| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 23/10/2016 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 07:02 | גיג בינוני - עידן-דייגוס 150 גרם ורוד כסף | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | 0.830 |
| 09:00 | גיג בינוני - עידן-דייגוס 150 גרם ורוד כסף | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | 1.3 |
| בוקר | גיג בינוני - לא יודע נדב/אודי | טרכון ים תיכוני | 2 | 0.7 +- |
| בוקר | גיג בינוני - לא יודע - נדב | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | 3.1 |
הדו"ח:
לאחר היציאה המוצלחת והפקת לקחים לשיפור, החלטנו לצאת שוב היום לסיבוב חיפוש מוסרים אבל בהתאמה לפלמידות.
הכוונה, ג'יגים עם אסיסטים משוריינים
(חוט בד קבליר עם וויר 7X7 של 90 ליברות) וחתיכת שוק לידר עבה 1.2 מ"מ נילון. אנחנו יוצאים לגזרה החמה שלנו, מתחילים דריפט ראשון ותוך כ 5 דקות, אני מקבל את התקיפה המוכרת של הפלמידה |
ולאחר כדקה הראשונה יוצאת לנשום אויר ולקבל בוק. מזל שהרמנו אותה הפעם ברשת (בד"כ לא עושים זאת), כי איך שהיא היתה ברשת, הג'יג התנתק ממנה.
הפלמידה הראשונה

אנחנו ממשיכים בדריפט ואודי שולף טרחון חביב של 300 גרם .
עוד דריפט ואודי מקבל פצצה למקל שלו (מה שהיה משאיר לו לכתוב בדו"ח משלו שהבטיח שירשום לאחר שיתפוס דו"ס
)אנחנו עושים תיקון, והפעם אני מקבל נעילה של פלמידה, אבל לאחר כמה שניות הפלמידה משתחררת לה
. בשלב הזה עדיין הייתי רק עם זוג אסיסטים אחד כדי להמנע מתקיעות בקרקעית. לאחר הבריחה שלה, החזרתי גם את זוג האסיסט השני וממשיכים בדריפט.
עוברת לה כחצי שעה ואני מקבל שוב תקיפה ונעילה של עוד פלמידה (היום כנראה כבר לא יהיו מוסרים
)
ולאחר כדקה עוד פלמידה מעט יותר גדולה יוצאת לנשום אויר ולהצטלם
.הפלמידה השניה

עוד דריפט ועוד דריפט, נדב תופס פלמידה קטנה שמשתחררת ממש ליד הסירה
ודריפט לאחר מכן שולף טרחון של כחצי ק"ג בסלו ומסמן לעצמו v על דג חדש. בשלב מסויים האקשן נרגע ואנחנו זזים לנקודה אחרת ושם מתחיל שוב האקשן.
נדב מקבל נעילה יפה ולאחר מאבק נחמד יוצאת פלמידה מכובדת . תוך כדי אצלי תקיפה ללא נעילה ואדי שולף בכמה דריפטים עוד שתיים מכובדות מאוד (משאיר את הפרטים לאודי
).ב13:00 מתקפלים חזרה למרינה, בכל זאת ערב חג וצריך לעשות עוד כמה דברים בבית
.תהנו מהסרט עם התפיסות שלי מהיום
הפלמידה הראשונה שקלה 830 גרם
השניה 1.3 ק"ג
הציוד:
מקל : B-682RM 80-200g Black hole LIGHT GAME KN
רולר: Jigging Master Wiki 900
חוט רולר: Daiwa J-Braid 30LB עם שוק לידר 35LB +תוספת של 30 ס"מ חוט נילון 1.2 מ"מ
ג'יג: עידן-דייגוס 150 גרם ורוד כסף
החלק של אודי :
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=27418.0

.