| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 29/1/2017 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 06:00 | דמוי דג בינוני - מגאבס זונק | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | 1.800 |
הדו"ח:
בוקר טוב שבוע וחודש טוב ומבורך!
כבר שבועיים שאני מאופק ומחכה ליום בסופש לצאת
חבריי רק מגבירית את הדודא עם תמונות של דגים ודיווחים בכל יום
ייוצא שבוע שעבר מתמקם במקום לא הכי נוח אבל מאמין בולקראת 06:30 מקבל נעילה ופייט עצבני מזהה פלמידה שלא מפסיקה להוציא חוט סוגר קלאץ ועדיין מזמר הדג עולה למעלה רואה פלמידה יפיפיה מורידים גנץ והיא שוב דופקת ריצה אך הפעת הדמוי נתלש מהפה מרגיש אכזבה שלא עייפתי אותה מספיק כל הכתף כואבת מעביר הכל ואומר תודה לבורא עולם!
שבוע לאחר מכן אותו הסיפור זורק ב05:30 גלגול מהיר מקבל פיצוץ 4-5 גלגולים ונחתך הדמוי + וייר ככה הנראה פלמידה שננעלה ועוד אחת שהתנפלה על הדמוי וחתחכה . לוקח מגיל חזן היקר וייר שם דמוי זורק כמה זריקות מקבל פיצוץ כמה גלגולים ושחרור עוד זריקה ננעל יפה שוב יציאות חוט ופייט מעניין פיצוי רציני גיל התותח מגיע מייד לעזור ומציא אותה החוצה כל הכבוד אלוף!
יושבים על סגריה אני שרון וגיל מחליטים לבדוק את גזרת הלברקים שרון מגיע לפני אני מסתכל ואומר לעצמי אם הוא עוד לא הוציא לברק אז זה ענין של 5 דק שרון הידוע אלוףף בנושא ולאחר 5 דק באמת מוציא סי באס רצחניי שלא רואים כל יום! שמחה באוויר סוגרים עוד יום תודה לבורא עולם שדואג לפצות תמיד!















אני עם השטויות שלי, למה לא לזרוק שטויות על אינטיאסים- זה עובד לפעמים..






