|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
נמצא בעל החכות  עשיתי לו מחיר טוווווובבבב  בס"ד ואללה תותח גיא! איך הגעת אליו בסוף?
|
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נמצא בעל החכות  עשיתי לו מחיר טוווווובבבב  בס"ד ואללה תותח גיא! איך הגעת אליו בסוף? הבחור חבר בפורום
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נמצא בעל החכות  עשיתי לו מחיר טוווווובבבב  בס"ד ואללה תותח גיא! איך הגעת אליו בסוף? הבחור חבר בפורום נו ו...  מה קרה, איך קרה? או שמא מאבד הציוד ביקש לשמור על סודיות... 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נמצא בעל החכות  עשיתי לו מחיר טוווווובבבב  בס"ד ואללה תותח גיא! איך הגעת אליו בסוף? הבחור חבר בפורום נו ו...  מה קרה, איך קרה? או שמא מאבד הציוד ביקש לשמור על סודיות...  כשמאבד הציוד יקבל חזרה את הציוד אני מאמין שיכתוב פה כמה מילות תודה 
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
נמצא בעל החכות  עשיתי לו מחיר טוווווובבבב  
|
|
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #21 ב- : נובמבר 05, 2016, 19:20:49 PM » |
|
גיא כבוד
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
נמצא בעל החכות  עשיתי לו מחיר טוווווובבבב  בס"ד ואללה תותח גיא! איך הגעת אליו בסוף? הבחור חבר בפורום נו ו...  מה קרה, איך קרה? או שמא מאבד הציוד ביקש לשמור על סודיות...  כשמאבד הציוד יקבל חזרה את הציוד אני מאמין שיכתוב פה כמה מילות תודה  נראה לי שהוא כבר לא יאסוף את הציוד ממני  בטח כבר סיפר לאישתו שאיבד אותו והלך לקנות חדש 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
נמצא בעל החכות  עשיתי לו מחיר טוווווובבבב  בס"ד ואללה תותח גיא! איך הגעת אליו בסוף? הבחור חבר בפורום נו ו...  מה קרה, איך קרה? או שמא מאבד הציוד ביקש לשמור על סודיות...  כשמאבד הציוד יקבל חזרה את הציוד אני מאמין שיכתוב פה כמה מילות תודה  נראה לי שהוא כבר לא יאסוף את הציוד ממני  בטח כבר סיפר לאישתו שאיבד אותו והלך לקנות חדש  או שהוא מחכה לאיזה יציאת קלאמרי שלך, שתתקרב קצת 
|
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
נמצא בעל החכות  עשיתי לו מחיר טוווווובבבב  בס"ד ואללה תותח גיא! איך הגעת אליו בסוף? הבחור חבר בפורום נו ו...  מה קרה, איך קרה? או שמא מאבד הציוד ביקש לשמור על סודיות...  כשמאבד הציוד יקבל חזרה את הציוד אני מאמין שיכתוב פה כמה מילות תודה  נראה לי שהוא כבר לא יאסוף את הציוד ממני  בטח כבר סיפר לאישתו שאיבד אותו והלך לקנות חדש  או שהוא מחכה לאיזה יציאת קלאמרי שלך, שתתקרב קצת  בס"ד או שאחרי שיקנה חדש... הוא יוכל להגיד לאשתו שהחכות נמצאו.. 
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
נמצא בעל החכות  עשיתי לו מחיר טוווווובבבב  בס"ד ואללה תותח גיא! איך הגעת אליו בסוף? הבחור חבר בפורום נו ו...  מה קרה, איך קרה? או שמא מאבד הציוד ביקש לשמור על סודיות...  כשמאבד הציוד יקבל חזרה את הציוד אני מאמין שיכתוב פה כמה מילות תודה  נראה לי שהוא כבר לא יאסוף את הציוד ממני  בטח כבר סיפר לאישתו שאיבד אותו והלך לקנות חדש  או שהוא מחכה לאיזה יציאת קלאמרי שלך, שתתקרב קצת  להתקרב קצת? אין בעיה  יוצא היום לקלמארים. את התיק אני משאיר איפה שמצאתי 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|