|
|
מקצוען! אין לי מילים אלא להגיד לך שהתקרחנתי על הסרטון 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ארטמי, דג פצצה  איזה יופי לראות את התקיפה שלו בלייב  מברוק על הראשון ברתמה דרך אגב, איך הפיש החדש ? קצת מקשה להתרגל. זו יציאה שניה שלי איתו ואני מתקשה לזהות את סוג הקרקע הכל נראה לי אותו דבר.  התעסקתי איתו במים ולא הצלחתי. החלפתי את הקריאה ל83 mh כי ככה הפס בגלאי יותר רחב אבל עדיין לא ברור לי איפה מה. מקווה שאסתדר\אתרגל בקרוב כי אם לא אאלץ להיפתר ממנו. לגבי הקרקע, כנראה עדיין עניין של כיונונים. בין חול לסלע יש הבדל או שגם לא ? מקסימום תעבור לצעצוע כמו שאבירם קיבל
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
סחתיין ארטמי  בסרטונים אתה נראה כאילו עבדת עם כוריאוגרף צמוד ותסריטאי מפרגן  יופי של אינטיאס לפעם הראשונה על הרתמה ובהחלט רף סביר לשבירה בקרוב  באיזה מרחק מהקיאק גררת? עומק צלילה משוער? מהירות גרירה? אבירם, יש מצב שהפלמידות הכניסו אותך לפרנויה?? לא מספיקים שני קרסים טובים שממוקמים כמו שצריך וזהו? לדעתי יש מקום גם לצמצם בכמות האזיקונים והחוטים. אם הלשונית של הראש של הרתמה בפה של הבורי, קשירה אחת דרך העיניים או מתחתית הפה לאמצע המצח אמור להספיק... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
ארטמי שאפו ענק איזה יופי לראות את הסבלנות שלך ולתת לו לבלוע כמו שצריך....זה כמעט מנוגד לאינסטינקט שלנו לתת הוק מייד בהרגשה שיש דג  אין ספק שהתמקצעת יפה ידידי  כל הכבוד אני בטוח שעוד נראה ממך העונה דו"סים יפים 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 01, 2016, 08:52:37 AM על ידי Shahar Cohen
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
ronenmoa
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
57
הים הוא המנוע של הנשמה
|
|
יפה מאד אחלה סרטון ולתפוס על רתמה זה בכלל כיף גדול ושינוי מרענן...
|
|
|
|
|
|
|
ארטמי, דג פצצה  איזה יופי לראות את התקיפה שלו בלייב  מברוק על הראשון ברתמה דרך אגב, איך הפיש החדש ? קצת מקשה להתרגל. זו יציאה שניה שלי איתו ואני מתקשה לזהות את סוג הקרקע הכל נראה לי אותו דבר.  התעסקתי איתו במים ולא הצלחתי. החלפתי את הקריאה ל83 mh כי ככה הפס בגלאי יותר רחב אבל עדיין לא ברור לי איפה מה. מקווה שאסתדר\אתרגל בקרוב כי אם לא אאלץ להיפתר ממנו. לגבי הקרקע, כנראה עדיין עניין של כיונונים. בין חול לסלע יש הבדל או שגם לא ? מקסימום תעבור לצעצוע כמו שאבירם קיבל כיוונתי וניסיתי שוב כמה פעמים. לא מצליח לי לצערי. כבר בשחור לבן יותר קל לי לזהות סלע. אם תוך 2 יציאות אני לא יסתדר כנראה שאביא מכשיר אחר
|
|
|
|
|
|
|
סחתיין ארטמי  בסרטונים אתה נראה כאילו עבדת עם כוריאוגרף צמוד ותסריטאי מפרגן  יופי של אינטיאס לפעם הראשונה על הרתמה ובהחלט רף סביר לשבירה בקרוב  באיזה מרחק מהקיאק גררת? עומק צלילה משוער? מהירות גרירה? אבירם, יש מצב שהפלמידות הכניסו אותך לפרנויה?? לא מספיקים שני קרסים טובים שממוקמים כמו שצריך וזהו? לדעתי יש מקום גם לצמצם בכמות האזיקונים והחוטים. אם הלשונית של הראש של הרתמה בפה של הבורי, קשירה אחת דרך העיניים או מתחתית הפה לאמצע המצח אמור להספיק...  הייתי בעומק 40 הורדתי כ35-37 מטר למטה. הגרירה הייתה די איטית אני חושב 2-4 קמ"ש
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
סחתיין ארטמי  בסרטונים אתה נראה כאילו עבדת עם כוריאוגרף צמוד ותסריטאי מפרגן  יופי של אינטיאס לפעם הראשונה על הרתמה ובהחלט רף סביר לשבירה בקרוב  באיזה מרחק מהקיאק גררת? עומק צלילה משוער? מהירות גרירה? אבירם, יש מצב שהפלמידות הכניסו אותך לפרנויה?? לא מספיקים שני קרסים טובים שממוקמים כמו שצריך וזהו? לדעתי יש מקום גם לצמצם בכמות האזיקונים והחוטים. אם הלשונית של הראש של הרתמה בפה של הבורי, קשירה אחת דרך העיניים או מתחתית הפה לאמצע המצח אמור להספיק...  הייתי בעומק 40 הורדתי כ35-37 מטר למטה. הגרירה הייתה די איטית אני חושב 2-4 קמ"ש אני יכול לראות מצב שבו אתה בעומק 40 ומוריד לקרקעית ואז מרים כמה מטר למעלה אבל בזמן הגרירה הוא נשאר בעומק הזה??
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
תלוי במהירות ובמשקולת.. אני חושב שהפיתייון היה 7-8 מטר מהקרקעית בגלל המהירות האיטית שגררתי
|
|
|
|
|
|
atalef
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד!! סרטון מעולה 
|
|
|
|
|
|
דודו דבי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ארטיום כבוד על. חתפיסה אין עליך מקצוען אמיתי נראה לי שהשיא הזה לא יחזיק מעמד הרבה זמן
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
וואו וואו איזה דוח. מצויין*! שיטה מעניינת מאוד. כל הכבוד על השיא החדש מאחל שישבר מהר מאוד!!
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ארטיום, גדול מהחיים  אהבתי את המשפט המסכם שלך.... שאפו גדול על התפיסה המאוד מכובדת... נחישות ובתמדה עם הרבה אמונה - ויש תוצאה.... שמח בשבילך איש יקר  הסרטון גדול, קיבלת פייט בצבע והמוזיקה מתאימה...  יפה לראות איך אלתרת משקולת, ואם כבר אז שאלה - איך חיברת עופרת המשצשת לדיג על חי - לסט של הטרולינג? גם סביבל משולש? ועוד שאלה - יש מצב לתמונה של הרתמה? ועוד שאלה  איזו מהירות גררת ובאיזה עומק?
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
ארטמי השובב העביר הילוך ממדאי לרתמה וזה מתחיל להדאיג  לקבל תקיפה כשהמקל ביד (למה דווקא ביד ולא בסטנד ?) זו חוויה מטורפת  מה מיוחד בסלע שגררת עליו ? האם היו סימנים קודמים להמצאות הדג המיועד בנקודה הזו ? אחד הסרטונים הטובים שלך ואחד היפים שראיתי לאחרונה  הבאת לי חשק להטעין את המצלמה  רתמה ובורי בדרך לאבירם , רק שהוא עוד לא יודע על זה 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין