הלל רביבו
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום חברים , כפי שאתם שמים לב נכנס החורף ומכיוון שזאת עונה ראשונה שלי , רציתי לשמוע ממכם על המלצות לביגוד בחורף .. דיברתי עם זינגר קצת בנושא והוא המליץ על ביגוד טרמי ומעל חליפת ניילון - אישית לא התחברתי .. ההעדפה אצלי , ואני חושב שאצל כולם היא כמה שיותר נוח מבחינת גמישות ( שלא יקשה בתנועות ) , מחמם , ושלא יכנסו מים ... וכמובן שאני יותר מאשמח לשמוע במה אתם משתמשים ! בתודה מראש , הלל
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
שיא החורף אצלי (כבר עברתי 2 ועכשיו זה השלישי בע״ה) חולצה טרמית עבה קפוצון מעיל סערה מכנס קצר מכנס סערה אין הגבלה בתנועה לא קר לא נרטבים 
|
-------------------------------
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
fishza
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נקודה קריטית, ולא רק בגלל הנוחות אלא בגלל בטיחות.
אני ממליץ על לונג ג'ון, כיוון וחליפות סערה וחולצות תרמיות אולי יחממו אותך אבל לא יגנו עליך אם באמת תצטרך.
מוזמן לקרא מה נכתב בשנים קודמות בנושא.
|
|
|
|
|
אני ממליץ על לונג ג'ון, כיוון וחליפות סערה וחולצות תרמיות אולי יחממו אותך אבל לא יגנו עליך אם באמת תצטרך.
מה זה לונג ג'ון?
|
S.F
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מה זה לונג ג'ון? 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 29, 2016, 17:08:38 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
הלל רביבו
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אבירם , מכנס קצר ? ורק מכנס סערה מעל ? לא יהיה קר מדי ? fishza אתה מתכוון כמובן לניאופרן כן ?
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אבירם , מכנס קצר ? ורק מכנס סערה מעל ? לא יהיה קר מדי ? fishza אתה מתכוון כמובן לניאופרן כן ?
הלונג ג'ון עשוי ניאופרן
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מסכים לגמרי. הרי מים ומעט קור הם לא הבעיה העיקרית,זה יותר נוחות. הבעיה היא,מה קורה כשנופלים למים,איך הגוף שורד !
|
|
|
|
|
ומה הפתרון לכפות רגליים חוץ מסרבל?
|
S.F
|
|
|
fishza
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
הנעליים האלה אטומות למים?
|
S.F
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הנעליים האלה אטומות למים? לא אטומות הם עובדות על אותו עיקרון של החליפה צמודות מאוד לגוף ומאפשרות כליאה של שכבה דקה של מים אשר מתחממים מהר מחום הגוף מה שיוצר שכבת בידוד
|
|
|
|
|
הנעליים האלה אטומות למים? לא אטומות הם עובדות על אותו עיקרון של החליפה צמודות מאוד לגוף ומאפשרות כליאה של שכבה דקה של מים אשר מתחממים מהר מחום הגוף מה שיוצר שכבת בידוד הבנתי תודה
|
S.F
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
ובכן , כבר עברתי לפחות 7 חורפים  לונג ג'ון עם רוכסן קדמי עד מתחת לביצים  נעלים צלילה עם סוליה קשיחה  חלק עליון מעיל ים איכותי נגד מים ורוח. חלק תחתון , מכנס סערה. כובע גרב. בהצלחה 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|