פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   צוללת צהובה-אינטיאס 30 kg |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: צוללת צהובה-אינטיאס 30 kg (נקרא 5050 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
שרון , איזו חוויה מדהימה  היופי של בוקר עם אטרף של גומברים ואז הצוללת  . בטוח שנהנת מהבוקר הזה גם בלי לחזור עם דג הביתה   בהחלט,הדגים הביתה פה זה לא העניין בכלל.
|
|
|
|
|
|
|
אני מנסה לתפוס דג אחד בז'ירז'ור אתה תופס שניים בזריקה אחת עכשיו אין ספק אתה אכן מגנט של דגים נראה לי אני לוקח שבוע חופש ויורד דרומה ללמוד את רזי המקצוע
צור אחי אני יותר מאשמח אם תבוא להתארח קצת ולראות מה קורה פה. 
|
|
|
|
|
|
|
חוויה מהסרטים! מאחל לך שבפעם הבאה תביא אותו לחוף.
תודה רוני  וואאווווו הצלחת לחבר אותי לרגע שלך בחוף,חוויה יוצאת דופן. מצד שני לא הצלחתי להפסיק לחייך מה "סיבו סיבו",גדול.
אחלה בוקר קיבלת מבורא עולם, ולשמוע מבוגר גואה "בורא עולם" ,גם זה סוג של סגירת מעגל. רק המבין יבין
יעקב אני מבין שגם אתה יוצא גואה  סחתיין עליך פשוט לקרוא ולהיכנס לדמות, עוד שנייה אני נותן הוקסט.
חווייה מדהימה שבעזרת הבורא הרגשת את עוצמת הצוללות. בתקווה שפעם הבאה אתה עם תמונה של דג כזה על הידיים
תודה יוסי 
|
|
|
|
|
|
muky522
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
תודה לבורא עולם על ים נפלא ודגים נפלאים
|
|
שרון שרון אחי היקר מה לא נכתב עליך כבר ! מה לא סופר עליך כבר ! מה לא נאמר עליך כבר ! נראה שממש אין מה להוסיף כולם מכירים את המקצוענות שבך ! כולם מודעים לטוב לבך ! כולם רואים את סגנון כתבתך! באמת שאין לך מתחרים  תודה על הערך המוסף שאתה מכניס לפורום הנהדר הזה וכמובן תודה לבורא עולם שיש חברים כמוך
|
|
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
טוב, אני מודה ומתוודה  עם הדוראדו שברח לך, עלתה בראשי מחשבה שאולי זוהי תופעת לוואי של חומר טוב  (בהומור  ) אבל עם האינטיאס, מלבד זה שנשמעת רועד דרך הטלפון, מספיק לשמוע את החברים מהמגזר הרוסי עם התסביך של הבוקר... כל אחד זורק לך תיאורים ואתה מבסוט............. אתה בטוח שכל הלילה הם ישבו לראות פארק היורה ועישנו לרווחתם  בקיצור... כמו שהבריאה הנפלאה מעידה על הבורא יתברך... כך (להבדיל) חבורת דייגים מבוגרים עם נסיון של עשרות שנים עם אקסטזה מטורפת של אור ראשון מעידה על מפלץ שנתן לך לטיפה לאמסף עם הפלטה מעליו... חוץ מזה כל מי שהיה בנקודה בימים אחרי יכל לראות גיחות קרובות של המפלצת מהמעמקים  תיגמל כבר מהשטויות האלה  אחלה דו"ח אחי 
|
|
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
וואו שרון זה סוג הדברים שאנחנו מתים שיקרו לנו בחלומות ,, ואז זה מגיע.. א=
|
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
נו.. מה יהיה הסוף איתך ?  אני הייתי מהמר על כל החוט.. לך תדע.. אולי היה עוצר ומתחיל לבוא איתך קצת.. עכשיו זה כבר אבוד.. אתה מקבל איתותים.. תיהיה מוכן 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
גיל חזן
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
45
|
|
אזה שרון אתה היום אני מדבר איתך בפון ובלייב דייג מספר לי את הסיפור ההזוי הזה ואני ברוב חוצפתי הברזתי לך  בפעם הבאה.....בעצם לא תיהיה אין הברזות יותר
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ללא ספק שרון, חוויה מטורפת שלעולם לא תשכח... גם בלי להוציא את הדג, זה נתן לך ריגוש חוויתי שלא תקבל מרוב רובן של התפיסות... אם רק היא היתה מוסרטת זה היה אחד ה-סרטונים בהא הידיעה...
