פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   אנטיאס עצבני, דמוי קטלני וצוות ענייני-מוקדש לדייגים רמלה (נוספה גם תמונה ) |
עמודים: 1 [2] 3 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: אנטיאס עצבני, דמוי קטלני וצוות ענייני-מוקדש לדייגים רמלה (נוספה גם תמונה ) (נקרא 8660 פעמים) |
הדפסה |
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מברוק סמאח
תפיסה יפה ועבודה מצויינת שלך ושל הדג - כל אחד נתן את כל הלב שלו.
ספר לנו - באיזה ציוד אתה משתמש?
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מברוק סאמח.. דו"ח משגע..ודג משתגע  יפה לך הכאפיה 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
מברוק סאמח אחלה תפיסה ואחלה פייט קיבלת  ואנחנו קיבלנו דוח לתפארת מי שקורא את הדוח מרגיש כאילו נמצא איתכם בסירה נראה לי שהדג הגיע בזמן טוב כדי להחזיר אותך לכושר שלא תחליד לנו  תודה רבה על ההקדשה בהצלחה בבאות ומחכים לדוח הבא לפחות אם לא יוצאים לים נרגיש בים תוך כדי קריאת הדוחות שלך 
|
אין כמו נעילה בג"יג
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אביחיי, תודה רבה לך ולכל המברכים 
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תיהנו מהסרטון ואינשאללה כל יציאותנו יהיו כאלו... נהניתי מאוד מהסירטון  והדו"ח - עוד יותר מהנה  העלית על הכתב את החוויה במלוא עוצמתה,  כל הכבוד על התפיסה המרשימה  ואינשאללה כבר ביציאה הבאה דו ספרתי  אינשאללה פעם הבאה מעל 20 עם כוח של 40 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אוווווווו......... כמה שהתגעגעתי לדו"חות המפורטים שלך סאמח.... לא מפספס אף פרט ושואב אותנו איתך אל תוך החוויה... מהתחושות שלך, דרך מה שקורה עם השותפים ועד לפרטי הסלעים בקרקעית ועוצמות הרוח....  תפיסה מכובדת ובהחלט רואים שהדג נתן פייט בעוצמה של דג כפול בגודל, זה קורה ובעבר ניסיתי לפענח כיצד זה דג נותן מלחמה שגורמת לנו לחשוב שגודלו כפול ולדעתי- הרי יש גם אנשים קלי משקל עם כוח פיסי שעולה על זה של אנשים הרבה יותר כבדים....  אגב, חשבתי בהתחלה שזה המלך עבדאללה על הסירה  בקיצור, דו"ח בונבוניירה...  רפי, זה לא מלך עבדאללה, זה דג אנטיאס לגבי הכוח, כנראה שהאנטיאס הזה ראה הרבה ברזל בחיים שלו (וגם הרים קצת) 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הי סאמח קודם כל זה אכן דוח מהלב!! כבוד על הדג t39וכבוד על הפרגון והקדשת הדוח לנימר. אכן גיג עם הרבה ברכה ועוד מי נימר, ברכה כפולה ומכופלת!!! בסגנון שאתה כתבת את הדוח הרגשתי שאני איתך על הסירה. גם הצלם שלך עשה עבודה יפה בתנאים הקשים. כבוד על הסקיפר גוני שידעה לאן לקחת אותכם להגשים את החוויה של הגיג. זה לא כלכך פשוט בים כזה! עבדת יפה מאוד עם הדג בסרט.כל הכבוד  כבוד לחברים בסירה שקיפלו את החכות מה שנדיר לראות בימינו. אצלי האמואביק גיג הוא מספר אחד!!! מאוד נוח לעבודה ונותן תוצאות מדהימות. מאחל לך עוד הרבה נעילות בגיג השנה ותמשיך לפנק אותנו בדוחות מהלב.  גיא תודה גיא, אכן, שמו מואביק. אינני טוב בשמות מוצרים וחברות אבל לשמחתי זה לא מפריע לדגים להיתפס  תודה גם על הברכות. אכן מתנה מנימר זה ברכה כפולה.
