איש יקר ואהוב ביותר!! וכמובן חבר אמיתי! מאחל לך אושר עושר בריאות הצלחה שמחה פרנסה טובה אושר עושר וכל מה שאפשר לאחל לאיש גדול עם לב ענק!! אוהב אותך מאוד וזו גם הזדמנות טובה בשבילי להגיד לך תודה על כל הפעמים שעזרת לי אם זה בלקחת או להחזיר וכל הדברים האלו אין עליך
גיאצוק חבר יקר ושותף יקר לדרך ולעשייה, מי שיש לו חלק ענק בבנייתו ובהובלתו של הפורום שלנו מיום היווסדו... אחד האנשים הכי ערכיים שהכרתי..
מאחל לך את כל הטוב שבעולם.. מאחל לך הרבה סיבות לחייך בתודה אל החיים - ושהחיים יחייכו אליך בחזרה ויחזירו לך כפליים... המון המון רגעי נחת עם המשפחה, עם החברים וכמובן רגעי שיא מהנים בדיג... המון אושר והצלחה בכל אשר תעשה ותפנה...
מזל טוב איש. רק לפני כמה ימים הכרנו פנים אל פנים, מקווה שהיו תוצאות אצלך בהמשך הסופ"ש... יומולדת שמח, אשמח לדוג איך גם בגיחות הבאות שלך דרומה!
היה נעים להכיר ואני מבטיח טלפון בסיבוב הבא מבחינת הדיג, יצאה ברקודה קטנה בשבת בבוקר ובערב יצאה מליטה קטנה שנתפרה ואחרי 3 שעות של המתנה משהו תלש אותה בפראות ובמהירות ולא השאיר לי קשקש... בפעם הבאה
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."