פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   . |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: . (נקרא 1253 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
 |
.
« ב- : ינואר 08, 2017, 12:55:40 PM » |
|
.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2023, 23:58:55 PM על ידי Fishen
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
יש לך את eBay, AliExpress. אוהב לקנות שם בגלל ה"ביטוח" בקנייה.
|
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
ביטוח לקניה יש לך בכל מצב כל עוד אתה משלם דרך פיי-פאל. אפשר לקנות דרך איביי\אלי אקספרס, אבל בהרבה מקרים באתרים הישירים תמצא עסקאות טובות יותר, מהסיבה הפשוטה שהמוכרים באיביי משלמים עמלה, ומגלגלים אותה אל הקונה... הפייבוריטים שלי הם: tackledirect.com 24tackle.com fishingbuddy.com.sg ועוד אתר מעניין שגיליתי לאחרונה עם מחירים מצטיינים ומשלוחים זולים: fishingzone.bg *מהאתר האחרון קניתי עכשיו בפעם הראשונה, ואני עדיין לא יודע מניסיון על טיב השרות, למעט העובדה שהתקשורת מולם מצוינת, ממשיכים לעדכן אותי בהתקדמות ההזמנה, בעיני סימן חיובי בעניין השרות
|
|
|
|
|
|
liors
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
את הרוב מכיר , אבל תודה על האינפורמציה 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ביטוח לקניה יש לך בכל מצב כל עוד אתה משלם דרך פיי-פאל. אפשר לקנות דרך איביי\אלי אקספרס, אבל בהרבה מקרים באתרים הישירים תמצא עסקאות טובות יותר, מהסיבה הפשוטה שהמוכרים באיביי משלמים עמלה, ומגלגלים אותה אל הקונה... הפייבוריטים שלי הם: tackledirect.com 24tackle.com fishingbuddy.com.sg ועוד אתר מעניין שגיליתי לאחרונה עם מחירים מצטיינים ומשלוחים זולים: fishingzone.bg *מהאתר האחרון קניתי עכשיו בפעם הראשונה, ואני עדיין לא יודע מניסיון על טיב השרות, למעט העובדה שהתקשורת מולם מצוינת, ממשיכים לעדכן אותי בהתקדמות ההזמנה, בעיני סימן חיובי בעניין השרות
תודה על האינפורמציה
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
מהאתרים הללו המשלוח שלהם הוא לא כל כך זול. רציתי פעם להזמין מ- Tackle Direct וגם מ- Tackle Warehouse וירדתי מהעניין רק בגלל המשלוח.
|
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
כשמזמינים מספר מוצרים ולא פריט בודד, העלות במשלוח משולב מתחלקת על כולם ואז המחירים זולים יותר בסיכום הכללי, אפילו יותר זולים מהמוצרים ב-free shipping. וזה לא שחד משמעית האתרים הישירים יותר זולים מאיביי, אבל חשוב להשוות ולהכיר את האופציות האחרות. עוד דבר זה מהירות המשלוח, שכשאני מזמין מאיביי, מ-shimreels שכל העולם קונה ממנו ומכיר אותו (ויש לו עוד 3 חנויות מקבילות באיביי שמתחרות זו בזו על אותם מוצרים ומשלוח חינם), המוצרים נשלחים אמנם בחינם, אבל לוקח להם 4-5 שבועות להגיע מסינגפור דרך פרנקפורט, ואילו כשאני מזמין מ-fishingbuddy.com שגם נשלח מסינגפור, המוצר אצלי בתוך שבועיים וחצי-שלושה, מה שמשאיר דברים רלוונטיים לעונה, ואפשר לבנות עליהם לטווח הקרוב
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 08, 2017, 21:17:23 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »