צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
שמתי לב שבדיונים שעולים בתחום הקרפיונים יש לא מעט מונחים ומושגים בשירשור הנ''ל ננסה לרכז אותם ולתת להם הסבר נתחיל במושגים הבאים
1.method 2.cage 3.pellets 4.MATCH 5.FEEDER
|
|
|
|
|
שמתי לב שבדיונים שעולים בתחום הקרפיונים יש לא מעט מונחים ומושגים בשירשור הנ''ל ננסה לרכז אותם ולתת להם הסבר נתחיל במושגים הבאים
הסדר צריך להיות קצת שונה  1. דייג בסגנון Match 2. דייג בסגנון Feeder 3. Feeder cage 4. Flat method feeder 5. Pellets מארט 
|
-------------------------------
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הסדר צריך להיות קצת שונה  1. דייג בסגנון Match 2. דייג בסגנון Feeder 3. Feeder cage 4. Flat method feeder 5. Pellets מארט  אחרי שעשית סדר במושגים שגם לי לא מובנים נשאר לתת על כל אחד הסבר 
|
|
|
|
|
ה- coarse fishing זה סוג של דייג אנגלי: Match- דייג עם מצוף בעזרת 1. pole (בוס) באורנים 8-16 מטר, לא טלסקופי, הבנוי בחלקים.. 2. מקל 2-3 חלקים ורולר, ייעודיים לכך...סוג של בולונז....
|
|
|
|
|
דייג בסגנון Feeder- דייג עם מקל ורולר הייעודיים לכך, עם קצוות מקל ומשקלי זריקה משתנים....
Feeder cage- כלוב האכלה בדייג פידר.
Flat method feeder- סוג של כלוב האכלה, הייעודי לדייג קרפיונים.
|
|
|
|
|
Pellets-כופתיות המשמשות לתערובת פידור לקרפיונים, או כפיתיון... זה היה על קצה המזלג מתוך תורה שלמה של מדע מדויק. מקווה שעזרתי ואפילו במעט. כתבתי את המושגים באנגלית, כדי שהאנשים יוכלו לקרוא ברשת בפרוטרוט ולהסתכל סרטונים- כך יבינו יותר טוב. מארט 
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 24, 2017, 21:29:05 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
התחלת לעשות סדר מקווה שבהמשך תעלה את העניין בצורה מפורטת יותר כולל תמונות בקיצור מאמרים קצרים 
|
|
|
|
|
התחלת לעשות סדר מקווה שבהמשך תעלה את העניין בצורה מפורטת יותר כולל תמונות בקיצור מאמרים קצרים  אני לא איש מאמרים  אני מציע שכל מי שמתעניין בתחום, יסתכל ויקרא ספרות מקצועית מחו"ל, יראה סרטונים. מארט 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
התחלת לעשות סדר מקווה שבהמשך תעלה את העניין בצורה מפורטת יותר כולל תמונות בקיצור מאמרים קצרים  אני לא איש מאמרים  אני מציע שכל מי שמתעניין בתחום, יסתכל ויקרא ספרות מקצועית מחו"ל, יראה סרטונים. מארט  הרעיון בפורום זה לרכז מידע שיהיה נגש וקל יש בנינו לא מעט חברים ואני אחד מהם שלא מסוגלים לקרוא מאמרים מחול בשל בעיית שפה אז במידה ואתה או חברים אחרים אשר שולטים בתחום מוכנים לעשות מאמץ קטן ולרכז פה מידע זה יעזור לכולם בכל מקרא תודה על הזמן והמידע שנתת פה מאז שנכנסת
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רעיון מעולה צור, לפתוח את השרשור הזה  ינגיש את המושגים ואת תחום הקרפיונים, לחברי הפורום שמתעניינים בתחום ולמתעניינים בדיג בכלל.. המושגים שמאוד ברורים לדייגי הקרפיונים, לא ברורים הרי למי שאיננו מצוי בתחום... ===================================== מארט, יישר כוח על הסדר במושגים ועל המידע שאתה משתף כאן  שמתי לב שבדיונים שעולים בתחום הקרפיונים יש לא מעט מונחים ומושגים בשירשור הנ''ל ננסה לרכז אותם ולתת להם הסבר נתחיל במושגים הבאים
הסדר צריך להיות קצת שונה  1. דייג בסגנון Match 2. דייג בסגנון Feeder 3. Feeder cage 4. Flat method feeder 5. Pellets מארט  מסוקרן, מדוע הסדר אמור להיות שונה?
|
|
|
|
|
היי רפי הסדר של המושגים מתחיל בסגנונות הדייג, וממשיך ב"רכיבים"... מארט 
|
|
|
|
|
התחלת לעשות סדר מקווה שבהמשך תעלה את העניין בצורה מפורטת יותר כולל תמונות בקיצור מאמרים קצרים  אני לא איש מאמרים  אני מציע שכל מי שמתעניין בתחום, יסתכל ויקרא ספרות מקצועית מחו"ל, יראה סרטונים. מארט  הרעיון בפורום זה לרכז מידע שיהיה נגש וקל יש בנינו לא מעט חברים ואני אחד מהם שלא מסוגלים לקרוא מאמרים מחול בשל בעיית שפה אז במידה ואתה או חברים אחרים אשר שולטים בתחום מוכנים לעשות מאמץ קטן ולרכז פה מידע זה יעזור לכולם בכל מקרא תודה על הזמן והמידע שנתת פה מאז שנכנסת כל הידע והמידע שיש ברשותי מוכן ורוצה לחלוק! בעניין כתיבת מאמרים - צריך שיהיה כישרון כתיבה. קראתי את המאמרים באתר וראיתי שיש אנשים הרבה יותר כשרוניים ממני בכתיבה. מארט
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
התחלת לעשות סדר מקווה שבהמשך תעלה את העניין בצורה מפורטת יותר כולל תמונות בקיצור מאמרים קצרים  אני לא איש מאמרים  אני מציע שכל מי שמתעניין בתחום, יסתכל ויקרא ספרות מקצועית מחו"ל, יראה סרטונים. מארט  הרעיון בפורום זה לרכז מידע שיהיה נגש וקל יש בנינו לא מעט חברים ואני אחד מהם שלא מסוגלים לקרוא מאמרים מחול בשל בעיית שפה אז במידה ואתה או חברים אחרים אשר שולטים בתחום מוכנים לעשות מאמץ קטן ולרכז פה מידע זה יעזור לכולם בכל מקרא תודה על הזמן והמידע שנתת פה מאז שנכנסת כל הידע והמידע שיש ברשותי מוכן ורוצה לחלוק! בעניין כתיבת מאמרים - צריך שיהיה כישרון כתיבה. קראתי את המאמרים באתר וראיתי שיש אנשים הרבה יותר כשרוניים ממני בכתיבה. מארט אין צורך בהפקות גדולות וכל אחד כותב לפי יכולתו וכשונו העיקר שהחמר יעלה בכתב ויהיו ב הפרטי החשובים וכצת תמונות וסרטונים השאלות והתשובות שיצוצו בעקבות המאמר ישלימו את החסר ויחדדו יותר את העניין
|
|
|
|
|
|
רגעים כאשר " הולך רק על " flat method feeder סרטון שעלה ברגעים אלו... https://youtu.be/qh0T-WKE0GQשימו לב! הוא מתחיל לדוג על cage ועובר ל- flat method feeder . מארט 
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 02, 2017, 00:20:40 AM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|