הדו"ח: שבת לפנות בוקר אני אחי ואבא שלי מגיעים לים ועולים על הסרבלים,ים פלטה כמו שטיח , עולים על הריף פותחים את 2 הסטים החדשים שקנינו : Shimano Vengeance Bx 270mi 7-21 Shimano Sienna 4000
אני מתחיל עם פנסיל ראש אדום ואבא שלי עם דמוי לבן ארוך אחרי איזה שעה בלי התעניינות מחליף לדמוי קלאמרי לנסות להביא אולי פיתיונות לשלוח בסט הכבד , בחוף היו עוד כמה שניסו לתפוס את החייזרים ואף אחד לא הצליח - כנראה שהם לא כלכך אוהבים את המיזרחיות השמש כבר עלתה אז מחליף לניקל קאסטמאסטר לנסות גם אותו וגם עליו לא היו תוצאות... בינתיים אבא שלי מקבל תקיפה על הדמוי שהתעקש לא להחליף, המקל מקבל כיפוף , נותן הוקסט 2 גילגולים והשתחרר , מגלגל את הדמוי אליו ושוב אותו תקיפה והשתחררות-מוזר ממשיכים לנסות , מחליפים דמויים , שיטות , מקומות ללא הצלחה וחוזרים הביתה. מסכמים את היציאה הראשונה כפחות מוצלחת ממה שציפינו ומקווים לתפיסות בפעם הבאה...
הנה לכם תמונה של הסטים מוכנים וסרטון קצרצר שהכנתי...
כמו שאמרו מעליי, קלמרי אפשר לתפוס בכל שעות היום, אני מציע לך לגלגל ממש לאט את הרולר ומדי פעם לתת קפיצה קטנה לדמוי ואז לעצור הם חולים על זה החייזרים ככה אני תמיד תופס
אהבתי את הדו"ח היה לי קל להזדהות, כי הוא משקף במדויק מעל 90% מיציאות הז'רז'ור שלי אבל כשזה בא, זה בא... רק שיבוא יותר.. חייב לנסוע לפלמחים. נשמע כמו ים אחר מחיפה והסביבה
סרטון נחמד התקיפות שקיבלת השאירו סימני שיניים? חשבתי דווקא על ברקודות או פלמודים, למרות שפלמודים סיכוי טוב שהיו חותכים. אם לא היו סימני שיניים על הג'יג אז משהו אחר כנראה...
בהצלחה בהמשך
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
אחלה דוח וסרטון יפה התפיסות יבואו כי אתה עובד יפה עם החכה והכל שאלה של זמן מיקום ומזל ונזכה ממך גם לדוח עם ״בשר״ , לגבי הדגים שתקפו אצל אבא והשתחררו ,כנראה חניתנים שלא ננעלים טוב,שהם תוקפים,אני פותח קשת ונותן להם לרוץ עם הפיתיון ולבלוע אותו,ורק אז יבוא ההוקסט.. בהצלחה בהמשך ואל תדאג זה יבוא אצלך בקרוב
אחלה דוח וסרטון יפה התפיסות יבואו כי אתה עובד יפה עם החכה והכל שאלה של זמן מיקום ומזל ונזכה ממך גם לדוח עם ״בשר״ , לגבי הדגים שתקפו אצל אבא והשתחררו ,כנראה חניתנים שלא ננעלים טוב,שהם תוקפים,אני פותח קשת ונותן להם לרוץ עם הפיתיון ולבלוע אותו,ורק אז יבוא ההוקסט.. בהצלחה בהמשך ואל תדאג זה יבוא אצלך בקרוב