פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   הכל טוב אצלכם ועדיין אין דגים ? אולי פה תמצא התשובה ... |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: הכל טוב אצלכם ועדיין אין דגים ? אולי פה תמצא התשובה ... (נקרא 3412 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
 אז השקענו שעות בהכנת הציוד, השקענו המון כסף, הגענו למקום הנכון, בזמן הנכון. הכל נעשה כמו שצריך, ביציאה שעברה זה עבד לכם, עדיין אין דגים! פה נכנסת הכוונה בפוסט הזה, שאולי משהו ברמה האנרגטית לא נכון. הנכתב פה מטרתו להעלות חיוך ולחשוב טוב לפני שמוצאים אשמה בדברים אחרים. אמונות טפלות בקרב הדייגים, גם אם אין לכם כאלה - בטוח שמעתם על כמה. ״פתחו עליכם עין״, אכלתם דגים בזמן הדייג, מישהו החביא לכם בננה בסירה, או שסתם שרקתם להנאתכם ובכך עיצבנתם את פוסידון. תרגישו חפשי לכתוב כאן, אמנם הפוסט מתאים יותר לפורים מחנוכה, אך כולו למטרות הומור, וכל אחד יעשה עם המידע כעולה על רוחו.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 28, 2016, 18:12:37 PM על ידי searasta
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ראשית שרשור נחמד מעניין אילו אמונות טפלות נראה פה שנית השריקות מעצבנות את נפטון ולא פוסידטן 
|
|
|
|
|
|
|
ראשית שרשור נחמד מעניין אילו אמונות טפלות נראה פה שנית השריקות מעצבנות את נפטון ולא פוסידטן  שיהיה נפטון , מחכה בקוצר רוח למה שנראה פה...
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
שירשור משעשע למדי לא יודע בנוגע לאמונות טפלות  אני יותר מתחבר לרמה האנרגטית תחשוב טוב יהיה טוב מקסימום עוד אימון לא מזיק
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
|
שירשור משעשע למדי לא יודע בנוגע לאמונות טפלות  אני יותר מתחבר לרמה האנרגטית תחשוב טוב יהיה טוב מקסימום עוד אימון לא מזיק תחשוב טוב יהיה טוב זה כלי לחיים טובים, גם קבלת חוויות שליליות בהבנה שהן חלק מהחיים, ועדיין חוטים נקרעים, מקלות נשברים, אבונפחות בטרולינג (רפי) מביאות אותך לשאול שאלות ולחפש תשובות במקומות שונים ומשונים...
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
לא מתייחס ברצינות לאמונות הטפלות, שלמרות שמדי פעם כשלא מצליח, כיף להאשים אותן 
|
|
|
|
|
|
|
לא מתייחס ברצינות לאמונות הטפלות, שלמרות שמדי פעם כשלא מצליח, כיף להאשים אותן  בשביל זה הן נועדו לא ? שיהיה את מי להאשים. כמוך כמוני.
|
|
|
|
|
|
|
בפורום זה אוליי משעשע ..בים במני טיים זה בטוח לא .  באופן אישי , יש את היום הזה שהכל אבל הכל לא יילך , האוטו ידפק ..המקל ..הרולר ..החוט בפלונטר... הדג יברח או יקרע ...אתה תיפול ..תחליק ...תירטב...ועוד כל מיניי דברים מעצבנים  . הדבר היחיד שמפחיד אותי ופה ההקשר לאמונות טפלות , המצב רוח של האשה בבוקר ...אם לא באת לה טוב זה יגמר רע , אני נוהג לבקש מאישתי והילדים לא להתקשר אליי בדיג אלא במצב חירום בלבד . אני תמיד אומר לאישתי , הדיג ( אחריי שפרשתי מגלישת גלים ) זה החוט מאריך שלי ...כל השאר שלך , תשאירי לי רק את הדיג . האשה זה 99% ואני 1% ...ה 1% פתוח לפשרות .. 
|
|
|
|
|
|
מתןדבש351
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
את האמת שלי ולעוד חבר קורה דבר מאוד מוזר גם בימים ללא אכילות במידה והאישה (שלח או שלו) מתקשרות כמעט בכל הפעמים אני רואה אכילות בזמן הצילצול/השיחה בעבר קראתי מאמר על ניסוי שנעשה ביפן אם אני לא טועה הניסוי הוכיח שמולקולות המים משנות את צורתן בהתאם לרגשות (נשמע הזוי אבל מוכח) ככה שאני תמיד דואג להיות באנרגיה טובה ואופטימית
|
|
|
|
|
|
|
רוצה, באמת תשובה, למה תמיד, אבל תמיד כשאני אומר לעצמי-זריקה אחרונה ומתקפל- זה על בטוח כמו להגיד בייביי לדמוי, באמת זריקה אחרונה מבחינתו  , ונשאר במעמקים. האם זה באמת נגמר בזריקה אחרונה? זה כבר סיפור אחר.... לגבי טלפון בדיוק שיש דג, בדוק, עובד יופי 
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
תמיד טוב שיש את מי להאשים  ואת מי תאשים אם לא את האמונות הטפלות  אני הכי "פוחד" מעין של אנשים , ואני אומר לכם שזה קיים  הפסקתי לפרסם בעיקר בפייס רק בגלל העיניים של האנשים  דו"ח בפורום אני חייב להעלות הפייס ? שיחכה לימים טובים יותר
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
56
|
|
לא מתייחס ברצינות לאמונות הטפלות, שלמרות שמדי פעם כשלא מצליח, כיף להאשים אותן  גם אני לא מאמין באמונות טפלות חמסה חמסה מלח שום  יש את מה שנקרא נבואה שמגשימה את עצמה תפסיקו להאמין בשטויות ותראו שהשטויות נעלמים ממכם
|
|
|
|
|
|
|
את האמת שלי ולעוד חבר קורה דבר מאוד מוזר גם בימים ללא אכילות במידה והאישה (שלח או שלו) מתקשרות כמעט בכל הפעמים אני רואה אכילות בזמן הצילצול/השיחה בעבר קראתי מאמר על ניסוי שנעשה ביפן אם אני לא טועה הניסוי הוכיח שמולקולות המים משנות את צורתן בהתאם לרגשות (נשמע הזוי אבל מוכח) ככה שאני תמיד דואג להיות באנרגיה טובה ואופטימית
טוב, מוכרח להודות, כמעט גרמת לי לבקש מאישתי והילדים להתקשר אלי בזמן הדייג. כמעט.
|
|
|
|
|
|
|
רוצה, באמת תשובה, למה תמיד, אבל תמיד כשאני אומר לעצמי-זריקה אחרונה ומתקפל- זה על בטוח כמו להגיד בייביי לדמוי, באמת זריקה אחרונה מבחינתוD
וואלה אותו קטע קורה ברולטה בקזינו לא? כל עוד מפסידים ממשיכים לשחק...
|
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה שרשור! שני הנקודות שלי.. 1.תמיד כשסוף סוף יושבים לקפה הפעמון יצלצל ומש אכילות, גם אם לםני זה שעתיים היה יבש מת
2. אם לא שמתי לב והתחלתי לשרוק איזה שיר כבר לא יהיו דגים, עכשיו אני יודע גם את מי זה מעצבן...
שי
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|