| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 10/2/2017 | צפון רחב : חיפה - חדרה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 7:59 | ניקל בינוני - kastmaster 10.5g | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 0.800 | |
הדו"ח:
לאחר כמה יציאות לא מוצלחות של ז'רז'ור לא מתייאשים וממשיכים לצאת והנה הגיע התפיסה שכלכך חיכינו לה

הפעם לא יצאנו מוקדם כמו תמיד, יצאנו מהבית בסביבות שעה 6, חצי שעה נסיעה בערך עד לחוף..
הגענו לחוף וכבר רואים את הברקודות והגומברים על השחילרים
ואמרתי לעצמי אין מצב שהיום אני לא תופס..פותח את החכות בזריזות , בסט אחד שמתי דמוי לבן ארוך בניסיון לטרגט איזה צינור ובסט השני ניקל , אני התחלתי לעוד עם הדמוי ואבא שלי עם הניקל , עובדים עם הדמויים ובנתיים רואים כמה נעילות אצל החברה האחרים שבחוף והרצון לתפוס דג עולה... לאחר איזה שעה אבא(שעד היום לא האמין בניקלים למיניהם) רוצה להחליף איתי סט-מחליפים.. ולאחר כמה דקות עם הניקל אני מזה רדיפה מטורפת לכיוון הדמוי ומקבל את הנעילה המיוחלת 15 מטר ממני
נותן מלחמה כל המקל רועד והדג לא מוותר ונותן ריצות עד השניות האחרונות , היינו בלי רשת הרמה וכמה חברה נחמדים שהיו שם הציעו עזרה עם שלהם, הדג ברשת ואני כולי מאושר , הגיע הדג הראשון שלי בז'רז'ור , דופק לו כמה תמונות ומכניס לשקית , ממשיכים לעבוד עם שתי הסטים עוד איזה שעתיים ללא תפיסה נוספת, מחליטים להתקפל וללכת לאכול איזה שווארמה לסיים בכיף את הבוקר המטורף הזה 
קצת תמונות: