אפשר להכריז בכל רם שתחרות הדוחות התחילה עכשיו. דו״ח ברמה אחרת אני אישית נשאבתי לתוך המילים ממש כאילו הייתי איתך שם ביחד כבוד על התפיסות וכפול על דו״ח לתפארת
תתארו לכם איזה כיף להיות חבר בפורום הזה ולקרוא ולראות דוחות יפים כאלה כל יום מה צריך יותר מזה.תודה על השיתוף ומצטרף להצעתו של סקוויד אולי תגיע למפגש הקריב ותתאר לנו את שיטת העבודה וגם נעביר חוויות יחד.
הבטחתי בדו"ח שאענה על כל שאלה בנושא אז האנטיאסים נתפסו על בסידות חיות שאותם אני מתחיל לתפוס כבר מאמצע שבוע אני תופס אותם באשדוד וגם מגיע ליפו{צופי ים}בנמל האנטיאס הראשון והשני נתפסו בהפרשים של 5-6 דקות אחד מהשני המטקות היו סמוכות אחד לשני 4 מטר בינהם הריג הוא ריג פשוט שיוצא ממטקה עם משקולת 250 גרם וסביביל של 250 ליברות אל הסביבל מחובר ריג באורך 120-150 ס"מ עם שני קרסים {15 ס"מ רווח בינהם} הסבידה נתפרת חיה כמובן כשהקרס הראשונה בריג ננעצת בפעמון הסבידה וההקרס השנייה ננעצת בזנב הסבידה{שפיץ הקרסים מופנה לעבר הזנב}
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך"
אכן, דו"ח מקורי ומיוחד, שכתיבתו שודרה ב"לייב".... מי שלא שם לב- אז לצפות עד הסוף: כל משפחת פרג היתה שותפה להפקת הדו"ח ויפה שוקי שזכרת לציין כי כל השאלות והתשובות יהיו כאן- בפורום הדיג הספורטיבי
לגבי התפיסות מה יש לומר, היה שווה לך לקטר במסרים על הבריחות- אם זה מה שקרה אחרי... שתי תפיסות מרהיבות ומכובדות שאומרות: האינטיאסים כאן ומצפים לסבידות!!!!
שבוע טוב רפי לגבי שאלתך על הסבידות אז התשובה היא כן בהחלט הסבידות חיות ובועטות אני משאיר אותם חיות ע"י משאבת חמצן{בבית חשמלית} ופעם בשבוע אני מחליף להם מים נקיים{כי הם משפריצות דיו לפעמים והמים שחורים}
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך"