פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   לברק בים עכור אחריי הסערה . |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: לברק בים עכור אחריי הסערה . (נקרא 2675 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 30/1/2017 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| ם8:30 | דמוי דג גדול - סי באס פורס - אימפריאל | לברק-חלק | 1 | 1 |
הדו"ח:השנה שלא כהרגלי ובעקבות החלפת המקל , עובד עם דמויים ...זמן הסיליקונים עוד יגיע בהמשך . דמוי סי באס פורס של אימפריאל , בולט ומושך אש כשמו ( נרכש בכוכב הים אשדוד ..סחה על הלנצ"יה  ) , עשה את העבודה , בחמישי לפניי הסערה הביא לברק יפה ..היום אחריי הסערה בים על גבול הבוצי , הביא תוצאה. 08:00 - 09:30 , נקודה אחת , סריקה חוזרת ונשנית , תקיפה ברחוק . אחלה עונה שתהייה ... 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 30, 2017, 13:32:44 PM על ידי cargo plan
|
|
|
|
|
|
|
כל הכבוד דמויי לבן בים כזה יבלוט כמו שצריך  יופי של לברק  אני רואה שאכן העונה נפתחה ובגדול
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
שועל הלברקים הם חיכו לך אחלה תפיסה עם דמוי שאני אישית עוד לא שמעתי עליו אבל מה זה משנה הכי חשוב מי מפעיל את הדמוי בתאבון 
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
סחתיין אייל טוב לראות שחזרת, נראה שהמקל החדש עושה לך טוב  מעניין דבר אחד בדוח הזה, והוא השעות 8:00-9:30. בשעות האלו אני כבר מתקפל, תקיפה מקרית או שבאופן קבוע תופסים בשעות האלו ? והאם רק הלברק ככה או שיש עוד דגים שתוקפים באופן כמעט קבוע כזה מאוחר?
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אייל, יופי של חזרה לכושר  אני ניסיתי אתמול שוב בגזרה של חמישי, אבל המים היו לדעתי מג'וייפים מדי ולא היתה מענה מצד הלברקים. אצלך המים נראים בתמונה הרבה יותר נקיים ;-) שהעונה תמשיך כך 
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
סחטיין אחלה לברק 
|
|
|
|
|
|
|
 |
.
« הגיב #6 ב- : ינואר 30, 2017, 20:30:58 PM » |
|
.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2023, 18:47:45 PM על ידי Fishen
|
|
|
|
|
|
muky522
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
תודה לבורא עולם על ים נפלא ודגים נפלאים
|
|
יופי של לברק בים עכור תמיד יש הפתעות הפתעת את הלברק בדימוי שלא מכיר  בהצלחה תמיד 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מלך הלברקים תודה על הדוח אמנם קצר אבל מלא פרטים תמשיך להנות ולתת בראש
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
את העבודה אתה יודע ללא ספק... יופי של תפיסה אייל  יוסי ומוקי, עכשיו שמעתם על הדמוי ונראה לפי מה שנכתב ע"י אייל כי יש מקום לשקול צירוף הדמוי לקופסת הדמויים... דמוי ללברקים בים עכור...
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
איך בא לי להגיד גם "הנה, חזרתי לשגרה" רק שאצלי לא נתפסים לברקים כדרך שגרה  סחתיין עליך איל 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
סחתיין אייל טוב לראות שחזרת, נראה שהמקל החדש עושה לך טוב  מעניין דבר אחד בדוח הזה, והוא השעות 8:00-9:30. בשעות האלו אני כבר מתקפל, תקיפה מקרית או שבאופן קבוע תופסים בשעות האלו ? והאם רק הלברק ככה או שיש עוד דגים שתוקפים באופן כמעט קבוע כזה מאוחר? רועי , הדגים לא חושבים עליינו ועל השעות שנוחות לנו , הם בים כל הזמן . בחורף אני לא מוצא לנכון לקום באור ראשון , מטעמיי נוחות . הלברקים נתפסים גם בשעות מאוחרות , גם גומברים ופלמידות . בכל מצב , במציאות האחרונה כל שעה בים היא ברכה ואם יש דג אז בכלל .
|
|
|
|
|
|
|
איך בא לי להגיד גם "הנה, חזרתי לשגרה" רק שאצלי לא נתפסים לברקים כדרך שגרה  סחתיין עליך איל  גיא , ברכות ליום ההולדת אני עוד שבוע וחצי סוגר 48  וואלה אם לא שרון שולח לי תמונות , יוסי עם הדוחות המשוגעים ...לא יודע מתי הייתי עושה קמבק . מעבר ללחץ בעבודה , הגיוס של הבן גמר אותי .. מאחל לך חזרה לשגרה מהירה , מהנה וקטלנית 
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|