פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   fishing zone - מישהו מכיר את אתר המכירות הזה? |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: fishing zone - מישהו מכיר את אתר המכירות הזה? (נקרא 3337 פעמים) |
הדפסה |
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
http://fishingzone.bg/en/אתר מכירות בולגרי עם מבחר יפה מאוד של ציוד מהשורה הראשונה. מישהו מכיר? ניסיון איתם לכאן או לכאן? עושה רושם שהם מוכרים עת המותגים המובילים במחירים יפים מאוד וגם עלויות המשלוח סבירות בהחלט! מי יכול לשפוך קצת פידבק על האתר הזה?
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 04, 2017, 02:56:22 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אישית לא מכיר כי אינני קונה באיביי. אם הוא מוכר לא רק ציוד ז'רז'ור - נשקול העברת הדיון לפורום על החוף בכדי להגביר חשיפה, יתכן כי יהיו חברי פורום שאינם מז'רז'רים (וממעטים להכנס לפורום הז'רז'ור) אשר מכירים ויוכלו לענות.
ערכתי את כותרת הדיון כדי להבהיר לכולם במה מדובר.
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
ציוד ז'ירז'ור בעיקר. בכל מקרה, לא קיבלתי פידבק עדיין אז אולי רק חשפתי את האתר לחברים אחרים, בינתיים הזמנתי מומוטי 190 ss במחיר מצויין, 75 שקלים כולל משלוח, נראה איך מתקדמת ההזמנה ואולי בסוף אני זה שיתן פידבק על האתר
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תודה על השיתוף כמו שרשמת כנראה שאתה תהיה הראשון לתת חוות דעת בהצלחה עם הרכישה
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ציוד ז'ירז'ור בעיקר. בכל מקרה, לא קיבלתי פידבק עדיין אז אולי רק חשפתי את האתר לחברים אחרים, בינתיים הזמנתי מומוטי 190 ss במחיר מצויין, 75 שקלים כולל משלוח, נראה איך מתקדמת ההזמנה ואולי בסוף אני זה שיתן פידבק על האתר
נשמח לקבל פידבק - שיגיע מבעל נסיון 
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
קובי אחלה אתר עושה רושם טוב שתהיה בריא ביום שפירסמת קניתי בלאק מינו ב70 שח .באתר אחד עולה 36 שקלים  אחלה תודה על הפרסום
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
|
קובי אתה ממליץ על האתר? קיבלת כבר את המוצר?
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אתר מצויין. קניתי מהם עוד פעמיים או שלוש מאז, תמיד הגיע בזמן, משלוח עם מספר מעקב, וכל מה שקניתי היה לשביעות רצוני המלאה
|
|
|
|
|
|
|
אתר מצויין. קניתי מהם עוד פעמיים או שלוש מאז, תמיד הגיע בזמן, משלוח עם מספר מעקב, וכל מה שקניתי היה לשביעות רצוני המלאה
תודה על השיתוף חבר!!
|
|
|
|
|
|
|
מה עלות המשלוח? עובד על הוזלת העלויות...  מארט 
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
עלות המשלוחים סבירה ביחס לכמות בהזמנה. כל פעם שקניתי מהם עשיתי לפני כן השוואת מחירים עם אתרים אחרים ועם איביי, ובחרתי באופציה המשתלמת ביותר. בעבר הייתי נעול רק על הזמנה דרך איביי, אבל היום אני מזמין מהרבה מקורות בהתאם לגודל החבילה, העלות הכוללת שמחולקת לפי פריט, וגם לפי דחיפות, כי לפעמים יהיה אתר שגובה מעט יותר על המוצר כולל משלוח, אבל החבילה מגיעה מהר מאוד, לעומת מקור אחר עם מחיר מצויין אבל ההמתנה ארוכה....
|
|
|
|
|
|
|
עלות המשלוחים סבירה ביחס לכמות בהזמנה. כל פעם שקניתי מהם עשיתי לפני כן השוואת מחירים עם אתרים אחרים ועם איביי, ובחרתי באופציה המשתלמת ביותר. בעבר הייתי נעול רק על הזמנה דרך איביי, אבל היום אני מזמין מהרבה מקורות בהתאם לגודל החבילה, העלות הכוללת שמחולקת לפי פריט, וגם לפי דחיפות, כי לפעמים יהיה אתר שגובה מעט יותר על המוצר כולל משלוח, אבל החבילה מגיעה מהר מאוד, לעומת מקור אחר עם מחיר מצויין אבל ההמתנה ארוכה....
אני מדבר על החנות עצמה. הם מייבאים לבולגריה.אם היבואן ימכור ללקוחות פרטיים יותר זול מלחנויות, סופו מר. עובד על מחירים לחנויות, והורדת עלויות המשלוח, שגם מהם הם מרוויחים. מארט 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 07, 2017, 13:44:04 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
|
|
תודה על חשיפת האתר לפי המחירים שאתה מדבר עליהם , שווה ביותר נבדוק 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
תודה על חשיפת האתר לפי המחירים שאתה מדבר עליהם , שווה ביותר נבדוק  שווה תמיד להשוות בין כמה מקומות. גם הבולגרים פה הצליחו להוביל בחלק מהצעות ולכן בחרתי בהם, ובחלק לא יכלו להתחרות באחרים. פרט להם יש לי עוד כמה אתרים פייבוריטים, וכמובן איביי תמיד בתמונה
|
|
|
|
|
|
|
חברים לפי שיטוט קצר באתר המדובר מצאתי יופי של מוצרים במחירים מעולים להלן מס' דוגמאות: ש"ח DUO TIDE MINNOW - 85 25גרם , צבע ליצן - 54 ש"ח - RYOBI TRAPPER PRO MINNOW ש"ח LUCKY CRAFT FLASH MINNOW - 72 ש"חTACKLE HOUSE NODE- 80 חוט 8 גידים של YGK אורך 200 מטר - 132 ש"ח
מחירים ממש טובים וגם מצאתי שם את הדמויים שחיפשתי הרבה זמן ואין בארץ כמו ריובי (ליצן) ולאקי קראפט
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 07, 2017, 18:26:07 PM על ידי Shahar Cohen
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|