אם יש אינטיאסים באזור, חומר למחשבה לנסות ז'רז'ור כבד עם סטיקבייטים ופופרים, בצפון תופסים כך לא מעט...
|
|
|
|
|
|
|
חייב להסכים עם מה שרפי אמר... חוויות בריחה של דג גדול נשארות ולא עוזבות אותך להמון זמן, הרבה יותר מזכרונות של תפיסות. בריחות גדולות רק מחדירות מוטיבציה להמשיך ולהצליח איפה שנכשלת קודם לכן. דוח יפה ומפורט, בטוח שהצוללת תגיע בקרוב 
|
|
|
|
|
|
|
שרון ....שרון  אצלך כל יציאה אש ותמרות עשן  אין ספק שזו חוויה מיוחדת במינה ועוד לראות הכל מול העניים ,,,קצת כמו הסרטים בערוץ "נשיונל גאוגרפיק" אין ספק שאתה יודע לגרות את הדגים לבוא אליך ,,,,,בקרוב מגיע לבדוק את העסק מקרוב 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
שרון שרון אחי היקר מה לא נכתב עליך כבר ! מה לא סופר עליך כבר ! מה לא נאמר עליך כבר ! נראה שממש אין מה להוסיף כולם מכירים את המקצוענות שבך ! כולם מודעים לטוב לבך ! כולם רואים את סגנון כתבתך! באמת שאין לך מתחרים  תודה על הערך המוסף שאתה מכניס לפורום הנהדר הזה וכמובן תודה לבורא עולם שיש חברים כמוך מוקי אתה האשכנזי אחי חם שאני מכיר  אני מסמיק...  תיגמל כבר מהשטויות האלה  אחלה דו"ח אחי  תודה אחי But what you talking about??
|
|
|
|
|
|
|
נו.. מה יהיה הסוף איתך ?  אני הייתי מהמר על כל החוט.. לך תדע.. אולי היה עוצר ומתחיל לבוא איתך קצת.. עכשיו זה כבר אבוד.. אתה מקבל איתותים.. תיהיה מוכן  לא נשאר הרבה על השפולה והוא היה עדיין בתחילת הריצה שלו,הרגשתי אותו והוא היה חזק ממני.. אבל שאפו על האופטימיות והעידוד  שרון ....שרון  אצלך כל יציאה אש ותמרות עשן  אין ספק שזו חוויה מיוחדת במינה ועוד לראות הכל מול העניים ,,,קצת כמו הסרטים בערוץ "נשיונל גאוגרפיק" אין ספק שאתה יודע לגרות את הדגים לבוא אליך ,,,,,בקרוב מגיע לבדוק את העסק מקרוב  שחר הלוואי כל יציאה אש ותימרות עשן,הים שלנו בבעיה,הזקנים מספרים לי על ימים של 50 פלמידות מהחוף או 100 טוניות לבן אדם אחד,כיום שהם רואים דייג שיוצא עם 2 דגים הביתה זה הישג יפה ואתה וצור רק מאיימים שאתם באים,קחו את עצמכם ובואו .
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סיפור אדיר שרון
יש לך נטיה למשוך דגים גדולים אליך! מקווה שזה ימשיך אבל לא בהשתחררות בסוף אלא ביד שלך!
חוויה מטורפת שמאחל אותה לעצמי וכל אחד!
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
בוף
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דיייי שרון מספיק אני לא מאמין לך כל פעם הדג חתך לי הדג אכל שתה לי דייי פעם הבאה אני בא איתך לדוג כדי לראות את המקומות אההה... סליחה את האירועים שאתה מדבר עליהם חח
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3