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מברוק יאסמאח כל הכבוד דו"ח יפה וסירטון יפייפה {אהבתי את התמונה שלך ושל הזריחה} שתמשיך לתפוס אנטיאסים וגם על חי  אהלן שוקי למרות כל ההכנות וההתיעצות איתך הסבידות אכזבו לגמרי. שרפתי שעות על גבי שעות ולא באו לצערי. לא מבין מה קרה להם השנה. לא מעיז יותר לקום מוקדם לפני הג'יגינג לחפש אותם...לדעתי השנה כבר אבוד. מה שכן, כדאי לחפש דברים אחרים חיים שכן יש אותם בהישג יד...
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה לא דוח זה ספר ממש תענוג ליקרוא אותו  אבל יש בעיה בסירטון הבחור במעיל האדום ממש סינוור אותי  תשמע יריב, זהב מסנוור-אין מה לעשות, ככה זה עודד  דייג מעולה ובן אדם עוד יותר מעולה
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מברוק סמאח
"כל אחד נתן את כל הלב"-משפט שאהבתי. לגבי הציוד, לא משהו יוקרתי. מקל+מכונה=1000 ש"ח. רולר שימנו ספירוס פי ג'י ..ב800 ש"ח. מקל של טרבוקו שקניתי במבצע במקום 300 קניתי ב180. למרות שלא נחשב לציוד רמה א אני מת עליו ולדעתי יש לו חלק בתפיסות. כ15 דגים הוצאתי עם ציוד זה והכל תקין. החוט ויפלאש 80 ליברה (חזק מדיי ואפשר פחות מזה). שק לעדר פשוט. קרסים שהורדתי מג'יגים שקניתי.
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מברוק סאמח.. דו"ח משגע..ודג משתגע  יפה לך הכאפיה  חסדיה, מה שאני מוצא בארון ולא נמצא בכביסה אני מעמיס. יתרון של כופייה שהבל הפה מחמם את כל הפנים (עקרון של חליפת צלילה), חסרון שלא רואים פנים בסרט 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מברוק סאמח אחלה תפיסה ואחלה פייט קיבלת  ואנחנו קיבלנו דוח לתפארת מי שקורא את הדוח מרגיש כאילו נמצא איתכם בסירה נראה לי שהדג הגיע בזמן טוב כדי להחזיר אותך לכושר שלא תחליד לנו  תודה רבה על ההקדשה בהצלחה בבאות ומחכים לדוח הבא לפחות אם לא יוצאים לים נרגיש בים תוך כדי קריאת הדוחות שלך  
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דוח ..תפיסה וסרטון ג'וני נחשב לאותם אנשים שלא צריכים שום ג'י פי אס...הוא מהוותיקים שיודעים להגיע לכל נקודה עם הצלבות נקודות מהחוף ובקשר לפייט הייתי אומר העומק הלא גדול ...גם פרידות של 4 קילו בעומק שהיה לכם נותנים פייט יפה עד המטר האחרון..אז בכלל אינטיאס של 9 קילו זה פייט נחמד מאד !! המפתיע יותר זה הנקודה בה נתפס הדג...אזור הגבעות ולא תקלה דווקא...זכית בתפיסה יפה  מברוק על התפיסה  בהצלחה בבאות אהלן מאמון. לגבי ג'וני, ממש כשרון. עם עידן הג'י פי אס קשה לפתח כשרון כזה עכשיו. אבל למה מפתיע אותך שזה על גבעות ולא תקלה?
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מברוק סמאח
"כל אחד נתן את כל הלב"-משפט שאהבתי. לגבי הציוד, לא משהו יוקרתי. מקל+מכונה=1000 ש"ח. רולר שימנו ספירוס פי ג'י ..ב800 ש"ח. מקל של טרבוקו שקניתי במבצע במקום 300 קניתי ב180. למרות שלא נחשב לציוד רמה א אני מת עליו ולדעתי יש לו חלק בתפיסות. כ15 דגים הוצאתי עם ציוד זה והכל תקין. החוט ויפלאש 80 ליברה (חזק מדיי ואפשר פחות מזה). שק לעדר פשוט. קרסים שהורדתי מג'יגים שקניתי. מסתבר שלא צריך ציוד יוקרתי... צריך "כשרון יוקרתי" 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3 4