שלום לכולם
עד לא מזמן כל הניסיון שלי בדיג התמקד בדיג עם פתיונות כאשר ברובו הדיג היה בכינרת לתפיסת קרפיונים ומידי פעם הייתי קופץ למרינה באשדוד ותופס על תולעים/קלמרי. עד עכשיו התפיסות בים היו של דגים קטנים יחסית והתפיסות הרציניות היו בכינרת (השיא קרפיון 7 קילו). לפני שלוש שבועות הייתי במרינה באשדוד צפיתי קצת בחברה שמג'רג'רים שם ונפל לי האסימון שיש לי ים ליד הבית ואפשר להוציא דגים יפים אז חבל שאני לא מנצל את ההזדמנות.
קפצתי לדגאונליין וקניתי לי מקל Daiwa crossfire 2.4m 7-28. מאז הלכתי לדוג עוד כמה פעמים עם כמה דמויים סיניים שהיו לי (כמובן שלא תפסתי כלום) והבנתי שאני מתחבר לסגנון הדיג הזה והחלטתי להמשיך איתו הלאה.
כרגע יש לי כמה שאלות לגבי ציוד ואשמח לקבל את עזרתכם
קניתי חוט של power pro 15 ליברות בצבע ירוק, דמוי של yo zury 3D crystal minnow 130mm ראש אדום גוף לבן.
אשמח לשמוע את דעתכם על המקל והדמוי
אני רוצה לרכוש רולר מתאים ועוד כמה דמויים
לגבי רולר אני מתלבט בין:
Shimano sedona C3000 FE
Shimano exage FD3000 SFD
Shimano Sienna 3000 FE
במחירים הם די דומים ולכן אני מתלבט איזה מהם לקחת. ובלי קשר מה האותיות FD, SFD, וכל השאר מציינות?
לגבי הדמויים אני צריך המלצה על דמויים/סיליקונים מומלצים שכדאי לרכוש
אני מתכוון לדוג לרוב מהמרינה באשדוד וכרגע אין העדפה לדג מטרה מסויים, אלא יותר רצון לתפוס משהו שיתן חשק להמשיך, לכן אשמח לקבל המלצות על דמויים/סיליקונים איזה דגמים וצבעים מומלצים וקישורים לקניה במידת האפשר
המלצות על דברים נוספים שאני צריך לרכוש וטיפים בכללי יתקבלו בברכה
תודה רבה לכולם!!!