|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מי בכלל בא לדוג  מספיק לפגוש את החברה  הרשימה עודכנה..עוד שני חברה מגיעים מהמרכז והדרום חיים וחמי ..WIND B ּ ZULUNAION מאמון הוצאתי לי את המילים מהפה מי צריך לדוג שיש חברים 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
המפגש מתקיים כמתוכנן... למי שרוצה לדוג.. נא להתלבש בהתאם..ולהצטייד עם משקולת סחף במפרצונים של דור הים רוגע יותר מאשר מחוף פתוח
הולך להיות קר..אז להתלבש טוב
אנסה לארגן גנרטור על מנת שיהיה אור בשטח
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
המפגש מתקיים כמתוכנן... למי שרוצה לדוג.. נא להתלבש בהתאם..ולהצטייד עם משקולת סחף במפרצונים של דור הים רוגע יותר מאשר מחוף פתוח
הולך להיות קר..אז להתלבש טוב
אנסה לארגן גנרטור על מנת שיהיה אור בשטח

|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
|
|
|
|
|
|
|
חה. חה. תראו איזה כינוי קיבלתי, אם להשוות לכינויים של האינדיאנים. ולתרגם לאנגלית אז בכלל! שי38(נפלט לי) מומי(גע לי במקל) עדי(לא לשכוח ציוד כבד) מאמון(הנצרתי) יוסף(חומוס בדרך) גאיצ'וק(הרבה פלשים) עזאת(התותח) כראם(הבן של עזאת) רמי פרידמן(3 שולחנות) 3 שולחנות? נו באמת. 
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
השולחן שלי יעזור או שיש מספיק?   ??
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
חה. חה. תראו איזה כינוי קיבלתי, אם להשוות לכינויים של האינדיאנים. ולתרגם לאנגלית אז בכלל! שי38(נפלט לי) מומי(גע לי במקל) עדי(לא לשכוח ציוד כבד) מאמון(הנצרתי) יוסף(חומוס בדרך) גאיצ'וק(הרבה פלשים) עזאת(התותח) כראם(הבן של עזאת) רמי פרידמן(3 שולחנות) 3 שולחנות? נו באמת.   שלושים ואחד חברים מכובד מאוד רשימת החברים שמגיעים: 1. חסדייה 2. אביחי 3. שי38 (נפלט לי) 4. רפי 5. Eli1 6. סקוויד 7.צור 8.מומי (גע לי במקל) 9.בנצי 10.עדי(לא לשכוח ציוד כבד) 11.טל 12.פורל הים 13.מאמון ( הנצרתי ) 14.אבי חכם 15.שלמי 16.צח 17.שעיבי 18.רז 19.יוסף(חומוס בדרך) 20.OXYGENE 21.דייג הים(קמי) 22.gaichuk(הרבה פלאשים) 23.אביב 24.עדן 25.עזאת( התותח) 26.כראם( הבן של עזאת) 27.נאור ציפורה 28.רמי פרידמן( 3 שלוחנות) 29.אזר 30. WIND B חיים 31. ZULUNAION חמי
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 08, 2012, 19:12:28 PM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
חה. חה. תראו איזה כינוי קיבלתי, אם להשוות לכינויים של האינדיאנים. ולתרגם לאנגלית אז בכלל! שי38(נפלט לי) מומי(גע לי במקל) עדי(לא לשכוח ציוד כבד) מאמון(הנצרתי) יוסף(חומוס בדרך) גאיצ'וק(הרבה פלשים) עזאת(התותח) כראם(הבן של עזאת) רמי פרידמן(3 שולחנות) 3 שולחנות? נו באמת.   שלושים ואחד חברים מכובד מאוד רשימת החברים שמגיעים: 1. חסדייה 2. אביחי 3. שי38 (נפלט לי) 4. רפי 5. Eli1 6. סקוויד 7.צור 8.מומי (גע לי במקל) 9.בנצי 10.עדי(לא לשכוח ציוד כבד) 11.טל 12.פורל הים 13.מאמון ( הנצרתי ) 14.אבי חכם 15.שלמי 16.צח 17.שעיבי 18.רז 19.יוסף(חומוס בדרך) 20.OXYGENE 21.דייג הים(קמי) 22.gaichuk(הרבה פלאשים) 23.אביב 24.עדן 25.עזאת( התותח) 26.כראם( הבן של עזאת) 27.נאור ציפורה 28.רמי פרידמן( 3 שלוחנות) 29.אזר 30. WIND B חיים 31. ZULUNAION חמי
רגע שחכנו את שי בגדדי
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
השולחן שלי יעזור או שיש מספיק?   ?? רמי מביא 3 שלוחנות אייל מביא שולחן לא נראה לי שצריך..רק תדאג לכסא ותתלבש טוב
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
חברים, מי שיכול להביא מצלמה,שיביא איתו בבקשה  כמה שיותר זוויות,כמה שיותר צילומים - ככה יותר סיכוי לתמונות טובות ובאיכות טובה! ודבר נוסף, הולך להיות מחר בערב קר מאד! נא להתארגן בהתאם !  נתראה מחר 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
השולחן שלי יעזור או שיש מספיק?   ?? רמי מביא 3 שלוחנות אייל מביא שולחן לא נראה לי שצריך..רק תדאג לכסא ותתלבש טוב כסא דאגתי וגם חרמונית, עכשיו רק תולעים והכל יהיה טוב. תודה רבה
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
יש את הלדים שהח'ברה קנו אז אפשר להביא אותם אולי עוד מישהו קנה חוץ מאביחי ומאמון
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לגבי התחזית.. גשם לא יהיה הגלים סבבה בדור..נותרה רק בעיית הרוח 9 קשר +