|
אמיתי לוי מושב רינתיה קרפיונים פתיונות c&r
c&r=? מארט  quote] ראשי תיבות של קאצ׳ש אנד רליס תפוס ושחרר עכשיו זה ברור לכולנו  מארט 
|
-------------------------------
|
|
|
|
מאיר מכרמיאל ז'ירז'ור מושטים, ביניות ומה שבא, בכינרת , מהחוף ומסירת גומי, קרפיונים , פתיונות מהחוף .
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הפנים לא מוכרות לי ואין שם אז קשה לדעת
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
הי מארט! גיא מעמיעד ג'יג לביניות מהחוף ודמויים בירדן, קרפיונים ובורים בכנרת, ביניות על פיתיון בירדן. טוב לראות אותך כאן  לקח זמן אבל בסוף זה קרה... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
שרגא מק. אונו מז'רז'ר במתוקים (ירדן/כנרת) בעיקר באביב-קיץ (עדדים/ביניות/שפמנונים).
|
|
|
|
|
זה רפי חזק בז'רז'ור בכנרת והוא לא נמצא פה בפורום... העלתי פה כמה סרטונים שלו בקשר חז'רז'ור בחורף
|
S.F
|
|
|
|
זה רפי חזק בז'רז'ור בכנרת והוא לא נמצא פה בפורום... העלתי פה כמה סרטונים שלו בקשר חז'רז'ור בחורף תודה 
|
|
|
|
|
תומר מהקריות זירזור חוף מהכינרת והירדן זירזור מקיאק שמכרתי לא מזמן ומקווה להתחדש באחד בקרוב שאני נוסע לירדנית אני גם זורק פיתיון לשפמנונים ולעתים ממש רחוקות אני זורק פיתיון גם בכינרת לקרפיון
אין על המתוקים!
|
|
|
|
Michael28
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מיכאל , בן 23 מנתניה
תחום הדיג שלי הוא בעיקר קרפיונים , בעסק של הדייג הקרפיונים כבר משהו כמו 8-9שנים דג בשביל ההנאה והספורט, ומשחרר את הדגים שנתפסים. לעתים נדירות נוסע לדייג שפנונים לירדן בשביל האקשן.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נתקלתי במקרה... מעניין לשמוע ולראות עוד תגובות של אנשי המתוקים (כולל ה"מתוקים ומלוחים"...)
|
|
|
|
|
אני דג לפעמים בכנרת (זירזור בקטנה) אבל בקיץ נטו פייקים בחול בזירזור
|
|
|
|
gilad77
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
48
|
|
גלעד מעלה החמישה דיג חוף בכנרת או בוס בירדן. לא בררן בסוג הדגים.
|
|
|
|
|
דני, 32, ראשון לציון, ז'ירז'ור UL בכינרת. אביב ובקיץ. מחכה לעונה שתתחיל, גיחה ראשונה עוד שלשה שבועות 
|
Major Craft Crostage 9'0'' 7-23g --------------- Shimano Rarenium CI4 2500FA ------------------------ YGK G-soul X8 1PE Varivas Violente Ajing Master 7'7'' 0.5-8g --- Shimano Rarenium CI4 1000FB --- Sunline Small Game PE-HG 0.6PE
|
|
|
|
חברים העונה תכף מתחילה הביניות מתחילות להתעורר!!! מתי עושים איזה מפגשות בחוף?
|
S.F
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|