| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 28/10/2016 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 8:23 | גיג בינוני - עידן-דייגוס 150 גרם ורוד כסף | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | 0.95 |
| 09:46 | גיג בינוני - Starlit 100 gram | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | 1.22 |
| 12:04 | גיג בינוני - Starlit 100 gram | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | 1.18 |
| בוקר | גיג בינוני - אלון/נדב | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 4 | 3.5 +- |
| בוקר | גיג בינוני - אלון/נדב | טרולוס (צנינית אטלנטית) | 2 | 0.7 +- |
הדו"ח:
לאחר ההצלחה של ערב החג, כמובן שכולנו רוצים לצאת שוב לחגוג בעמק
.מגיעים למרינה ב 6:00, מתארגנים ויוצאים בנחת לעמק. הים היה מדהים ורגוע (בניגוד לרוחות ומזג האויר שהיה בחמישי מהצהריים).
אנחנו מתחילים כמה דריפטים לא פעילות, אבל עם עוד סירות שמצטרפות לאזור
. בשלב מסויים אני מקבל את התקיפה הראשונה לבוקר ולאחר כמה שניות, הפלמידה משתחררת
(ראו בסרט). עוד סיבוב דריפט ואיך שהגיג כבר יותר לקרקע ואני סוגר את שחרור החוט אני מקבל מכה חזקה והמקל מתכופף למים (לא נקלט בסרט
) ואז זהו. אני מעלה את הג'יג לבקרת נזקים
ורואה שהיתה לי פלמידה גדולה ששילחה לי שני אסיסטים שהיו מחוברים עם וויר 90 ליברות מצופה עם חוט בד
. זו היתה חייבת להיות אחת מכובדת מאוד 
אני מבצע מקצה שיפורים ושם אסיסטים משוריינים יותר (קרס עם סוויבל למעלה
) וחוזר לעבודה. עוברת כחצי שעה ואני מקבל תקיפת פיצוי והתחושה היא של פלמידה די גדולה וכבדה. אני מתחיל להלחם ולהביא אותה למעלה ורק כשהיא מגיעה לפני המים, אני מבין למה היתה כזו התנגדות.
היא היתה תפוסה עם 3 קרסים מהצד וקרס אחד כבר ממש התחיל לקלף לה את העור

היא כמובן מקבלת בוק ונכנסת לצידנית
הפלמידה הראשונה:

עוד איזה דריפט והיתה לי תקלה במקל
, החוט בד התלפף סביב אחת הטבעות וברגע שגילגלתי את הרולר, הוא נקרע הטבעת התעקמה ומזל שחוט הבד עוד היה תפוס בקצה החכה ואספתי את הג'יג
אבל הלכו כ30 מ' חוט בד. אני קושר מחדש מוריד שוב ושוב אותה תקלה
אבל הפעם החוט נקרע יחד עם הג'יג ועוד 30 מ' הלכו. • צריך לבדוק בדיוק בבית מה קרה בטבעת הסוררת

הנה ממצאתי התחקיר החרסינה נשברה מפנים

מזל שהבאתי גם את סט הסלו החלופי שלי ועברתי לעבוד איתו (הסט קצת יותר כבד) אבל טוב שיש אותו
עוד כשעה ללא דגים אצלי אבל אקשן אצל נדב ואלון (פרוט שלל שלהם בסוף) ואז אני מקבל תקיפה אצלי והפעם זה דג עם מבערים

פייט מהנה של דקה וקצת ויוצא לה שחורה מכובדת של 1.2 ק"ג להצטלם ולהכנס לצידנית
(מתברר שהקלאץ ברולר לא היה ממש מכוון ולכן היא לקחה חוט די בקלות;))
השחורה בסירה:

אנחנו משנים מקום ועושים שם דריפט שיצא מוצלח מאוד וננעלות בו ברצף 3 פלמידות (לי, לאלון ולנדב) .
הפלמידה השניה:

הגיע הזמן להתקפל ואנחנו עושים דריפט אחרון, אני מקבל תקיפה, הדג משתחרר. אני ישר מוריד את הג'יג שוב למטה ושוב תקיפה ושחרור. שוב מוריד ושוב תקיפה ושחרור
ואז אין יותר תקיפות והגיע הזמן לסיים את היום המהנה הזה.תהנו מהסרט עם התפיסות שלי מהיום
תמונה קבוצתית של הדגים שלי בכיור לפני הפילוט:

סיכום דגים להיום:
6 פלמידות
טונה שחורה
1 לוקוס אירדי/חפאש
2 טרחונים
הפלמידה הראשונה שקלה 950 גרם
השניה 1.18 ק"ג
השחורה: 1.22 ק"ג
הציוד:
מקל : B-682RM 80-200g Black hole LIGHT GAME KN
רולר: Jigging Master Wiki 900
חוט רולר: Daiwa J-Braid 30LB עם שוק לידר 35LB +תוספת של 30 ס"מ חוט נילון 1.2 מ"מ
ג'יג: עידן-דייגוס 150 גרם ורוד כסף
מקל : Jigging Master Ocean seal 60B XXUL 60-120 gram
רולר: Shimano Ocea 2001
חוט רולר: Shimano 40LB עם שוק לידר 40LB +תוספת של 30 ס"מ חוט נילון 1.2 מ"מ
גיג: Starlit 100 gram