של 140 גרם פלוס פיתיון אל תשכך לחבר לחוט שוק לידר קוני
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אין בעיה גם ליעד לגומברים וטרכונים לא מצריך להיות מקצוען להוציא עם עובי כזה גומברים וטרכונים אני עובד עם 0.26 פלוס שוק לידר קוני מעיף משקולות של 140 גרם פלוס פיתיון אל תשכך לחבר לחוט שוק לידר קוני מסכים אם יועל לא אמורה להיות בעיה להוציא דגים כמו גומברים וטרולוסים עם חוט כזה אישית על חוט 0.25 הוצאתי אבונפחה של 5.200 הבעיה עם חוטים דקים בדייג סרף זה בזריקת משקולות כבדות אז יש סיכוי לפיצוץ של החוט ולזה יש פיטרון שוק לידר ועדיף קוני
|
|
|
|
קינן
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
41
|
|
חברים מודה לך על העזרה התחלתי להבין את עניין הקוני מהבדיקה שלי מצאתי שוק לידר שמתחיל ב0.30 ומסתיים ב0.50 שאמור להתאים אני מחבר אותו בשלמותו? אני מתכוון לא מקצר אותו מכיוון מסוים?
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
חברים מודה לך על העזרה התחלתי להבין את עניין הקוני מהבדיקה שלי מצאתי שוק לידר שמתחיל ב0.30 ומסתיים ב0.50 שאמור להתאים אני מחבר אותו בשלמותו? אני מתכוון לא מקצר אותו מכיוון מסוים?
בדרך כלל השוק לידר הקוני מגיע 5 עד 10 יחידות של 15 מטר כל אחת אתה משתמש ביחידה אחת בשלמותה מבלי לקצר ברגע שיש קריעה או התקצרות של השוק לידר אתה פשוט מחליף ליחידה חדשה
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
תן העדפה לשוקי לידר שמתחילים מ 0.25 ומסתיימים ב 0.57 התחלה של 0.30 זו התחלה עבה מידי וסיכוי גדול שהקשר בין הראשי שלך לשוק לידר יהיה מספיק גדול בשביל לגעת בטבעות ולהפריע ביציאת החוט לצורך העניין אצלי הוא מתחיל ב 0.23 ומסתיים ב 0.57
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 11, 2017, 15:44:12 PM על ידי yoelsh
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
shimano Technium 0.28 חוט מעולה לדייג חופי , אני יש לי חוט 0.26 של חברה שימנו
שוק לידר קוני טוב במידה 0.30 התחלה זה מעולה , כמובן לא לעבוד בפחות מהעובי
של החוט הראשי או התחלה של 0.28 או 0.30 פחות זה בעיה לכשל כי השוק לידר
חלש יותר מהחוט הראשי .
0.28 יכול להוציא כל דג בים התיכון אין בעיה בכלל , אני הוצאתי גומבר של 3 קילו
על חוט 0.20 ללא בעיה בכלל .
|
|
|
|
Nisan
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש אפשרות לעלות קישור של הקוני לידר באליקספרס?
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|