|
|
מת על הדוחות שלך איש יקר  אני אוהב את השקט שלך בכתיבה כמו בדייג, יודע להסתכל על התמונה הכוללת אבל גם להבחין בפרטים הקטנים שעושים את ההבדל.  שאפו על לברקית מכובדת  , אין ספק שהפייט איתה היה מענג ,,,שכן צריך עדינות מסויימת על מנת שלא יתנתק מקווה להגיע בקרוב ליציאה משותפת תודה שחר היקר לא היה פייט איתה מלבד להחזיק את החוט מתוח עד שיצאה מהמים. ולגבי ״המקווה להגיע...״ שמענו עליך כבר שנתיים וחצי אתה מחרטט אותי..
|
|
|
|
|
|
|
שרון אתה יכול להיות סופר קראתי את הדוח ונהנתי נהנתי מהסיפור נהנתי מהתובנות נהנתי מהמקצועיות נהנתי מהסבלנות והיכולת להכיל אנשים שלא מתחשבים תמשיך ליהנות ולהפציץ עונת הלברקים בפתח ואתה יודע איך ואיפה למצוא אותם בהצלחה והמשך עונה פוריה
תודה צורי שמח שנהנית ,זה מטרת הדוח..
|
|
|
|
|
|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דוח לפנים נהנתי לקרא אותו ותודה גם על המידע והידע שלך נעבול לפי צה שרשמת ואם יהיו תוצאות נעדכן, דרך אגב לברק של השמחות...
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דווח דייג פצצה לגבות  כבוד על הדווח דייג הפצצתי כבוד על הלברק הענק 
|
|
|
|
|
|
|
ווואוווו שרון!! איזה מפלצת! אים עליך, תותח!
|
|
-------------------------------
*ultralight* Rod-major craft n-one 0.8-15g Reel-shimano stradic ci4+ 2500hg Line- varivas 10×10 ,0.6pe,14lb -------------------------------- *Medium* Rod-Black hole cabin 8-38g Reel-shimano stradic 4000xg Line-ygk 1.2pe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
היום לפני שנה... אם השקדיה כבר פורחת - זמן לצאת ולחפש את הלברקים הגדולים... 
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
רפי. תודה על ההקפצה.. דוח שברח תחת הראדר ושווה קריאה ! מה שמוגדר כדוח לפנטיאון  איזה יופי של חיבור בין השקדיה והלברק.. בהחלט דוח נדיר עם תפיסה נדירה. אתה מעביר דוח לתפארת בצניעות האופיינית לך. אני נהנתי מאוד !
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מצטרף לשאלה של רפי הלברקים גם השנה הגיעו עם פריחת השקדיה?
|
|
|
|
|
|
מאיר ש
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 11, 2018, 15:12:14 PM על ידי מאיר ש
|
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מאיר, גגם אני מקווה לפגוש אותך בחוף מתישהו.
שי
|
|
|
|
|
|
|
דוח מאוד מרשים מאוד נהנתי לקרוא אהבתי את האנלוגיה לשקדייה כך גם נזכור את תחילת העונה
תמשיך לעדכן.
|
|
|
|
|
|
hayohana28
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
פצצה אחי מלך הלברקים
אפשר תמונה של הקאסטמסטר 35 גרם?
|
|
|
|
|
|
|
השנה הכל התאחר,גם השקדיה ואני בטוח שהפלמידות יתדלדלו בחוף הלברק יכנס חזק ,ותהיה עונה פיצוץ ב״ה. פצצה אחי מלך הלברקים
חי מדובר על החיקוי הסיני,צורה של קאסטמאסטר המוכרת והידועה. השנה אני חוגג על ה ima gun 30 20גרם מעל 50 פלמידות רק על החיקוי של אימה
|
|
|
|
|
|
hayohana28
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
השנה הכל התאחר,גם השקדיה ואני בטוח שהפלמידות יתדלדלו בחוף הלברק יכנס חזק ,ותהיה עונה פיצוץ ב״ה. פצצה אחי מלך הלברקים
חי מדובר על החיקוי הסיני,צורה של קאסטמאסטר המוכרת והידועה. השנה אני חוגג על ה ima gun 30 20גרם מעל 50 פלמידות רק על החיקוי של אימה תשאיר משהו תשאיר !! חחחחחחחח חייב להצטרף אלייך פעם חייב
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|