|
נורברט
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום חברים מעוניין להתנסות בדיג קלמרי ספידה בזירזור,עקב מגבלה אני נכה צהל (מתהלך עם תותבת) קשה לי לדוג על ריפים אני דג בדרך כלל מהחוף או מזחים רציפים.השמח להתלוות עם חבר בפורום בתקווה לא להפריע. יש ברשותי מקל dam stellpower black spin 24-42 gr ורולר abugarcia revo 4000 עם חוט בד דמויים לקלמרי ספידה ועוד לא מעט דמויים מסוגים שונים לדייג כללי אבל באמת אני לא כזה מוגבל אני די פעיל חברה בלי רחמנות חחחח תודה על תשומת הלב בידידות יהודה
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
שלום יהודה  דייג קלאמרי וסבידה , זה בדיוק העונה  הציוד שלך לא הכי מתאים אבל אם זה מה שיש אז עם זה נצא למלחמה. בגדול הסיפור לא כזה מסובך.. זריקה , גלגול איטי עד איטי מאוד , הקפצות מידי פעם ואז זה יבוא.. תרצה או לא , אתה תתפוס  מאיפה אתה ? נמליץ לך על איזור נחמד..
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יהודה, לא ציינת מה טווח האזורים שמתאים לך - וזה חשוב מבחינת מי שקורא...
אגב, אתה מצליח לטפס ולדלג על שוברי הגלים?
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אהלן יהודה מאפה אתה בארץ? בן כמה אתה אם מותר לשאול? ועל דאגה אם תפריע נעיף אותך למים 
|
|
|
|
|
|
נורברט
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בוקר טוב חברים שמחתי מאוד לקבל את התגובות שלכם אני בן 67 אין בעיה מותר לשאול. גר בחולון לגבי מרחק אין בעיה אני די נייד טיפוס על שוברי גלים קצת בעיה .הליכה אין בעיה. לגבי התגובה לציוד שלי האם המקל (3 מטר אורך) לא מתאים ?? שיהיה לכולכם אחלה יום מאוד אהבתי את התגובה עם תפריע נזרוק אותך לים חחחחח יהודה
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בוקר טוב חברים שמחתי מאוד לקבל את התגובות שלכם אני בן 67 אין בעיה מותר לשאול. גר בחולון לגבי מרחק אין בעיה אני די נייד טיפוס על שוברי גלים קצת בעיה .הליכה אין בעיה. לגבי התגובה לציוד שלי האם המקל (3 מטר אורך) לא מתאים ?? שיהיה לכולכם אחלה יום מאוד אהבתי את התגובה עם תפריע נזרוק אותך לים חחחחח יהודה
חולון זה לא האזור שלי אני צפוני צפוני אבל אני בטוח שחברים מהמרכז ישמחו לעזור
|
|
|
|
|
|
נורברט
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בכל מקרה הרבה תודה על הרצון לעזור
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בכל מקרה הרבה תודה על הרצון לעזור
בכיף ידידי מקווה שימצאו בהקדם חברים שיוכלו לעזור
|
|
|
|
|
|
|
נוברט שלחתי לך הודעה בפרטי מיקום והכל. בידיוק איפה יש ותתפוס בטוח צא לים שיהיה רגוע ובהצלחה
|
|
|
|
|
|
נורברט
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הי נוי תודה על המידע המתין לים רגוע בהתאם אשמור איתך על קשר לעדכון תודה יהודה
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הי נוי תודה על המידע המתין לים רגוע בהתאם אשמור איתך על קשר לעדכון תודה יהודה
ואנחנו נמתין לדוח של היציאה הראשונה מאחל לך שתהיה מוצלחת
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
|
|
נורברט
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הי שי בכיף אני לא רוצה במיוחד עבורי ,אבל ביציאה שלך לים לסוג זה של דייג אשמח להצטרף ואם נתפוס משאו אתה תגשים לי חלום שסוף סוף תפסתי איזה דג גדול (חחחחחח) אני אצור איתך קשר בקרוב.אמסור לך גם את מספר הנייד שלי 0507274760 בידידות יהודה
|
|
|
|
|
|
|
היי יהודה, הימים שחיכית להם הגיעו, הים ירד והקלמרי והסבידות חזרו לחופים, הים המתאים להם (רגוע עם רוחות מזרחיות) ישאר פה עד סוף השבוע (במידה ולא יהיו שינויים בתחזית). צא לדוג ותן לנו עדכון לגבי מצב הקלמרי בחופים כי הסיכויים גבוהים 
|
|
!..The Light Way Is The Right Way
|
|
|
|
נורברט
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה איתמר על העדכון מקווה מחר או ביום רביעי נוסע על הבוקר לבחון מקום ולצאת בערב שאלה הקלמרי והספידות נתפסות יותר טוב בלילה?? או ניתן לתפוס אותם גם במשך היום
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|